Weinig bekende feiten over 'Stranger Things'-ster Sadie Sink

Inhoudsopgave:

Weinig bekende feiten over 'Stranger Things'-ster Sadie Sink
Weinig bekende feiten over 'Stranger Things'-ster Sadie Sink
Anonim

Het populaire Netflix-sci-fi-drama Stranger Things ging in 2016 in première en met zijn eerste seizoen werd het meteen een enorme hit. Fans over de hele wereld konden maar geen genoeg krijgen van de tienerpersonages die in de jaren '80 tegen het bovennatuurlijke vochten. Tegenwoordig zijn alle castleden van Stranger Things grote sterren.

Sadie Sink voegde zich in seizoen twee bij de cast van de show als Maxine "Max" Mayfield en sindsdien is ze een hoofdrolspeler. Vandaag bekijken we alles wat je misschien niet weet over de jonge actrice. Van in welke aankomende films ze zal schitteren tot wanneer ze haar Broadway- en catwalkdebuut had - blijf scrollen om meer te weten te komen over Sadie Sink!

10 Laten we beginnen met het feit dat ze nog steeds een tiener is

We beginnen de lijst met het feit dat Sadie Sink nog een tiener is, aangezien de ster momenteel 19 jaar oud is. Sadie werd geboren op 16 april 2002 in Brenham, Texas en, zoals fans weten, speelt ze de tiener Maxine "Max" Mayfield in Stranger Things van Netflix. Over minder dan een jaar zal Sadie echter geen tiener meer zijn.

9 Sadie heeft al op Broadway gewerkt

Hoewel het lijkt alsof Sadie Sink net haar carrière heeft afgetrapt, is de waarheid dat de ster al heel wat projecten op haar naam heeft staan. In 2012 speelde Saddie de hoofdrol in de Broadway-revival van Annie en ze was toen nog maar 11 jaar oud. In 2015 keerde Sadie terug naar Broadway toen ze de jonge koningin Elizabeth II speelde en speelde ze samen met Helen Mirren in het toneelstuk The Audience.

8 Ze verscheen in het politie-procesdrama 'Blue Bloods'

De volgende op de lijst is het feit dat Sadie Sink Daisy Carpenter speelde in een aflevering van het politie-procesdrama Blue Bloods.

In de aflevering van 2014 - die getiteld is "Insult to Injury" - speelde Sadie samen met Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Len Cariou, Len Cariou, Amy Carlson, Sami Gayle en Marisa Ramirez. Momenteel heeft de aflevering een 8,1 rating op IMDb.

7 Sadie vertelde de documentaire over dierenrechten 'Dominion'

In 2018 vertelde Saddie de dierenrechtendocumentaire Dominion van Chris Delforce, samen met grote Hollywoodsterren als Rooney Mara, Sia, Joaquin Phoenix en Kat von D. De documentaire legt de manieren bloot waarop dieren worden misbruikt in de moderne veehouderij en het heeft momenteel een 9,1 beoordeling op IMDb.

6 en ze speelde in de horrorfilm 'Eli'

Laten we verder gaan met het feit dat Sadie Sink ook speelde in Netflix' horror Eli uit 2019. Daarin speelde Sadie Haley en speelde ze samen met Kelly Reilly, Lili Taylor en Max Martini. Charlie Shotwell, Deneen Tyler, Katia Gomez, Austin Foxx en Kailia Posey. Momenteel heeft de horrorfilm - die het verhaal vertelt van een jongen die ontdekt dat zijn huis niet veilig is - een beoordeling van 5,7 op IMDb.

5 Sadie is een gewilde merkambassadeur

Iedereen die de jonge ster op Instagram volgt, heeft vast gemerkt dat Sadie zeker geen onbekende is in het zijn van een merkambassadeur en het plaatsen van gesponsorde inhoud. Of ze nu lippenstift of shampoo promoot - het lijdt geen twijfel dat de jonge ster een groot platform heeft en ze kan zeker veel van haar volgers beïnvloeden door specifieke producten een kans te geven.

4 Momenteel heeft The Young Star vijf films in postproductie

Het is veilig om te zeggen dat de komende periode een erg drukke periode zal zijn voor de jonge ster, aangezien ze vijf films in postproductie heeft.

Sadie schittert als Ziggy Berman in de komende slasherfilms Fear Street Part 1: 1994, Fear Street Part Two: 1978 en Fear Street Part Three: 1666. Daarnaast speelt ze ook Tess DeNunzio in de nog te verschijnen dramafilm Dear Zoe en Ellie in de nog te verschijnen dramafilm The Whale.

3 Ze houdt van experimenteren met mode

Sadie is misschien pas 19 jaar oud, maar het is veilig om te zeggen dat de jonge actrice al een grote fashionista is. Sadie houdt van experimenteren met verschillende kledingstijlen, kleuren en patronen en ze houdt er zeker van om te pronken met de looks op haar sociale media. Hierboven is de ster te zien met een Prada-look in Milaan, Italië en het lijdt geen twijfel dat haar volgers het geweldig vinden als ze hen mode-inspiratie geeft!

2 En ze heeft als model gewerkt

Als je bedenkt dat Sadie van mode houdt, is het geen verrassing dat ze ook besloot om modellenwerk te gaan doen. In 2018 maakt Saddie haar catwalkdebuut voor ontwerper Jun Takahashi. Sadie liep de herfstshow van 2018 van de ontwerper in Parijs en het is veilig om te zeggen dat ze het geweldig heeft gedaan. Hoewel de meeste modellen 16 jaar of ouder moeten zijn om op de catwalk te lopen, was Sadie 15 toen ze haar debuut maakte. Hoewel Sadie's grootste passie zeker acteren is, heeft de ster zeker ook een toekomst in het modellenwerk!

1 Ten slotte vergaarde ze een nettowaarde van $ 1 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat Sadie een indrukwekkend vermogen van $ 1 miljoen heeft weten te vergaren. Het grootste deel van het inkomen van de ster komt ongetwijfeld van het populaire sci-fi Netflix-drama, maar langzaamaan verkent Sadie ook andere bronnen van inkomsten. Onnodig te zeggen dat het vermogen van de 19-jarige in de toekomst alleen maar zal groeien!

Aanbevolen: