The Cast Of 'South Park's' Net Worth gerangschikt

Inhoudsopgave:

The Cast Of 'South Park's' Net Worth gerangschikt
The Cast Of 'South Park's' Net Worth gerangschikt
Anonim

Gezien het feit dat de makers van South Park zojuist een deal van $ 900 miljoen hebben ondertekend om tal van films en nieuwe seizoenen van hun veelgeprezen Comedy Central-animatieshow te produceren, is het geen wonder dat ze worden gerangschikt als twee van de rijkste sterren in Hollywood. De meeste South Park-fans weten dat Matt Stone en Trey Parker de meesterbreinen zijn achter het succes van de show en zelfs de overgrote meerderheid van de personages zelf uitspreken. Maar zij zijn niet de enige twee betrokken sterren.

De waarheid is dat er maar een handvol acteurs is die de verschillende personages in de stad South Park vertolken. Maar de meeste van deze acteurs zijn al bij de show sinds het begin in 1997. Veel van deze acteurs zijn geen sterren die mensen zouden kennen. Hoewel de cast een alumnus van Saturday Night Live bevat waarvan de fans niet eens weten dat hij bij de show betrokken is. Maar alleen omdat de meeste cast van South Park niet erg bekend zijn, wil nog niet zeggen dat ze geen ongelooflijke carrières hebben gehad en veel geld hebben verdiend. Dit zijn de rijkste castleden van South Park en wie ze spelen…

10 Jennifer Howell's netto waarde is $ 1 - 5 miljoen

Jennifer is de stem van Bebe in South Park, maar ze heeft het grootste deel van haar geld verdiend aan de productie van de show als producer. Volgens IMDb heeft ze ook gewerkt aan Bob's Burgers, The Cleveland Show en Bordertown.

9 april Stewart's netto waarde is $ 1 - 5 miljoen

April Stewart is de vrouw achter Wendy, Sharon Marsh, Shelly Marsh, Liane Cartman en tal van andere vrouwelijke personages in South Park. In totaal heeft ze haar stem bijgedragen aan meer dan 190 afleveringen van de serie. Ze is ook een ongelooflijk productieve stemacteur en speelde in The Legends Of Corra, The Winx Club en in verschillende Marvel- en Scooby-Doo-projecten. Terwijl Idol Net Worth beweert dat ze een onrealistische $ 235 miljoen waard is, beweren Popular Bio en The Boring Magazine dat ze tussen de $ 1 - $ 5 miljoen waard is.

8 Mona Marshall's netto waarde is $ 1,6 miljoen

Volgens NetWorthPost.org is Mona Marshall meer dan $ 1,6 miljoen waard. Waarschijnlijk is ze veel meer waard dan dat, aangezien ze al tientallen jaren een prominente stemacteur is. Ze heeft veel Japanse anime gedaan, een bizarre hoeveelheid videogames en projecten zoals Digimon. Maar ze is vooral bekend om haar werk in maar liefst 212 afleveringen van South Park met personages als Sheila Broflovski, Linda Stotch en eigenlijk elke andere vrouw die in de show verschijnt, inclusief beroemdheden als Paris Hilton.

7 Het nettovermogen van Eliza Schneider is $ 8 miljoen

Eliza Schneider is een van de meest prominente stemartiesten voor videogames in de branche. Onder haar vele games heeft ze bijgedragen aan Assassin's Creed, Final Fantasy en Grand Theft Auto. Ze vertolkt ook Sharon Marsh en verschillende andere vrouwen die op South Park verschijnen, waaronder het invullen van April Stewart als Liane Cartman.

6 De nettowaarde van Isaac Hayes was $ 12 miljoen

Isaac Hayes speelde de beroemde chef-kok op South Park tijdens de eerdere jaren. Hij zou zijn doorgegaan met het personage als hij niet massaal ruzie had gehad met de show en zijn makers. Afgezien van het uiten van Chef, verdiende wijlen Isaac Hayes een hoop geld tijdens zijn vruchtbare carrière als muziekproducent, zanger en muzikant. Volgens Celebrity Net Worth verdiende Isaac ook een hoop geld voor het componeren van het iconische thema voor Shaft.

5 Bill Hader's netto waarde is $12 miljoen

Bill Hader is de Saturday Night Live-ster die al jaren in het geheim werkt als schrijver en stemacteur op South Park. Hoewel de hilarische komiek het grootste deel van zijn samenwerking met het South Park-team als schrijver doorbrengt, vertolkt hij ook personages als Ike, de boer en beroemdheden als Alec Baldwin. Bill heeft natuurlijk veel geld verdiend als komiek, producer en acteur in shows als Barry en in films als Trainwreck, The Skeleton Twins, Inside Out en It: Chapter 2.

4 Adrien Beard's netto waarde is $20 miljoen

Terwijl Adrien Beard alleen Token Black uitspreekt over de serie en al zijn eigenschappen (zoals de videogames), heeft hij zijn ongelooflijke vermogen verdiend door te werken op de kunstafdeling van South Park. Sinds het begin van de show heeft Adrien alle storyboards voor de show gedaan en is sindsdien op de ladder geklommen.

3 Trey Parker's netto waarde is $600

Volgens Celebrity Net Worth is Trey Parker $ 600 miljoen waard. Hij en Matt Stone hebben in feite elk project samen gedaan gedurende hun hele carrière. Dit omvat uiteraard het creëren, produceren, schrijven en doen van de overgrote meerderheid van de stemmen in South Park, maar ook Team America: World Police, en hun $ 500 Broadway Show, The Book Of Mormon. De twee produceerden ook Kenny V. S. Speen. Wat zijn personages in South Park betreft, vertolkt Trey Stan, Randy Marsh, Mr. Garrison, Mr. Hanky, Timmy, Ned en, natuurlijk, Cartman.

2 Matt Stone's netto waarde is $700 miljoen

Het is echt geen verrassing dat Matt Stone, de mede-maker van South Park, maar liefst $ 700 miljoen waard is, volgens Celebrity Net Worth. Maar wat verklaart het feit dat hij $ 100 miljoen meer waard is dan zijn zakenpartner en medewerker, Trey Parker? Wel, in tegenstelling tot Trey, is Matt niet twee keer getrouwd en gescheiden en heeft daarom niet zo'n aanzienlijk bedrag aan schikkingen en alimentatie verloren. Matt vertolkt Kyle, Kenny, Butters, Craig, Pip, Jesus en Gerald Broflovski.

1 Elon Musk's netto waarde is $266 miljard

Hoewel dit misschien een beetje vals is, hebben de makers van South Park een van hun grootste regels overtreden om een van de rijkste mannen ter wereld zijn stem te laten horen. Gewoonlijk worden alle beroemdheden die in de show worden geportretteerd door Matt en Trey zelf ingesproken, maar dit was niet het geval voor de drie keer dat het personage van Elon Musk in de show verscheen. Elon was blij dat hij geparodieerd werd in de show en was nog blijer om het personage zelf te uiten, volgens een Tweet die hij deelde.

Aanbevolen: