Millennials houden van deze Disney/Nick-crossover in 'How I Met Your Father

Inhoudsopgave:

Millennials houden van deze Disney/Nick-crossover in 'How I Met Your Father
Millennials houden van deze Disney/Nick-crossover in 'How I Met Your Father
Anonim

Voor fans van How I Met Your Mother, het op zichzelf staande vervolg, was How I Met Your Father een intrigerend voorstel. De show ging begin 2022 in première op Hulu en voor millennials die opgroeiden met het kijken naar Nickelodeon en Disney, is dit het beste nieuws voor hen!

De show lokte de fans van 'How I Met Your Mother' en de fans van Hilary Duff en Josh Peck. Terwijl Hilary Duff beroemd is vanwege het spelen van het titulaire personage in de Disney-komedietelevisieserie Lizzie McGuire uit 2001, is Josh Peck populair onder netizens vanwege het spelen van de rol van Josh Nichols in de Nickelodeon-sitcom Drake en Josh, die vier seizoenen duurde.

Fans hebben gesproken over de samenwerking tussen Disney en Nick sinds de show in première ging en zijn sindsdien niet meer gestopt.

Waar is de cast van 'How I Met Your Father' geweest?

Hilary Duff verscheen in verschillende reguliere films nadat Lizzie McGuire was geëindigd. Ze had ook een rol in de langstlopende originele show van TV Land, Younger. Duffs carrière had ook de overhand in de muziekindustrie.

Naast muziek en acteren is ze ook co-auteur van een trilogie van romans. Ze is duidelijk een uitstekende keuze voor het hoofdpersonage dat ze momenteel speelt in How I Met Your Father.

Aan de andere kant hebben Drake en Josh alum Josh Peck opmerkelijk werk verricht in de industrie, waarvan de meest recente zijn titelrol is als U. S. Marshal Scott Turner II in de serie Turner & Hooch op Disney+.

Na verschillende functies in de vlogs van David Dobrik te hebben gemaakt en regelmatig een bijdrage te hebben geleverd aan The Vlog Squad, richtte Peck zijn eigen YouTube-kanaal op. Hij is getrouwd met zijn oude vriendin, Paige O'Brien, en is de vader van een zoon.

Hoe werd 'How I Met Your Father' gecast?

Hoewel Hilary Duff en Josh Peck niet de enige sterren in de serie zijn, behoren ze zeker tot de meest populaire. Naast het spelen van de rol van Sophie, de hoofdpersoon van de show en de verteller die haar liefdesverhaal aan haar zoon herha alt, is Duff ook een producent van de show.

"Ik heb in mijn carrière ongelooflijk veel geluk gehad met het spelen van een aantal fantastische personages en ik kijk er naar uit om de rol van Sophie op me te nemen. Als grote fan van 'How I Met Your Mother' ben ik vereerd en zelfs een beetje nerveus dat ['How I Met Your Mother'-makers] Carter en Craig me het vervolg van hun baby zouden toevertrouwen, "zei Duff in een interview met Deadline.

"Ik wist dat ik degene moest zijn die Sophie tot leven zou brengen en de vrouwelijke POV moest delen met deze legendarische show", had Hilary tegen Variety gezegd. Het lijkt erop dat ze trouw blijft aan haar woorden. Dat is echter niet de enige reden waarom ze ermee instemde om het personage te doen.

Josh Peck voegt zich bij de cast van How I Met Your Father als onderdirecteur van een basisschool in de derde aflevering van de show. Zijn karakter is een van de vele liefdesbelangen van Sophie (de hoofdpersoon van de show).

In een recent interview met CBR deelde Peck hoe hij over zijn karakter dacht.

"Om eerlijk te zijn, in deze wereld van sitcoms en komedies van een half uur, is het moeilijk om echte personages te vinden waar je ze echt kunt spelen. Dat is hoe Drew voor mij voelde. Het is zeldzaam", vertelde hij hen.

Er was een herstart van Lizzie McGuire die nooit is gebeurd

Een herstart van Lizzie McGuire werd aangekondigd in 2019, maar in december 2020 bevestigde Hilary Duff "helaas" de annulering via haar Instagram, wat de fans van streek maakte. De reboot zou "rond Lizzie draaien als een 30-jarige millennial die door het leven in New York City navigeert."

"Fans hebben een sentimentele gehechtheid aan Lizzie McGuire en hoge verwachtingen van een nieuwe serie", vertelde een woordvoerder van Disney destijds aan Variety. "Na het filmen van twee afleveringen kwamen we tot de conclusie dat we een andere creatieve richting moesten inslaan en een nieuwe lens op de show zetten."

Disney leek te hebben besloten dat de show te "volwassen" en niet "gezinsvriendelijk" was voor zijn merk.

De fans hadden een gemengde reactie op Hilary Duff in de hoofdrol in de How I Met Your Mother spin-off in plaats van de Lizzie McGuire reboot, maar ze zijn momenteel dol op de show.

Hoe reageerden fans op 'How I Met Your Father'?

Hoewel sommige fans sceptisch waren over de show na het ietwat teleurstellende einde van HIMYM, besloten ze het een kans te geven op basis van de cast met Disney-aluin Hilary Duff en Nickelodeon-aluin Josh Peck. Vooral omdat de favorieten uit de kindertijd nog steeds worden gemist vanwege de boeiende rollen, speelden ze in de jaren 2000 voor het jongere publiek.

Een fan zei dat ze "grote flashbacks uit de kindertijd met Josh Peck en Hilary Duff in één scène" kregen terwijl ze naar 'How I Met Your Father' keken. Een andere Twitter-gebruiker @/GARandall zei: "Wel, twee afleveringen van How I Met Your Father en ik ben zo'n beetje verslaafd."

De reacties van het publiek zijn tot nu toe best aardig, en de fans hopen dat de show op zijn minst zal proberen de fouten van How I Met Your Mother recht te zetten.

Aanbevolen: