Hoeveel werd Bruce Willis betaald voor zijn Razzie Award-winnende optreden in 'Cosmic Sin'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel werd Bruce Willis betaald voor zijn Razzie Award-winnende optreden in 'Cosmic Sin'?
Hoeveel werd Bruce Willis betaald voor zijn Razzie Award-winnende optreden in 'Cosmic Sin'?
Anonim

Bruce Willis is een van de grootste sterren aller tijden, en hij heeft een beetje van alles gedaan op het gebied van entertainment. Hij heeft legendarische franchises verankerd, speelde in hilarische commercials en hij maakte zelfs een gedenkwaardige verschijning op Friends. Hij heeft misschien een aantal grote kansen gemist, maar de carrière van Willis is nog steeds legendarisch.

Tegenwoordig speelt hij in veel B-films en fans denken dat hij zijn enthousiasme voor acteren kwijt is. Zijn rol in Cosmic Sin is een recent voorbeeld, maar Willis verdiende nog steeds geld voor zijn tijd in de vergeetbare film.

Laten we eens kijken hoeveel hij verdiende voor de film.

Hoeveel verdiende Bruce Willis voor 'Cosmic Sin'?

Tijdens het hoogtepunt van zijn carrière deden maar weinig filmsterren op de planeet dingen die groter en beter waren dan Bruce Willis. Hij had misschien zijn start op tv gekregen, maar toen hij eenmaal overging naar het grote scherm, werd Willis een van de meest herkenbare gezichten ter wereld.

De acteur liet de wereld zien dat hij kan gedijen in verschillende genres, maar er gebeurde iets echt spectaculairs toen hij te zien was in actiefilms. Sommige mensen lijken geboren voor bepaalde rollen, en dit geldt zeker voor Willis' tijd als John McClane in Die Hard-franchise.

Natuurlijk speelde Willis ook in andere grote hits zoals Pulp Fiction, The Fifth Element, The Sixth Sense, Armageddon, Sin City, Unbreakable.

Na jaren van onvermoeibaar werk in de filmindustrie, is Willis in staat geweest om een enorm vermogen te bereiken waar iedereen blij mee zou zijn.

Willis verdiende miljoenen voor zijn rollen

Volgens Celebrity Net Worth heeft Bruce Willis momenteel een fortuin van $ 250 miljoen. Nogmaals, zijn acteercarrière heeft hem tot dit financiële hoogtepunt gebracht, en sommige cheques die hij onderweg heeft verzameld, zijn echt schokkend.

Hoeveel verdiende Willis in zijn bloei?

"Zijn inkomsten uit The Sixth Sense uit 1999 bedroegen in totaal $ 100 miljoen dankzij een royale verlaging van het brutobedrag van de film. Zijn vooruitbetaalde salaris was $ 14 miljoen. Op het moment van schrijven is dat het op één na meeste geld dat ooit door een acteur uit een film ", schrijft Celebrity Net Worth.

Dat klopt, de acteur kreeg een betaaldag van 9 cijfers voor een enkele film, en geloof ons als we zeggen dat dit niet de enige keer was dat hij een premie kreeg voor zijn diensten.

De Die Hard-films alleen al leverden hem een hoop geld op.

"Hij verdiende $ 5 miljoen voor de eerste Die Hard, $ 7,5 miljoen voor de tweede, $ 15 miljoen voor de derde en $ 25 miljoen voor de vierde. In totaal heeft Bruce, voordat hij zich zelfs maar heeft aangepast voor inflatie, ten minste $ 52 miljoen verdiend aan de Die Hard-franchise. Na rekening te hebben gehouden met inflatie, is het meer $ 70-80 miljoen, " meldt Celebrity Net Worth.

Natuurlijk was dit in de tijd dat Willis nog een bloeiende ster was. Tegenwoordig is hij dat punt voorbij en doet hij aan kleine projecten die niet veel aandacht krijgen. Desondanks verdient hij nog steeds miljoenen.

Willis verdiende tussen $1-2 miljoen voor 'Cosmic Sin'

Momenteel verdient Bruce Willis nog steeds goed geld, maar hij doet dat op een ongebruikelijke manier. Willis heeft de naam om een premie te vragen voor zijn diensten, maar hij blijft niet lang op de set en hij lijkt van plan om zoveel mogelijk projecten uit te werken.

Volgens Make The Switch: "De productie van films als 'Cosmic Sin' draait om de een of twee dagen dat Bruce zonder enthousiasme op de set verschijnt, slaapwandelt door de bewegingen en de productieploeg zelf laat draaien rafelig zodat hij kan in- en uitzoomen op zijn privéjet."

"Voor één dag werken krijgt Willis 1-2 miljoen dollar betaald, de producenten mogen zijn gezicht gebruiken op de poster (die voor 'Cosmic Sin' hergebruikt oude kunstwerken van het marketingmateriaal voor 'Die Hard 4') en de film krijgt een zekere mate van erkenning. Slimme producenten maken dit soort films met verlies als belastingafschrijving ", vervolgde de site.

Dit is een behoorlijk interessant kijkje achter de schermen, omdat het laat zien waar Willis staat in zijn carrière. Het laat ook zien dat kleinere studio's de investering zullen doen om zijn naam aan een project te binden. Dit wordt natuurlijk gedaan in de hoop de interesse van toevallige kijkers te wekken.

Bruce Willis zal voor altijd een legende van de filmindustrie blijven, maar op dit moment is hij niet de grote box office-ster die hij ooit was.

Aanbevolen: