Wanneer keert Wendy Williams terug naar televisie?

Inhoudsopgave:

Wanneer keert Wendy Williams terug naar televisie?
Wanneer keert Wendy Williams terug naar televisie?
Anonim

In 2021 nam Wendy Williams een pauze van haar show vanwege gezondheidsproblemen. Nadat ze positief had getest op een doorbraakgeval van COVID-19, liet ze zich in een ziekenhuis opnemen voor psychiatrische evaluatie. Volgens berichten had ze "elke dag gedronken" en had ze serieuze hulp nodig."

Het begon fans ongerust te maken, vooral omdat de gastheer openlijk heeft toegegeven dat hij eerder worstelde met alcohol- en drugsverslaving. Maar onlangs, net toen ze dachten dat Williams weer op tv zou komen, werd haar dagshow geannuleerd.

Waarom 'The Wendy Williams Show' werd geannuleerd?

De Wendy Williams Show loopt na 13 seizoenen ten einde. De aankondiging kwam na de recente updates van Williams over haar gezondheidsproblemen. "Het is een uitdagende tijd geweest voor Wendy omdat ze met haar gezondheidsproblemen omgaat. Ze is Debmar-Mercury, Sherri en alle anderen die de show gedurende deze tijd hebben gesteund ongelooflijk dankbaar", vertelde een woordvoerder van Williams aan Variety. "Ze begrijpt als geen ander de realiteit van gesyndiceerde televisie - je kunt niet naar de markt gaan en een show verkopen die de 'Misschien Wendy Show' is."

"Ze begrijpt waarom deze beslissing vanuit zakelijk oogpunt is genomen", vervolgden ze. "En ze is verzekerd door Debmar-Mercury dat als haar gezondheid een punt bereikt waarop ze weer gastheer kan zijn en als het haar wens is dat ze weer gastheer is, dat ze dan terug op tv zal zijn." Hoewel velen denken dat het tijd wordt dat Williams met pensioen gaat vanwege haar vele "opzegwaardige" momenten, brachten anderen nog steeds hulde aan de roddels.

Actrice en komiek Sherri Shepherd zal nu het dagslot vervangen door haar eigen show genaamd Sherri."OMG! Ik ben zo opgewonden dat mijn droom uitkomt en mijn eigen talkshow Sherri in de herfst debuteert", vertelde Shepherd aan Variety. "Ik kan niet wachten tot ik terugkeer naar New York om de show te hosten en alles waar ik van hou samen te voegen … popcultuur, talk, entertainment en comedy. Ik ben Debmar-Mercury en Fox dankbaar voor hun samenwerking met mij aan deze show en kijk ernaar uit om deze nieuwe reis."

De waarheid over de gezondheidsproblemen van Wendy Williams

Williams nam een pauze van haar show na haar scheiding van ex-man Kevin Hunter. De veel gepubliceerde echtscheiding eiste zijn tol van de gastheer. De paparazzi volgden Hunter en haar toen zwangere minnares, Williams was haar toespraak aan het sussen tijdens sommige interviews en ze was een puinhoop tijdens haar documentaire in 2021. Fans begonnen zich zorgen te maken over haar geestelijke gezondheid. Sindsdien is Williams schijnbaar in een spiraal beland in haar gezondheids- en verslavingsproblemen. Ze veroorzaakte ook controverse toen ze een dag na haar COVID-19-diagnose werd betrapt op vapen.

De lijst houdt daar niet op - Williams heeft eerder verteld dat ze de ziekte van Graves en lymfoedeem heeft. In een aflevering van The Wendy Williams Show liet de presentatrice haar gezwollen enkels openhartig aan de camera zien om de opmerkingen over haar wandeling aan te pakken. "Zie je mijn voeten? Zie je hoe ze amper in mijn schoenen passen? Ik heb lymfoedeem. Ik heb het nu al een paar jaar," zei ze. "Mijn [mijn voeten] zijn verkleurd. Ze zijn verhard. Ik kan geen laarzen dragen. Ik kan niet geloven dat mensen in ons commentaargedeelte zeggen: waarom loopt ze zo."

Ze vervolgde: "Nou, als je me op een luchthaven ziet, zou je denken, is die Wendy in een rolstoel? Ja. Ik kan niet eens twee stadsblokken lopen. Je weet dat je de gevoelloosheid hebt en zo. Het is niet te genezen."

Keert Wendy Williams terug naar tv?

Zoals het netwerk de voormalige radiojockey verzekerde, is ze welkom om terug te keren naar de hosting wanneer ze volledig hersteld is. Maar recente updates over het welzijn van Williams laten zien dat het even kan duren. In februari 2022 haalde Williams de krantenkoppen na beweringen dat Wells Fargo haar "uitgebuit" had te midden van haar aanhoudende gezondheidsproblemen. Volgens haar dossiers bij de rechtbank heeft de bank "haar toegang, al dan niet online, tot haar financiële rekeningen, activa en afschriften" ontzegd na het advies van haar voormalige financieel adviseur Lori Schiller, die verklaarde dat ze "van ongezonde geest."

Al snel verklaarde een advocaat van Wells Fargo dat de bank "een verzoekschrift heeft ingediend … voor de benoeming van een bewaker van het eigendom van [Williams]." Advocaat David H. Pikus voegde eraan toe dat de Williams "onbekwaam" was en "het slachtoffer van ongepaste beïnvloeding en financiële uitbuiting". Te midden van de beweringen bevestigde een bron ook aan People dat de host last heeft gehad van meerdere medische problemen, maar niet zoals gerapporteerd op het nieuws.

"Haar genezing gaat langzamer dan iedereen had gehoopt. Ze heeft nog steeds te maken met een aantal medische problemen, waaronder de ziekte van Graves, en zij en haar team nemen het dag voor dag", zei de insider."Maar meldingen van een beroerte, drugs- of verslavingsproblemen of een diagnose van dementie zijn allemaal onjuist. Of Wendy in de herfst kan terugkeren, hangt af van hoe haar genezing in de zomer verloopt. Haar gezondheid is het allerbelangrijkste."

Aanbevolen: