Hoe het vaderschap de carrière van Aaron Paul veranderde

Inhoudsopgave:

Hoe het vaderschap de carrière van Aaron Paul veranderde
Hoe het vaderschap de carrière van Aaron Paul veranderde
Anonim

Aaron Paul heeft een lange weg afgelegd sinds zijn doorbraakrol als Jesse Pinkman in Breaking Bad. Hij heeft voor enige controverse gezorgd over zijn rol in de sci-fi-serie, Westworld, stapte in de mezcal-business met zijn voormalige co-ster Bryan Cranston en is nu vader van twee kinderen. Van al deze mijlpalen zegt Paul dat het vaderschap de laatste jaren zijn carrière echt heeft veranderd. Dit is waarom.

Wat Aaron Paul voelt over zijn deelname aan Westworld

In een recent interview met Esquire Middle East zei Paul dat zijn cast in Westworld veel voor hem persoonlijk betekende. "Eerlijk gezegd, toen ik hem kreeg, sprong ik op en neer van opwinding. Ik ben vanaf de eerste dag zo'n fan van Westworld geweest. Ik begon al heel vroeg met Jonathan [Nolan] en Lisa [Joy] te praten nadat ze de piloot van Westworld. Ik maakte de boel af met Breaking Bad en was op zoek naar een optreden", herinnert hij zich. "De timing klopte gewoon niet in het eerste seizoen. Toen ze me benaderden voor seizoen drie en daarna, ging ik met ze zitten en ze gaven me hun idee van wie Caleb was, alles over en hoe hij in deze wereld paste."

"Ik was gewoon zo opgewonden om het gewoon te krijgen. Om achter dat soort fluwelen gordijn van Westworld te gluren, zag ik de innerlijke werking een beetje, en ik was zo'n psychotische fan. Ik moest ja zeggen in de vergadering", vervolgde hij. "Ik zei in die ontmoeting dat het mij een eer zou zijn om met jullie samen te werken. Toen ik de show in ging, was ik als een nieuw kind, een nieuw kind in de buurt in seizoen drie. Maar toen ik in seizoen vier duikte, voelde ik me heel erg een groot deel van de familie, de Westworld-familie. Ik denk dat dit seizoen het grootste tot nu toe is, wat gek is om te zeggen, maar ik zou er niet blijer mee kunnen zijn."

Hij voegde eraan toe dat de cast en crew van Westworld hem met open armen verwelkomden."Deze show is zo groot, het is vermoeiend. Maar weet je, iedereen wil gewoon blijven terugkomen omdat ze geloven in het verhaal dat ze vertellen. Ze houden van de familie. Dat is de Westworld-familie. Weet je, we zijn allemaal hierin samen", deelde hij. "Toen ik meedeed, op de eerste dag op de set, verwelkomden mensen me met 'welkom in de oorlog'. Omdat het zo groot en moeilijk is, maar iedereen vindt het geweldig. Het is allemaal heel, heel de moeite waard. Er zijn zoveel dingen die ik voor altijd zal onthouden."

Hoe het ouderschap de carrière van Aaron Paul veranderde

Op de vraag hoe het vaderschap "de manier waarop hij zijn carrière benaderde" beïnvloedde, zei Paul dat het absoluut "alles" voor hem veranderde. "Het heeft absoluut alles veranderd. Toen ik mijn eerstgeborene kreeg, nam ik zeven maanden vrij. Dat is de langste periode die ik ooit heb gehad sinds ik ervoor kon kiezen om vrij te hebben. Er waren veel langere periodes waarin ik alleen maar vocht voor de optreden natuurlijk", legde hij uit. "Nu doe ik hetzelfde met baby nummer twee. Het plan was om dit hele jaar vrij te nemen en me alleen te concentreren op familie en andere dingen waar ik aan werk, maar geen voet op een andere set zetten."

Toch liet Paul doorschemeren dat hij momenteel aan een nieuw project werkt. "Ik ben de komende maand met een klein ding bezig, maar meestal breng ik gewoon wat tijd door met mijn familie", vertelde hij, eraan toevoegend dat hij en zijn familie verhuizen. "Ik heb besloten dat we uit LA verhuizen. We gaan naar het platteland en ik zal niet langer aan een serie werken buiten LA", onthulde hij. "Ik kan gewoon niet meer zo lang van mijn familie worden weggetrokken. Ik doe het gewoon niet. Ik werk liever gewoon niet. We zullen zien hoe dat uitpakt. Wens me succes."

Hij begon ook openhartig te zeggen dat hij zijn kinderen wilde zien opgroeien voordat ze van hem "weglopen". "Met deze kleintjes weet ik niet of je kinderen hebt, maar als je die hebt, weet je dat ze zo snel opgroeien", vervolgde hij. "Iedereen zegt het, maar het is waar, ze worden zo snel groot. Ik wil proberen zoveel mogelijk tijd met hen door te brengen voordat ze ver van mij wegrennen." De acteur kon niet stoppen met gutsen over zijn kinderen die hij beschouwt als "zegeningen" en "kleine wonderen" die "echt alles in perspectief."

Aanbevolen: