Sadie Sink en Caleb McLaughlin hebben een interessante pre-Stranger Things-verbinding

Inhoudsopgave:

Sadie Sink en Caleb McLaughlin hebben een interessante pre-Stranger Things-verbinding
Sadie Sink en Caleb McLaughlin hebben een interessante pre-Stranger Things-verbinding
Anonim

Het is niet alleen het hoogtepunt van de zomer begin juli, maar het markeert ook de driejarige verjaardag van Sadie Sink en Caleb McLaughlin's Friendship Test for Glamour als onderdeel van de Stranger Things 2-perstour.

Het was tijdens dit interview dat veel fans te weten kwamen dat Sadie en Caleb elkaar al kenden voordat ze op de Netflix-hit werden gecast. Zoals veel kindersterren begonnen zowel Caleb als Sadie hun carrière op Broadway en kwamen naar de show met zowel talent als ervaring.

Terwijl Caleb voorafgaand aan seizoen één werd gecast als Lucas Sinclair, een van de vier originele leden van The Party, ging Sadie mee in seizoen twee als Max Mayfield. De jonge personages hebben niet alleen de beproevingen en beproevingen van de Upside Down meegemaakt, maar ze hebben ook liefgehad en verloren in hun wervelwindroman die drie seizoenen heeft geduurd en veranderd.

Sadie en Caleb waren beide Broadway-artiesten

Hoewel de cast van Stranger Things geen gebrek heeft aan muzikaal talent, brengen zowel Sadie als Caleb nog een laagje perfectie. Sadie kreeg haar start in 2013, op 11-jarige leeftijd toen ze Annie speelde, het hoofdpersonage van de show.

Sadie werd beschouwd als een "triple-threat-talent", aangezien ze afwisselde met co-ster Lilla Crawford en de professionaliteit verdiende die ze meenam naar de set van Stranger Things 2.

Terwijl Sadie net in de schijnwerpers stapte in 2013, had Caleb al een jaar onder zijn riem. Van 2012 tot 2014 portretteerde hij Young Simba in de Broadway-vertolking van The Lion King, Caleb herdenkt zelfs zijn tijd op Broadway bijna elk jaar met een foto van zichzelf in zijn bijna voltooide kostuum.

Hij bedankt de cast en crew van de show en geeft ze zelfs de eer dat ze hem de nodige steun hebben gegeven om de volgende stappen in zijn acteercarrière te zetten.

Hoewel ze niet in hetzelfde stuk speelden, behoorden Sadie en Caleb destijds tot de jongste Broadway-leden. Elk van hen praat liefdevol over hun tijd in Broadway Park, een ontmoetingsplek op Times Square die het paar vaak zou bezoeken met de rest van de Broadway-kinderen.

Broadway gesplitst in tv en film voor de jonge acteurs

Na het verlaten van Annie en The Lion King, nam geen van beide jonge hoofdrolspelers nog een Broadway-rol voor hun tijd op Netflix. Toen ze zich bij de cast voegden, bleven Sadie en Caleb goed bij elkaar passen, zowel op als buiten het scherm.

Sinds de overgang van het podium naar het scherm hebben zowel Sadie als Caleb de hoofdrol gespeeld in verschillende projecten. Meest recentelijk stond Sadie centraal in Netflix' Fear Street-filmtrilogie in 2021. Nadat ze enige tijd aan Stranger Things had gewerkt voor haar casting, was ze goed geconditioneerd voor de rol.

Al die tijd speelde Caleb samen met Idris Elba in een andere Netflix-productie getiteld Concrete Cowboys in 2020.

Hoewel ze op dit moment nog maar weinig credits hebben, is dit het begin van geweldige dingen voor de jonge acteurs

Audities voor vreemdere dingen waren intens

Zoals veel Netflix-shows, was het niet eenvoudig om op Stranger Things te worden gecast. De gebroeders Duffer, Matt en Ross, hadden de show tot in de puntjes gepland en waren ongelooflijk kieskeurig over wie de hoofdrollen op zich zou nemen.

Ten minste 10 acteurs werden afgewezen voor een aantal rollen, van Will (Noah Schnapp) tot zijn excentrieke moeder, Joyce (Winona Ryder). Er werd gezegd dat het auditieproces intens en zenuwslopend was, waarbij verschillende acteurs zelfs nooit een melding van afwijzing ontvingen.

Fans schrijven de casting van Sadie en Will toe aan The Duffer Brothers met een visie die hen ertoe bracht hun horizon te verbreden naar Broadway, op zoek naar nieuwe gezichten en buitengewoon talent.

Zouden Sadie en Caleb teruggaan naar Broadway?

Sadie en Caleb zijn niet degenen die terugdeinzen voor hun verleden en dat omvat ook het omarmen van hun theatrale wortels. Dit betekent echter niet dat een van hen Broadway opnieuw hun thuis wil maken. Na zoveel tijd voor een camera te hebben doorgebracht in plaats van voor een live publiek, lijken de twee te genieten van hun verandering van tempo.

Hoewel Broadway van tafel lijkt te zijn, is muziek dat niet. Een van Sadie's laatste rollen had haar naast Dylan O'Brien in Taylor Swift's korte film voor haar nummer 'All Too Well'. Aan de andere kant vertelde Caleb in 2021 aan BET dat hij langzaam maar zeker weer muziek begon te maken na de release van zijn single "Neighborhood" uit 2021.

Dus terwijl fans zich kunnen verheugen op het opnieuw zien van het nieuwste dynamische duo op het scherm voor wat naar verluidt het 5e en laatste seizoen van Stranger Things van de show is, kunnen ze een duik nemen in nieuwe muziek, shows en films van hen.

Aanbevolen: