De cast van 'Yellowstone' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Yellowstone' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Yellowstone' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Hoewel Taylor Sheridan en John Linson in het verleden allebei meesterwerken hebben gemaakt, is het hoogst onwaarschijnlijk dat ze konden voorspellen dat Yellowstone zoveel golven zou veroorzaken. Sinds de première in 2018 is de show aan de top gebleven, waardoor fans geboeid blijven met de juiste hoeveelheid kattenkwaad, drama en cliffhangers.

De show volgt het criminele leven van een patriarchale leider die de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten bezit. Naast dat de serie het uitzonderlijk goed doet, zijn sommige castleden ook Oscar- en Emmy-winnaars, en zoals verwacht worden ze waarschijnlijk goed betaald en hebben ze veel geld verdiend met hun carrière. Hier zijn enkele van de rijkste castleden van Yellowstone.

8 Kevin Costner - $ 250 miljoen

Veteraan acteur, Kevin Costner is een meervoudig bekroonde creatieveling die heeft geholpen de filmindustrie als geheel te veranderen. Hij begon zijn carrière in de kunst al in 1974 en sindsdien wordt hij gecrediteerd als acteur, filmmaker en muzikant. Naast Yellowstone speelde hij in verschillende andere films, waaronder de klassiekers Robin Hood: Prince of Thieves en For Love of the Game. Costner heeft meer dan vier decennia in de industrie doorgebracht en hoewel er een paar nauwe oproepen zijn geweest om ten onder te gaan, is het meestal de moeite waard geweest, aangezien de ster momenteel een nettowaarde van $ 250 miljoen heeft.

7 Gil Birmingham - $ 9 miljoen

Soms worden in de filmindustrie geen carrières gemaakt met de eerste verschijning, en dit was het geval voor Gil Birmingham, aangezien hij zijn grote doorbraak pas in 2008 kreeg toen hij een terugkerende rol in de Twilight kreeg Saga als Billy Black. Sindsdien zijn de meeste van zijn andere optredens met een dikke streep gekomen, en zoals verwacht, heeft het hem alleen maar rijker gemaakt. Nu wordt Birmingham geschat op $ 9 miljoen.

6 Cole Hauser - $7 miljoen

Amerikaanse acteur Cole Hauser lijkt nu in de grote competities te zijn, en dat is nog lang niet zijn eerste optreden als Dr. Glidden in Frame-Up II: The Cover-Up, 1992. Het jaar daarop lanceerde de 46-jarige de televisiewereld en werd opnieuw een sensatie. Hij bracht de volgende decennia door in zowel film als tv met verschillende hitfilms die op zijn naam stonden. Naast film kreeg Hauser ook een voice-overrol in de videogame The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. Tegenwoordig wordt Hauser geschat op $ 7 miljoen.

5 Kelly Reilly - $5 miljoen

De Engelse actrice Kelly Reilly is geen onbekende in roem en fortuin. De 44-jarige staat sinds eind jaren '90 op de radar van Britse filmvolgers. Ze maakte haar debuut als Nimnh in de film Maybe Baby; daarna was het gewoon een stapel projecten met haar naam op de omslag. Tijdens haar leven heeft ze ook verschillende belangrijke televisierollen op zich genomen, waaronder Rose in de hit van 2019, Eli. Momenteel heeft ze een geschat vermogen van $ 5 miljoen.

4 Forrie J. Smith - $6 miljoen

Forrie J. Smith staat niet alleen bekend om zijn bekwaamheid als het gaat om westerse films, maar is ook een beroemde stuntman in Hollywood. Zijn gespecialiseerde cowboyvaardigheden hebben hem geholpen om verschillende gespecialiseerde rollen in wildwest-films te bemachtigen. Enkele van zijn meest prominente optredens waren in Rambo III, 2 Guns en Hell or High Water. Smith heeft een behoorlijk fortuin vergaard in zijn carrière en momenteel wordt dat bedrag geschat op $6 miljoen.

3 Wes Bentley - $3 miljoen

Als je Hollywood op de voet volgt, kun je Wes Bentley waarschijnlijk herkennen aan zijn verschijning in American Beauty als Ricky Fitts. Maar wat je misschien niet wist, is dat hoewel de show hem hielp zijn naam bekend te maken, het hem ook een nominatie opleverde voor de BAFTA Award. Bentley maakte sindsdien deel uit van verschillende andere succesvolle films en tv-shows, waaronder The Hunger Games, Underworld: Awakening en Mission Impossible: Fallout. Het financiële aspect van zijn leven is voor Bentley op rolletjes verlopen, aangezien hij momenteel een nettowaarde van $ 3 miljoen heeft.

2 Kelsey Asbille - $3 miljoen

De ster, vooral bekend als Kelsey Asbille Chow, maakte naam op televisie nadat ze een terugkerende rol had gespeeld in de serie One Tree Hill. Nadat ze zichzelf met succes in een positie had gebracht om ontdekt te worden door andere creatievelingen, kreeg Kelsey ook andere rollen in de filmindustrie. Enkele hiervan zijn The Amazing Spider-Man en The Wine of Summer. Kelsey heeft zich ook met muziek beziggehouden, naast andere pogingen om haar talent verder aan de wereld te laten zien. Dit alles bleef niet onbeloond, want ze is momenteel $ 3 miljoen waard.

1 Luke Grimes - $500, 000

Grimes speelt de rol van de zoon van de patriarch, Kayce Dutton. Hij maakte voor het eerst zijn weg naar de filmindustrie door zijn vertolking van Jake in de hit uit 2006, All the Boys Love Mandy Lane. Later kreeg hij een paar andere belangrijke rollen en besloot toen de wateren in de televisiewereld te testen. Zijn eerste optreden op tv was als gastster in de serie Brothers & Sisters. Tot dusverre heeft Grimes een behoorlijk productieve carrière gehad met bijlagen bij verschillende hitfilms. Afgezien van het geld dat hij heeft verdiend met optredens, is hij ook actief betrokken bij verschillende andere bedrijfstakken, die hem allemaal een geschat vermogen van $ 500.000 hebben opgeleverd.

Aanbevolen: