Bruce Willis had geen zin tijdens zijn BBC-interview op 'The One Show

Inhoudsopgave:

Bruce Willis had geen zin tijdens zijn BBC-interview op 'The One Show
Bruce Willis had geen zin tijdens zijn BBC-interview op 'The One Show
Anonim

Natuurlijk, Bruce Willis werd een begrip dankzij 'Die Hard', maar dat betekent niet dat hij in het verleden niet onder de loep is genomen. Willis wees een iconische film als 'Ghost' af omdat hij het script simpelweg niet begreep. Zijn uitvoeringen waren soms ook ondermaats, waarbij de acteur zijn eigen prijscategorie kreeg bij de Razzies …

Het blijkt dat zijn interviewvaardigheden van tijd tot tijd ook niet de beste zijn. Dat bleek vooral tijdens zijn trip naar BBC's 'The One Show'. De chat ging helemaal mis, want Willis begreep er niets van. In werkelijkheid was het niet het enige ongemakkelijke interview uit zijn carrière.

Wat er gebeurde tijdens het interview van Bruce Willis op BBC's 'The One Show'

Laten we eerlijk zijn, Bruce Willis is echt niet gemaakt voor interviews, en we hebben genoeg bewijs om dat te ondersteunen. Natuurlijk, zijn interview op 'The One Show' was niet het beste, maar hij had ook enkele ongemakkelijke interviews in het verleden die ook niet al te geweldig waren.

Een van hen was in 2013 samen met Mary Louise Parker en promootte de film 'Red 2'. Willis was duidelijk niet in de beste stemming die dag en zei tegen de interviewer: "Heeft een acteur je ooit tegen Jamie gezegd, dat deze rol niet doet wat we nu doen, jij misschien wel, maar we zijn gewoon de film nu verkopen. Het leuke was om de film te maken." Met andere woorden, Willis verklaarde dat hij daar niet wilde zijn, en hij houdt ook niet van interviews.

Het zou alleen maar erger worden toen de interviewer Willis vroeg om de film te beschrijven, hij leek de film te verscheuren en zei: "Ik zou mijn hoeven doorsnijden."

Ondanks de opmerkingen van Bruce Willis over de film, was het een succes aan de kassa en bracht het $ 148 miljoen op, terwijl het ook op Netflix werd uitgebracht.

Het was een koude Bruce Willis, hoewel hij in ieder geval logisch was. We kunnen niet hetzelfde zeggen voor dit andere interview…

Bruce Willis verontschuldigde zich bij fans en de show voor het interview

De vraag ging over de titel, 'Die Hard'. Het was op dat moment dat het interview met Bruce Willis op de BBC helemaal naar het zuiden ging, terwijl de acteur over niets praatte.

"Ja, het is een moeilijke titel," pauzeert hij. " Willis begon onlogisch te dwalen terwijl hij in de camera keek. Hij eindigde zijn antwoord door te zeggen: "Neem een broodje en laten we gaan winkelen", wat werd opgevangen door ongemakkelijk gelach van degenen in de studio.

Willis leek er tijdens het interview niet bij te zijn, en hij zou later onthullen dat een jetlag er een grote reden voor was.'Ik moet me verontschuldigen,' zei Willis. "Ik kreeg er niet veel complimenten over. Ze zeiden dat hij een beetje muf was. Maar ik had zo'n jetlag. Het spijt me heel erg, jullie kinderen in The One Show. Ik weet zeker dat het niet hun probleem is. Ik was een beetje saai, denk ik. Ik had een beetje zinken, dat is alles."

Er was veel gebabbel na het interview, aangezien 'The One Show'-interviewers het moment bespraken, en ze waren het erover eens dat het ook niet de gemakkelijkste voor hen was, gezien Bruce's humeur op de dag.

'The One Show'-gastheren gaven toe dat het interview met Bruce Willis niet het slechtste was dat ze hadden gezien

Het interview lokte gemengde reacties uit, waarbij sommige fans de kant van de acteur kozen. "Het is op dit moment algemeen bekend dat Bruce niet tevreden was met de voltooide film. Hij kan het duidelijk niet verbergen", zei een fan in de YouTube-opmerkingen bij de video.

Alex Jones, een van de presentatoren, sprak over het moment en onthulde dat ze Willis tijdens het interview vertelde dat het niet goed ging.

"Hij was een stuk vriendelijker en warmer dan hij tegenkwam," zei ze. "Hij had een erg droog gevoel voor humor, dat gewoon niet vertaalde, en hij was niet 100% zeker van de film die hij promootte."

"Hij wilde echt een goede indruk maken. Hij bleef maar vragen: 'Hoe gaat dit?' en ik moest zeggen: 'Niet geweldig, om eerlijk te zijn'."

Ondanks het ongemakkelijke interview, onthulde Jones samen met Hello Magazine dat het verre van het slechtste interview was dat ze had meegemaakt.

"David Cassidy was een nachtmerrie", onthulde ze. "Hij hield zijn mond niet en we moesten met hem afsluiten in het midden van een anekdote. Later hadden we deze alpaca's en een van hen beet hem in zijn oor, en ik dacht gewoon: 'Dat is goed voor je'."

"Pamela Anderson was een beetje een diva. Ze stuurde al haar antwoorden naar de monitor op de vloer zodat ze kon zien hoe ze eruit zag."

Bruce was op zijn minst niet de slechtste ooit…

Aanbevolen: