De behandeling van Sadie Sink door de Duffer Brothers op 'Stranger Things' heeft ze bijna geannuleerd

Inhoudsopgave:

De behandeling van Sadie Sink door de Duffer Brothers op 'Stranger Things' heeft ze bijna geannuleerd
De behandeling van Sadie Sink door de Duffer Brothers op 'Stranger Things' heeft ze bijna geannuleerd
Anonim

Tegenwoordig zijn er zoveel televisienetwerken en sociale-mediadiensten dat het bijna onmogelijk is voor iemand om ze allemaal bij te houden. Om die reden komt en gaat de overgrote meerderheid van de shows die geproduceerd worden zonder veel ophef, en zelfs de shows die slagen, hebben zelden een grote impact op de popcultuur. Aan de andere kant is er af en toe een show die uitkomt en zo'n enorme sensatie wordt dat zelfs mensen die het nog nooit hebben gezien er alles van weten. Gelukkig voor iedereen die betrokken was bij de productie van Stranger Things, was het een van die shows. Bovendien zijn fans zo dol op de show dat ze een quiz over Stranger Things kunnen doorstaan.

Als gevolg van het gigantische succes dat de show heeft genoten, zijn er miljoenen mensen die alles willen weten over het komende vierde seizoen van Stranger Things. Helaas, toen de mensen achter Stranger Things probeerden te profiteren van de passie die fans hebben voor Stranger Things, werkte het averechts op de makers en showrunners van de show, The Duffer Brothers.

Sadie Sink onthult de lastige situatie waarin de gebroeders Duffer haar hebben geplaatst

Nadat het eerste seizoen van Stranger Things een absolute sensatie werd, besloten Netflix en de mensen achter de show te profiteren van het momentum dat de show genoot. Als gevolg hiervan, toen het tweede seizoen debuteerde op Netflix, werd het vergezeld door een begeleidende serie waarin de cast en crew over de show spraken. Tijdens een aflevering van Beyond Stranger Things onthulde Sadie Sink dat ze pas de dag voordat het werd gefilmd hoorde dat haar personage Lucas zou kussen.

"Ik kom daar aan, de eerste dag van [het filmen van de] Sneeuwbal … een van jullie, ik denk dat jij het was, Ross, je zegt: "Ooh, Sadie, ben je klaar voor de kus?" Ik heb zoiets van: "Wat! Nee! Dat staat niet in het script… dat gebeurt niet. Dus de hele dag was ik gestrest, ik had zoiets van: "Oh mijn god, wacht, moet ik dat?" Terwijl veel mensen overstuur waren om te horen dat de kusscène zo laat in het proces aan Sink werd onthuld, wat Russ Duffer zei dat het volgende de zaken nog erger maakte. "Je reageerde hier zo heftig op - ik maakte maar een grapje - en je was zo in paniek dat ik dacht: 'Nou, ik moet haar het nu laten doen."

Later in het gesprek sprak Sadie Sink over "gestrest" zijn voordat ze de kusscène filmde, wat logisch is omdat ze nog nooit eerder met iemand de lippen op elkaar had gesloten. Erger nog, Sink moest haar eerste kus hebben in het bijzijn van haar co-sterren, de Stranger Things-crew, veel extra's en haar ouders. Het feit dat de situatie haar zo werd aangedaan en mogelijk als grap, maakte veel fans woedend. Hoewel het grootste deel van het gesprek was gebaseerd op de reactie van Sink op de scène, is het belangrijk op te merken dat de acteur van Lucas, Caleb McLaughlin, zich in een zeer vergelijkbare situatie bevond, aangezien het ook zijn eerste kus was.

Sadie Sink en de gebroeders Duffer reageren op de controverse

Nadat veel fans van Stranger Things verontwaardigd waren over de gang van zaken in de aanloop naar de kusscène van Sadie Sink en Caleb McLaughlin, reageerden The Duffer Brothers. Terwijl hij sprak tijdens een evenement op hun alma mater, Chapman University, zei Matt Duffer dat de opmerking van Russ tijdens het Beyond Stranger Things-interview een grap was. "We plagen ze gewoon." “Het zijn 13-jarige kinderen en er is veel drama met het kussen van zowel jongens als meisjes. Ik weet het niet. We hadden veel lol. Ze genieten er allemaal van.” Op basis van de verklaring van Matt tijdens dat evenement, lijkt het erop dat de bewering van Russ dat ze de kusscène hadden opgenomen om Sadie Sink te plagen, slechts een grap was.

Van haar kant sprak Sadie Sink met The Wrap over wat er achter de schermen gebeurde tijdens haar Stranger Things-kusscène. "Ik bedoel, natuurlijk was ik nerveus omdat het een eerste kus is, toch? Maar ik heb nooit bezwaar gemaakt tegen [het] of voelde me ergens toe geduwd."Ik voelde me altijd op mijn gemak en de Duffer Brothers doen het beste werk", voegde Sink eraan toe. “En creëer altijd een comfortabele ruimte. En als ik me ergens ongemakkelijk bij voelde, had ik het niet gedaan.”

Natuurlijk, aangezien de Duffer Brothers de bazen van Sadie Sink zijn, zullen sommige mensen haar opmerkingen die hen verdedigen niet op het eerste gezicht nemen. De Wrap-reporter die met Sink sprak, was zich daar duidelijk van bewust en stelde haar een vervolgvraag, en op basis van wat er in het artikel stond, werd het even ongemakkelijk. 'Voor de zekerheid vroeg TheWrap of iemand haar had voorbereid op wat ze over de kus moest zeggen. Op dat moment volgde een ongemakkelijke pauze, de publicist van Sink zei dat ze dacht dat ze de vraag volledig had beantwoord, en iedereen ging verder met het praten over skateboarden.

Aanbevolen: