Is seizoen 2 van 'Ratched' vertraagd?

Inhoudsopgave:

Is seizoen 2 van 'Ratched' vertraagd?
Is seizoen 2 van 'Ratched' vertraagd?
Anonim

Netflix levert constant kwaliteitsentertainment en fans houden hun abonnementen in stand omdat ze weten dat de streaminggigant de goederen zal blijven leveren. Anderen halen hun achterstand in, maar Netflix loopt niet voor niets voorop.

2 jaar geleden debuteerde Netflix met Ratched van Sarah Paulson. De actrice was opgewonden voor mensen om de show te zien, ondanks hoe moeilijk de rol was om te spelen. Het werd al snel een hit op het kleine scherm en sindsdien wachten fans geduldig op een tweede seizoen.

Het is nu twee jaar geleden en fans beginnen zich af te vragen of het tweede seizoen vertraging heeft opgelopen. Laten we eens nader kijken en zien.

Is seizoen 2 van 'Ratched' vertraagd?

In september 2020 maakte Ratched zijn debuut op Netflix met een wereld van hype erachter. Het personage zelf was behoorlijk legendarisch, en met Sarah Paulson in de hoofdrol hielp de hype alleen maar groeien.

Fans verslonden het eerste seizoen van de show, en ze waren blij om een diepere kijk op Nurse Ratched te krijgen.

Toen we het hadden over haar karakter en hoe ze tijdens seizoen 1 verandert, vertelde Paulson aan EW: "Alles is een kans voor haar om te leren, zodat ze een kans heeft om een eeuwenoud onrecht dat ze met zich meedraagt recht te zetten, namelijk in feite regeert haar interne verhaal. Het zit achter elke keuze die ze maakt. Tegen de tijd dat je bij aflevering 6 van onze show bent, leer je over haar jeugd en wat ze heeft moeten doorstaan en hoe schrijnend het was, om nog maar te zwijgen van de tijd die ze doorbracht in de oorlog. Een naald, een ijspriem en een werktuig in de frontale kwab zouden niet iets zijn om haar flauw te doen vallen."

Paulson en de rest van de cast waren briljant tijdens het eerste seizoen van de show, en fans vroegen al snel om een tweede seizoen voor Netflix.

Het had een bestelling voor 2 seizoenen

Dit is waar het pas echt interessant wordt met Ratched. In alle opzichten was seizoen één een succes en had op dit moment waarschijnlijk een tweede seizoen moeten plaatsvinden. Dit komt voornamelijk omdat de serie een bestelling voor twee seizoenen kreeg voordat deze zelfs op het kleine scherm verscheen, wat betekent dat de show voorbestemd was om meerdere seizoenen te hebben.

Per Esquire, "Goed nieuws: seizoen twee van Ratched is definitief. Toen Netflix het project groen licht gaf, bestelde het twee seizoenen van tevoren, met elk negen afleveringen. Dit is het probleem: Ratched seizoen twee is definitief, maar Nu de pandemie van het coronavirus het leven op film- en televisietoestellen blijft belemmeren, kan het een tijdje duren voordat de cast en crew weer aan het werk kunnen. De jury is er nog niet uit wanneer Ratched de productie kan hervatten, aldus de hoofdrolspeelster zelf."

Ondanks het feit dat de zaken begonnen zijn met ten minste twee seizoenen in gedachten, is er tot nu toe behoorlijk wat vertraging opgetreden. Het is niet ongebruikelijk dat er een korte pauze is, aangezien Euphoria-fans net hebben vernomen dat ze een paar jaar op seizoen 3 moeten wachten. De meeste shows willen echter zo snel mogelijk iets uitbrengen om te voorkomen dat fans hun interesse verliezen..

Vanwege de grote kloof tussen de seizoenen van Ratched beginnen fans zich af te vragen of deze show volledig is uitgesteld.

Is seizoen 2 vertraagd?

Vanaf nu lijkt het erop dat seizoen 2 is uitgesteld. Zoals Esquire opmerkte, zijn veel dingen teruggedrongen in de wereld van entertainment, en het lijkt erop dat Ratched het slachtoffer is van de omstandigheden.

Ondanks dit heeft Sarah Paulson het tweede seizoen van de show voorgeschoteld, vooral omdat de show niet rechtstreeks naar het beroemde ziekenhuis zal springen waar fans decennia geleden voor het eerst Nurse Ratched ontmoetten.

"Maar ik weet niet of we ooit naar het ziekenhuis zouden gaan, simpelweg omdat - en dit zeg ik, ik weet niet wat Ryans plan zou zijn - ik wil het zeker niet zien ik acteerde tegenover een computer-gegenereerde Jack Nicholson. Ik vind dat geen goed idee. Dus ik denk dat als we in dat tijdperk terechtkomen, het meer zou gaan over het leven van zuster Ratched toen ze de sleutel omdraaide in haar witte uniform, terugkwam in haar huis van die dagen in het ziekenhuis met al die gebeurtenissen die daar plaatsvonden, " zei ze.

Het is jammer dat er zo'n grote kloof is tussen de seizoenen, maar fans moeten gewoon geduld hebben. Het zou nogal een verrassing zijn als Netflix zou besluiten deze show te schrappen voordat er een tweede seizoen komt.

Seizoen 2 van Ratched is nog ver weg, en fans hopen dat het het wachten waard zal zijn.

Aanbevolen: