Hoeveel werd Bruce Willis betaald voor zijn verschijning op 'Friends

Inhoudsopgave:

Hoeveel werd Bruce Willis betaald voor zijn verschijning op 'Friends
Hoeveel werd Bruce Willis betaald voor zijn verschijning op 'Friends
Anonim

Friends is een van de grootste en meest succesvolle shows aller tijden, en tot op de dag van vandaag wordt het door miljoenen bekeken en genoten. Natuurlijk kunnen sommige personages soms ronduit verschrikkelijk zijn, maar er is een reden waarom fans blijven terugkomen voor meer.

Bruce Willis is een legende die tijdens zijn carrière miljoenen heeft verdiend. Hij maakte een gedenkwaardige verschijning op Friends, en hij verdiende niet veel voor zijn tijd in de show.

Laten we eens terugkijken op het uiterlijk en hoe het met zijn salaris is afgelopen.

Hoeveel verdiende Bruce Willis met 'Friends'?

Als we kijken naar de geschiedenis van succesvolle acteurs die teruggaat tot de jaren tachtig, zijn er niet veel die het succes dat Bruce Willis heeft gevonden kunnen evenaren. Moonlighting was een geweldige manier om de bal aan het rollen te krijgen voor Willis, maar toen hij eenmaal overstapte naar het maken van actiefilms, werd hij een van de grootste filmsterren aller tijden.

Zoals de meeste mensen weten, is de Die Hard-franchise ongetwijfeld het visitekaartje van Bruce Willis, maar hij is in tal van andere hitfilms verschenen. Willis heeft films gemaakt als Look Who's Talking, Hudson Hawk, The Last Boy Scout, Death Becomes Her, Pulp Fiction, The Fifth Element, Armageddon en The Sixth Sense. Dat is alles vóór de millenniumwisseling, wat maar weer laat zien wat voor soort carrière hij heeft gehad.

Willis doet niet meer hetzelfde soort werk, maar dat verandert weinig aan het feit dat op zijn hoogtepunt maar weinig mensen op de planeet zijn succes evenaarden. We hebben het tenslotte over een man die $ 100 miljoen verdiende voor een enkele film.

In wat een verrassende zet was, kwam Willis jaren geleden terecht in Friends.

Bruce Willis was iconisch in zijn rol in 'Friends'

In de jaren 2000 waren mensen echt verrast om Bruce Willis in Friends te zien verschijnen, ondanks het feit dat de acteur een succesvolle geschiedenis had in sitcoms. Blijkt dat hij alleen in de show verscheen omdat hij een weddenschap verloor van Friends-ster, Matthew Perry.

Willis en Perry werkten samen aan de film The Whole Nine Yards, en ze hadden een geweldige chemie op het scherm.

"Bruce en ik hebben gewoon geluk. We hebben een goede chemie tussen ons, en ik zeg dat - en ik ben zo hetero als ze komen - maar ik heb een goede chemie met Mr. Bruce Willis," zei Perry.

Willis vertelde in een interview ook hoe het was om met Perry te filmen.

"We hebben ons best gedaan om gewoon gek te zijn. Er waren heel weinig regels over wat deze personages konden doen en met elkaar konden doen, en we werden een beetje een koekoek", zei de acteur.

Terwijl ze samen aan de film werkten, was Perry er zeker van dat de film een succes zou worden, en het duo deed een weddenschap dat als de film bovenaan de kassa zou verschijnen, Willis in Friends zou verschijnen. Het was een kleine weddenschap, en het was er een die op de lange termijn veel vruchten afwierp.

Kijk, Perry won de weddenschap en Willis verscheen in de show. In plaats van een enorm salaris naar beneden te halen voor zijn stint op Friends, had Willis een kleine vergoeding en deed hij een verrassende zet.

Bruce Willis schonk zijn salaris

Dus, hoeveel verdiende Bruce Willis eigenlijk voor zijn verschijning in de iconische show? De waarheid is dat zijn werkelijke salaris misschien laag was, maar uiteindelijk doneerde hij alles aan liefdadigheid, waardoor het relatief zinloos werd.

Nogmaals, mensen waren verrast om Bruce Willis in de show te zien, en hij bevestigde dat het allemaal te wijten was aan een weddenschap.

"Ik zat op Friends omdat ik een weddenschap van Matthew Perry had verloren", zei de acteur.

Gelukkig had Willis' tijd bij Friends een enorme impact op zijn carrière, aangezien hij een Emmy mee naar huis nam voor zijn optreden. Dit was iets dat niemand zag aankomen, en het moet geweldig hebben gevoeld voor de acteur. Het kwam allemaal voort uit een weddenschap en het leidde ertoe dat hij een van de meest prestigieuze prijzen op het gebied van entertainment mee naar huis nam.

Tot op de dag van vandaag blijft hij een van de meest populaire gaststerren in de geschiedenis van de show, en dat was allemaal te danken aan Matthew Perry's optimisme over hun filmproject.

Bruce Willis schonk wat hij al die jaren geleden van Friends maakte, maar de impact die het had op zijn carrière was destijds van onschatbare waarde.

Aanbevolen: