Blake Horstmann gaat terug naar reality-televisie buiten 'The Bachelor'-franchise

Inhoudsopgave:

Blake Horstmann gaat terug naar reality-televisie buiten 'The Bachelor'-franchise
Blake Horstmann gaat terug naar reality-televisie buiten 'The Bachelor'-franchise
Anonim

Blake Horstmann staat bekend om zijn persoonlijke leven dat zijn deelname aan The Bachelor-franchise verstoort en zal proberen naam te maken in een andere show. Hij zal, samen met een aantal andere realitysterren, deelnemen aan de nieuwe show van Paramount+ met de titel All Stars Shore.

De realityshow staat bekend als een 'feestwedstrijd', waarin de deelnemers zullen strijden in verschillende uitdagingen, bestaande uit gezelschapsspellen. Twee worden "Party Pong" en "Shots and Found" genoemd. Het zal plaatsvinden in een kusthuis op de Canarische Eilanden, waar ze zullen strijden om een geldprijs.

Alle deelnemers komen uit verschillende realityshows, waaronder Horstmanns vriendin en seizoen één Love is Blind-ster Giannina Gibelli. Andere opmerkelijke mensen in deze show zijn onder meer Jersey Shore-ster Angelina Pivarnick en Love Island-ster Johnny Middlebrooks.

Horstmann heeft al ervaring met controverse en reality-televisie

Na zijn tijd bij The Bachelorette werd hij een deelnemer aan seizoen zes van Bachelor in Paradise. Aangezien hij de runner-up van zijn seizoen was, had hij een grote kans om iemand te vinden. Helaas ging dat in rook op nadat mede-deelnemer Caelynn Miller-Keyes verklaarde dat zij en hij contact hadden op het Stagecoach Festival 2019. Het werd nog erger nadat bekend werd dat hij een relatie had met een andere deelnemer op het moment van de interactie tussen hem en Miller-Keye.

Hoewel hij tijdens zijn tijd in de show geïnteresseerd was in Hannah Goodwin, stopte hij uiteindelijk. Naar aanleiding van ruzies over zijn gedrag op de reüniespecial is inmiddels alles in het verleden gezet. Een tijdje maakte Horstmann zelfs grapjes over het Stagecoach Festival in zijn Instagram-bio.

Dingen hebben goed in zijn voordeel gewerkt sinds de beslissing om niet terug te keren naar Bachelor Nation

Op de vraag van verschillende media of hij zou terugkeren naar Bachelor in Paradise, gaf Horstmann aan People toe dat hij meedeed aan het testproces, maar besloot uiteindelijk dat het het beste voor hem was om het niet te doen. "Ik besloot dat mijn geestelijke gezondheid belangrijker was dan sommige volgers en betrokkenheid. Maar ik denk absoluut niet dat er iets mis is met mensen die wel naar de show gaan. Het is gewoon niets voor mij."

Horstmann is nu een succesvolle DJ en heeft de afgelopen jaren op verschillende festivals gedraaid. Toevallig speelde hij dit jaar een set op het Stagecoach Festival en bood hij een weggeefactie aan waarbij een gelukkige fan en een vriend kaartjes voor het festival konden winnen, en een meet & greet met hem en andere vrijgezelle natie-deelnemers konden doen.

Gibelli bevestigde hun relatie in april door een foto van de twee op haar Instagram-verhaal te plaatsen. Het paar dateert sinds januari 2022 en zou het rustig aan doen, maar zijn allebei gelukkig samen.

Bekijk de première van All Stars Shore op 29 juni op Paramount+.

Aanbevolen: