Kristen Bell's beste optredens, gerangschikt op IMDb

Inhoudsopgave:

Kristen Bell's beste optredens, gerangschikt op IMDb
Kristen Bell's beste optredens, gerangschikt op IMDb
Anonim

Kristen Bell is een vrouw die om veel dingen bekend staat. Ze is een acteur die elk personage kan coveren, van een hoopvolle prinses tot een alcoholische en depressieve gescheiden vrouw. Bell is een zangeres die haar vocale talenten onder de aandacht brengt in de Disney-hit Frozen. Ze is ook een beroemdheid die geliefd is vanwege haar relatabiliteit - als moeder, echtgenote en algemeen mens.

Kristen Bell begon haar acteercarrière in het begin van de jaren 2000 en is de afgelopen twee decennia bijna non-stop op onze schermen te zien geweest. Ze is een constante ster en werkt momenteel aan twee projecten die in post- en pre-productie zijn. Vanwege deze populariteit is ze in tal van rollen gegoten. Door de jaren heen speelde Kristen kleine rollen, ondersteunende karakters en de ster in enkele tientallen films en shows. Van al haar acteercredits willen we diegene bekijken waarin ze centraal stond. Dit zijn de beste uitvoeringen van Kristen Bell zoals beoordeeld door IMDb.

10 Disney-vervolg 'Frozen II' - IMDb-beoordeling 6.8

Frozen II ging in première in 2019, zes jaar nadat de prequel werd uitgebracht. Nog steeds in navolging van de Arendelle-zussen Anna en Elsa, verschuift het thema van zusterliefde naar een rond de ontdekking van zichzelf en verbondenheid. De originele cast hernam hun rollen in deze geanimeerde familiemusical, en Kristen Bell was super enthousiast om opnieuw de rol van "Anna" te spelen.

9 'Veronica Mars' The Movie - IMDb-beoordeling 6.8

Een van de vroegste werken van Kristen Bell was de televisieserie Veronica Mars. De show debuteerde oorspronkelijk in 2004 en werd zo'n hit dat ze na vier seizoenen een film met dezelfde titel produceerden. Deze film volgt hetzelfde genre als de show waarop hij is geïnspireerd, vol mysterie, beschuldigingen en misdaad.

8 'Sarah Marshall vergeten' - IMDb-beoordeling 7.1

Met in de hoofdrol naast Jason Segel, verscheen Kristen Bell in 2008 in de romcom Forgetting Sarah Marshall. Deze film had een all-star cast met namen als Mila Kunis, Paul Rudd en Russell Brand die op de set werkten. Deze hilarische film over liefde en liefdesverdriet leidt ertoe dat onze hoofdpersonen (on-wederzijds) uit elkaar gaan om elkaar tegen het lijf te lopen nadat ze onbewust hetzelfde hotel voor vakantie hebben geboekt.

7 'House Of Lies' - IMDb-beoordeling 7.4

House of Lies is een Amerikaanse drama-tv-serie die vijf seizoenen duurde. Deze duistere show, die de eerste aflevering in 2012 laat vallen, gaat over een snelpratende oplichter die zijn slimheid en zijn collega's gebruikt om rijke bedrijfsmedewerkers te verleiden hen buitensporige hoeveelheden geld te geven. Kristen Bell en Don Cheadle zijn twee van de hoofdpersonen in deze serie, samen met de meestal komische acteur Ben Schwartz.

6 De geanimeerde komedie 'Unsupervised' - IMDb-beoordeling 7.4

Unsupervised is een geanimeerde sitcom die in 2012 één seizoen op FX te zien was. Deze show draait om twee mannelijke beste vrienden die zonder toezicht door het leven gaan. Met ouders die afwezig of niet betrokken zijn, proberen deze twee tieners door het leven te navigeren tijdens die ongemakkelijke en verwarrende tijd tussen het volwassen worden.

5 Disney's 'Frozen' - IMDb-beoordeling 7.4

Disney's Frozen was een aantal jaren na de release een van de populairste prinsessenfilms, wat de franchise ertoe aanzette om gelicentieerde producten in bijna elke vorm te maken. Deze film kwam uit in 2013 en introduceerde leuke meezingliedjes, evenals een prinsessenverhaal dat niet eindigde in het trouwen met een charmante prins. Kristen Bell vertolkt de stem van jongere zus 'Anna' en hielp het publiek te laten zien dat familieliefde de sterkste van allemaal is.

4 Het drama 'Gracie's Choice' - IMDb-beoordeling 7.5

In 2004 werd de Lifetime TV-film Gracie's Choice uitgebracht. Kristen Bell speelde in de film als het titulaire personage, Gracie, die werd gedwongen om voor haar vier halfbroers en -zussen te zorgen nadat hun moeder naar de gevangenis was gestuurd voor haar drugsverslaving. Zelf als tiener worstelt ze met de grote verandering in verantwoordelijkheden en probeert ze een gevoel van stabiliteit te vinden.

3 De geanimeerde kindershow 'Do, Re &Mi' - IMDb-beoordeling 8.1

Do, Re & Mi is een animatieserie voor kinderen die draait om drie kleine vogelvriendjes wiens wereld tot de rand gevuld is met muziek. Ze gaan samen op avontuur en genieten van de verschillende beats en melodieën die ze tegenkomen. Dit is een van de meest recente projecten voor Kristen Bell, die 'Mi' vertolkt als de eerste aflevering die vorig jaar werd uitgebracht en die doorgaat tot 2022.

2 Hit-serie 'The Good Place' - IMDb-beoordeling 8.2

Een van Kristen's meest herkenbare rollen is van de hoofdrol in The Good Place. Deze Amerikaanse sitcom bloeide vier seizoenen tussen 2016-2020. In een komische dystopische setting verkent deze serie de ideeën van hemel en hel, goed en slecht gedrag en morele dilemma's. Als "Eleanor Shellstrop" begeleidt Kristen Bell het publiek door groei, vriendschap, liefde en menselijk gedrag.

1 'Veronica Mars' - IMDb-beoordeling 8.3

Veronica Mars, de mysterieuze tv-show uit 2004, is de best beoordeelde uitvoering van Kristen Bell. Ze stond centraal als de beruchte "Veronica Mars", een meisje dat vroeger met het populaire publiek rolde, maar snel veranderde in de grap van de stad en de nummer één verschoppeling dankzij een reeks verlies en trauma. Deze show duurde vier seizoenen voordat hij aan zijn einde kwam, maar wordt beschouwd als een van Bells eerste grote rollen.

Aanbevolen: