Dwayne Johnson liep bijna een week voor de opnames van deze film af

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson liep bijna een week voor de opnames van deze film af
Dwayne Johnson liep bijna een week voor de opnames van deze film af
Anonim

Als de meeste fans denken aan Dwayne Johnson, denken we meteen aan zijn positiviteit en nederigheid. Maar zelfs Dwayne Johnson had een aantal moeilijke situaties op de set, de best gedocumenteerde, naast Vin Diesel. Heck, tot op de dag van vandaag voelt Johnson zich niet erg op zijn gemak bij het beantwoorden van vragen over zijn voormalige co-ster.

Als het op deze film aankwam, had DJ met niemand op de set een probleem, in plaats daarvan had hij zich een andere rol in de film voorgesteld. Toen hem werd gevraagd om het script als een ander personage te lezen, had de acteur moeite om verbinding te maken, en het zou er bijna toe leiden dat DJ de film enkele dagen voordat het opnameproces begon zou verlaten.

Welke film verliet Dwayne Johnson bijna een week eerder?

Afgezien van zijn ruzie met enkele van zijn castleden in 'Fast And Furious', wordt Dwayne Johnson over het algemeen gezien als een genot om achter de schermen mee samen te werken. Op zijn sociale media komt hij ook over als de meest gracieuze en nederige mens, ondanks al zijn succes en rijkdom.

Nou, in een bepaalde film ging het een beetje anders. Een week voor de opnames van 'Pain and Gain' had Dwayne Johnson twijfels over het draaien van de film. Het was niet alleen een sleur om fysiek voor te bereiden, maar ook mentaal had DJ zich een andere rol in de film voorgesteld.

Zijn co-ster in de film Mark Wahlberg at 10 ma altijden per dag in een poging om op te bouwen en spieren op te bouwen. Het resulteerde erin dat de acteur om 2 uur 's nachts wakker werd om te eten.

Hij kreeg het script acht jaar eerder voor het eerst en toen we ervoor zouden voorlezen, dacht DJ aan de rol van Daniel Lugo gespeeld door Mark Wahlberg. Zoals hij samen met de Miami Times onthulde, voelde hij zich anders toen hij een ander personage kreeg, Paul Doyle.

"In mijn gedachten dacht ik, ik zou heel graag Daniel Lugo spelen. Toen hij het aan mij gaf, zei hij tegen me: "Ik wil dat je hier naar kijkt als Paul Doyle."

Dat veranderde alles voor Johnson en plotseling werd de situatie een stuk ingewikkelder voor de acteur.

Wat vond Dwayne Johnson niet leuk aan zijn 'Pain And Gain'-rol?

Toen DJ werd verteld om het script te lezen zoals Paul Doyle, wekte dat zeker zijn interesse, gezien hoe verschillend het personage was. Toen hij zich erin begon te verdiepen, realiseerde hij zich dat het niet gemakkelijk zou worden en twijfelde hij aan zijn capaciteiten om de rol op zich te nemen.

"Hij is zo complex. Hij heeft zoveel lagen en zo extreem. Omdat hij een samenstelling was van al deze andere jongens, werden er veel geesten in Paul Doyle gegooid. God, ik zei, ik zou echt speel dit graag. Dan begin je met het onderzoek, bereid je je voor op de rol, fysiek en psychisch, kijk naar mensen die drugs gebruiken en gevangenen die net uit de gevangenis komen. Ongeveer een week uit, begon ik te denken, ik weet het niet. Ik weet niet zeker of ik het kan."

Voor DJ was zijn grootste angst dat de fans de act zouden kunnen doorzien, gezien het feit hoe anders zijn karakter is in vergelijking met zijn echte zelf. Uiteindelijk, ondanks de druk van de rol, stemde hij ermee in om het te doen en een belangrijke reden daarvoor was een brief geschreven door Michael Bay.

Hoe werd Dwayne Johnson overtuigd om in de film te blijven?

Michael Bay had gemakkelijk een vervanger kunnen vinden voor Dwayne Johnson, maar hij wilde de acteur voor het project niet kwijtraken. Dwayne Johnson had evenveel vertrouwen in Bay en verklaarde dat hij de belangrijkste reden was waarom hij aan het project bleef.

Michael Bay had maar 50 dagen nodig om de hele 'Pain And Gain'-film op te nemen

Het was een brief van Bay die Johnson volledig van gedachten veranderde.

"Hij ging zitten en schreef deze brief aan mij. Het was een zeer bepalend brief en een zeer bepalend moment in mijn carrière. Deze brief was zo ongelooflijk welbespraakt en empathisch en vooruitstrevend en direct. Het was een brief van een broer aan een andere broer. De algemene geest van de brief was: "Ik heb je deze rol gebracht vanwege de complexiteit ervan. Ik weet dat er niemand in Hollywood is behalve jij die dit kan." De angst ging weg. De onzekerheid verdween. Oké, ik ga van deze klif springen. Het was een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen."

Terugkijkend heeft Dwayne Johnson de juiste beslissing genomen, want hij zou een van de grootste namen in Hollywood worden.

Aanbevolen: