New Girl' cast na de serie, dit is wat ze nu doen

Inhoudsopgave:

New Girl' cast na de serie, dit is wat ze nu doen
New Girl' cast na de serie, dit is wat ze nu doen
Anonim

Wie is dat meisje? Het is Jess! New Girl was een sitcom die van 2011 tot 2018 op NBC werd uitgezonden. Het draaide om een eigenzinnige lerares genaamd Jessica Day (Zooey Deschanel), nadat ze met mijn drieën Nick, Schmidt en Winston naar een loft in Los Angeles was verhuisd. Ze gaan over relatieproblemen en loopbaankeuzes. De show zorgde voor veel gelach, maar ook voor serieuze en oprechte momenten.

New Girl ging bijna tien jaar geleden in première en heeft tot op de dag van vandaag nog steeds een sterke schare fans, en je kunt de serie bekijken op Peacock en Netflix. Het verlaat echter de internationale versie in januari 2022. De sitcom lanceerde de carrières van de belangrijkste acteurs, vooral Deschanel, en toen de show eindigde, gingen ze allemaal verder en grotere dingen - professioneel en persoonlijk.

Dit is wat de cast van New Girl tot nu toe doet, nadat de serie vier jaar geleden eindigde.

10 Zooey Deschanel

Zooey Deschanel speelde de hoofdpersoon, Jess, die begin dertig was en onderwijzeres was. Ze werd verliefd op haar kamergenoot, Nick, nadat ze haar gevoelens jarenlang had ontkend.

In 2021 heeft Deschanel nog steeds een relatie met Property Brother, Jonathan Scott. Ze werd ook de gastheer van de vernieuwde versie van ABC's The Celebrity Dating Game. Ze sloot zich ook aan bij TikTok, en haar eerste video was een re-enactment van het New Girl-thema. Deschanel zorgt ook voor haar twee kinderen, die ze deelt met haar ex-man.

9 Jake Johnson

Jake Johnson speelde Nick Miller, de kamergenoot van de barman, die verliefd is op Jess, maar zijn gevoelens niet wil toegeven. Wat Johnson betreft, hij speelde dit jaar in en was de schrijver en coproducent van de film, Ride the Eagle. Hij is momenteel ook bezig met het filmen van Spider-Man: Across the Spider-Verse (deel één). Hij zal ook schitteren in de aankomende HBO Max-show, Minx. Als de acteur geen project aan het filmen is, brengt hij tijd door met zijn vrouw en tweelingdochters.

8 Max Greenfield

Max Greenfield speelde Schmidt, de kamergenoot die een schaamteloze damesman is en een marketingmedewerker in een door vrouwen gedomineerd kantoor. Wat betreft Greenfield, sinds het einde van New Girl vond hij weer een succesvolle komedie om in te schitteren. Sinds 2018 speelt hij samen met Beth Behrs een van de hoofdrollen in de CBS-show The Neighborhood. De acteur werd dit jaar ook een bestsellerauteur. In november bracht hij een kinderboek uit met de titel I Don't Want To Read This Book. Hij brengt tijd door met zijn vrouw en twee kinderen als hij niet bezig is op de set.

7 Lamorne Morris

Lamorne Morris speelde Winston Bishop, een van de kamergenoten die een voormalig basketballer was en Nicks jeugdvriend uit Chicago. Morris is doorgegaan met acteren en alleen dit jaar speelde hij in de film How It Ends. Morris had ook een terugkerende rol in de show, Call Me Kat en speelde in een aflevering van No Activity. Zijn laatste rol was in Death of a Telemarketer. Morris deelt foto's van een baby op Instagram, maar niemand weet zeker of het zijn kind is of gewoon een nichtje.

6 Hannah Simone

Hannah Simone speelde Cece, een fotomodel die de beste vriend van Jess was. Ze eindigt uiteindelijk met Schmidt trouwen en ze hebben samen een baby. Hoewel Simone sinds vorig jaar nergens meer in heeft gehandeld, is ze druk bezig geweest met het zorgen voor haar kind, dat ze deelt met haar man, Jesse Giddings, en poseert ze met haar kat op Instagram.

5 Damon Wayans Jr

Damon Wayans Jr. speelde Coach, een voormalig atleet en voormalig kamergenoot, die werkt als personal trainer. Hij verscheen in de pilot en had daarna terugkerende rollen in latere seizoenen. Hij werd vervangen door Lamorne Morris. Voor Wayans is hij bezig geweest met acteren in verschillende rollen, zoals in Kenan, Cherry, The Harder They Fall, Barb And Star Go To Vista Del Mar en meer. Hij zal de presentator zijn van de aanstaande spelshow, Frogger.

4 Megan Fox

Terwijl Zooey Deschanel met zwangerschapsverlof was, kwam Megan Fox er even tussenuit. Ze speelde Jessica Day echter niet. Ze speelde de farmaceutische vertegenwoordiger, Reagan. Ze speelde dit jaar in drie films: Til Death, Midnight in the Switchgrass en Night Teeth. Fox heeft ook een aantal films in postproductie die in 2022 uitkomen. Ze heeft net een scheiding achter de rug en is momenteel aan het daten met Machine Gun Kelly.

3 Nasim Pedrad

Nasim Pedrad speelde Aly Nelson, die later de vrouw van Winston wordt. De aluin van Saturday Night Live speelde in 2021 in twee shows: Tsjaad, waar ze ook bedenker, schrijver, regisseur en uitvoerend producent was, en een aflevering van Just Beyond. Dit jaar heeft Pedrad gereisd en rondgehangen met haar hond.

2 David W alton

David W alton speelde Sam Sweeney, het knipperlichtje van Jess. Als hij niet bezig is met acteren, maakt hij tijd voor zijn vrouw en twee kinderen. En volgens zijn Instagram brengt W alton graag veel tijd door in een badjas.

1 Nelson Franklin

Nelson Franklin speelde Robby McFerrin, een ooit vriendje van Cece en neef van Jess. Franklin bleef acteren in vele films en tv-shows en bracht zijn tijd door met zijn vrouw en zoon, die in juni 2021 werden geboren.

Aanbevolen: