Hoe Sylvester Stallone werd misleid om drie films te maken

Inhoudsopgave:

Hoe Sylvester Stallone werd misleid om drie films te maken
Hoe Sylvester Stallone werd misleid om drie films te maken
Anonim

In deze tijd lijken sommige woorden veel te vrijelijk te worden rondgegooid. Omdat bijvoorbeeld zoveel beroemdheden regelmatig legendes worden genoemd, zou kunnen worden beweerd dat het woord alle betekenis heeft verloren. Hoewel dat misschien niet zo'n groot probleem lijkt, is het jammer dat wanneer mensen Sylvester Stallone met recht een legende noemen, het niet zo betekenisvol lijkt als het zou moeten.

Sylvester Stallone, een enorme filmster die schitterde in een lange lijst van geliefde films, ging van dakloos naar een multimiljonair vanwege al het succes dat hij tijdens zijn carrière genoot. Naast alles wat hij in het verleden heeft bereikt, heeft Stallone het de afgelopen jaren ook erg druk gehad. Ook al heeft Stallone bewezen dat hij meer dan slim genoeg is om jarenlang aan de top van Hollywood te blijven, het blijkt dat hij is misleid om drie films te maken.

De echte reden dat Sylvester Stallone speelde in Burn Hollywood Burn

Ook al worden regisseurs verondersteld de mensen te zijn die de grote beslissingen nemen als ze films maken, soms nemen de filmstudio's de controle van hen weg. Wanneer een regisseur vindt dat zijn visie op een film zo verwaterd is dat hij niet verantwoordelijk is voor de film, kan hij een verzoek indienen om zijn naam van de aftiteling te laten verwijderen. In het verleden, toen de Directors Guild of America regisseurs toestond om hun naam van een film te halen, vermeldden de aftitelingen de regisseur van de film onder de naam Alan Smithee, een fictief persoon.

In 1997 werd een film met de titel An Alan Smithee Film: Burn Hollywood Burn uitgebracht en in een grappige draai verwierp de regisseur de film en liet zijn naam van de aftiteling verwijderen. Een echt verschrikkelijke film, An Alan Smithee Film: Burn Hollywood Burn werd op grote schaal gepand en genomineerd voor een hele reeks Razzie Awards, waaronder Slechtste Film en Slechtste Scenario. Helaas voor Sylvester Stallone, maakte hij een cameo-optreden in An Alan Smithee Film: Burn Hollywood Burn, wat resulteerde in een nominatie voor Razzie voor Slechtste Mannelijke Bijrol.

Het bleek dat Sylvester Stallone er alleen mee instemde om te verschijnen in An Alan Smithee Film: Burn Hollywood Burn omdat hij werd misleid door te denken dat hij zou verschijnen met twee van zijn belangrijkste leeftijdsgenoten. Volgens het script voor An Alan Smithee Film: Burn Hollywood Burn zou Stallone een fictieve versie van zichzelf spelen die samen met Bruce Willis en Arnold Schwarzenegger verschijnt. Geïnteresseerd om naast die twee acteurs te verschijnen die al jaren zijn leeftijdsgenoten waren, tekende Stallone bij het project. Toen Stallone echter op de set verscheen, waren Schwarzenegger en Willis vervangen door Jackie Chan en Whoopi Goldberg.

Waarom Sylvester Stallone bij de specialist was

Helaas voor Sylvester Stallone werd hij genomineerd voor een Razzie Award voordat hij verscheen in An Alan Smithee Film: Burn Hollywood Burn. Nadat Stallone's film The Specialist uit 1994 was uitgebracht, werd hij bijvoorbeeld genomineerd voor Slechtste acteur. Bovendien werd The Specialist ook genomineerd voor Slechtste Film, Slechtste Actrice en Slechtste Mannelijke Bijrol. Alsof dat nog niet erg genoeg was, wonnen Stallone en zijn co-ster Sharon Stone de Razzie Award voor Slechtste Schermkoppel.

Volgens rapporten, toen Sylvester Stallone werd benaderd over de hoofdrol in The Specialist nadat Steven Segal de film had afgewezen, was hij vrijblijvend. In een poging om Stallone te dwingen mee te doen, vertelden de producers van The Specialist aan Sly dat hij vijftien minuten had om in te stemmen met een hoofdrol in de film, anders zouden ze in plaats daarvan Warren Beatty casten. Stallone wilde dit niet missen en tekende het project voordat de periode van vijftien minuten eindigde. Hoewel er geen manier is om te bevestigen of Beatty geïnteresseerd was in de rol, lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat hij daadwerkelijk in de film zou hebben gespeeld. Beatty is tenslotte geen actiester en in de jaren '90 werkte hij nauwelijks, aangezien hij in dat decennium slechts in vier films verscheen.

Arnold Schwarzenegger heeft Sylvester Stallone voor de gek gehouden om in de hoofdrol te stoppen! Of mijn moeder zal schieten

Als mensen praten over de slechtste films ooit gemaakt, is Stop! Of My Mom Will Shoot, met in de hoofdrol Sylvester Stallone, wordt vaak ter sprake gebracht in het gesprek. Bovendien: Stop! Of mijn moeder zal de "gewonnen" slechtste acteur, slechtste vrouwelijke bijrol en slechtste scenario Razzie Awards schieten. Het bleek dat de enige reden waarom Stallone in Stop! Of My Mom Will Shoot is dat Arnold Schwarzenegger hem misleidde om de rol op zich te nemen. Sterker nog, toen Schwarzenegger op Jimmy Kimmel Live! in 2019 vond hij het duidelijk leuk om te beschrijven hoe hij Stallone misleidde om in de veelbesproken film te spelen.

“Ik las het script, en het was een stuk s-. Laten we eerlijk zijn. Dus zeg ik tegen mezelf, ik ga deze film niet maken. Toen gingen ze naar Sly, en Sly belde me en hij zei: 'Hé, hebben ze ooit met je gepraat over het maken van deze film? En ik zei: ja, ik dacht erover om het te doen. Dit is echt een briljant idee, deze film.’ Toen hij dat hoorde, omdat hij in competitie was, zei hij: ‘Wat er ook voor nodig is, ik zal de film maken.’ Dus hij deed de film en natuurlijk ging de film. majoor naar het toilet.” Evenzo heeft Stallone gezegd dat hij speelde in de flopfilm Rhinestone uit 1984, waarvoor hij nog een Razzie Award voor slechtste acteur won omdat Sly ten onrechte dacht dat Arnold Schwarzenegger in plaats daarvan de film zou gaan headlinen.

Aanbevolen: