One Direction: huidige relatiestatussen en nettowaarden, onthuld

Inhoudsopgave:

One Direction: huidige relatiestatussen en nettowaarden, onthuld
One Direction: huidige relatiestatussen en nettowaarden, onthuld
Anonim

One Direction is een popboyband die van 2010-2016 muziek uitbracht. Ze kwamen samen op The X-Factor in Engeland, en hoewel ze niet wonnen, namen ze de wereld over met hun muziek. Door de jaren heen bleven de jongens groeien en veranderen, zoals blijkt uit elk nieuw album dat een van hen uitbrengt.

Sinds hun "onbepaalde onderbreking" zijn Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson en Harry Styles hun carrière in muziek en entertainment blijven voortzetten. Elk bandlid heeft solo-albums en singles uitgebracht en bleef op individuele tours gaan. Ze zijn in de loop der jaren ook romantisch verbonden met tal van vrouwen. Dit zijn hun huidige relatiestatussen en vermogens.

10 Niall Horan is aan het daten met fashionista Amelia Woolley

In de zomer van 2020 maakte Niall Horan via sociale media aan de wereld bekend dat hij een vriendin had. Haar naam is Amelia Woolley, een mode-inkoper/fashionista, en ze zijn naar verluidt gelukkiger dan ooit. De twee hebben serieuze stappen gezet in hun relatie, zoals op vakantie gaan en samen op vakantie gaan, vooral toen Niall Amelia afgelopen winter mee naar huis nam naar Ierland om Kerstmis te vieren in zijn geboorteplaats.

9 Niall Horan's netto waarde is momenteel $ 70 miljoen

Na de pauze van One Direction zette Niall Horan zijn zang- en songwritingcarrière voort. Tot nu toe heeft hij twee grote albums uitgebracht: Flicker in 2017 en Heartbreak Weather in 2020, evenals vorig jaar een EP genaamd "Niall's Mix". Tussen zijn eigen wereldtournees en reizen met andere muzikanten, is Horan consequent op pad geweest vanaf het moment van de splitsing tot 2019, waardoor zijn vermogen steeg tot $ 70 miljoen.

8 Liam Payne is weer verloofd met zijn voormalige verloofde Maya Henry

Maya Henry is een professioneel model, zowel op tijdschriftomslagen als op de catwalk. Zij en Liam Payne werden officieel samen gefotografeerd in 2019, en hun relatie bracht Payne ertoe om in augustus 2020 ten huwelijk te vragen. Minder dan een jaar later, in de zomer van vorig jaar, besloot Liam hun verloving te verbreken. Het paar kwam later vorig jaar weer bij elkaar en Maya maakte het in september officieel op Instagram.

7 Liam Payne heeft momenteel een nettowaarde van $60 miljoen

Liam Payne is sinds het einde van zijn boybandcarrière doorgegaan met zingen en liedjes schrijven. Hij heeft tot nu toe twee albums en één EP uitgebracht, "First Time" in 2018, LP1 in 2019 en Midnight Hour in 2020. Hij komt nog steeds met nieuwe nummers om uit te brengen en werkt samen met andere zangers om muziek te maken. Dankzij zijn muziek heeft hij zijn vermogen verhoogd tot $60 miljoen.

6 Zayn Malik gaat niet meer uit met zijn baby mama Gigi Hadid

Zayn Malik heeft het onlangs uitgemaakt met zijn langdurige vriendin, Gigi Hadid. Hadid, een beroemd supermodel, zit al jaren in de modellenindustrie en ze begon officieel met Zayn te daten in 2015. Ze namen een pauze van 2018-2020, maar toen ze weer bij elkaar kwamen, was hun romance in vuur en vlam, toen de twee Gigi's zwangerschap aankondigden in April 2020. Ze zijn steeds weer aan/uit geweest, maar hij is nog steeds betrokken bij Hadid's leven.

5 Zayn Malik's netto waarde ligt momenteel op $65 miljoen

De eerste die de One Direction-groep verliet, Zayn Malik, heeft zijn vermogen tot $ 65 miljoen gebracht. Hij heeft sinds de splitsing vier albums uitgebracht: Mind of Mine in 2016, Icarus Falls in 2018, Gold Pharoah in 2020 en Nobody Is Listening kwam vorig jaar uit. Hij is ook ingehuurd om meer dan een dozijn singles uit te brengen, niet alleen voor zijn eigen label, maar ook voor andere bedrijven.

4 Er zijn onbevestigde geruchten dat Louis Tomlinson en Eleanor Calder nog steeds samen zijn

Tijdens zijn tijd bij One Direction had Louis Tomlinson een relatie met zijn Engelse model/fashionista-vriendin Eleanor Calder. Tomlinson is meestal erg onder de indruk van zijn relaties, dus het exacte tijdstip waarop ze bij elkaar kwamen en uit elkaar gingen is onbekend, maar van 2015-2017 zag hij twee andere vrouwen. Hij maakte een van hen zwanger en hij en Briana Jungwirth verwelkomden in 2016 een zoon. Er is echter gemeld dat hij sindsdien terug is bij Calder.

3 Louis Tomlinson heeft een huidige netto waarde van $70 miljoen

Sinds hij is weggegaan bij One Direction (een beslissing die Tomlinson echt kapot maakte), is Louis doorgegaan met het maken en uitbrengen van muziek. Hij heeft tot nu toe slechts één album gemaakt, Walls in 2020, maar heeft talloze singles geschreven. Met al zijn muziek heeft hij de wereld rond kunnen toeren en uitverkochte shows opgevoerd. Dit succes heeft zijn vermogen op $ 70 miljoen gebracht.

2 Harry Styles is al meer dan een jaar aan het daten met Olivia Wilde

Harry Styles en Olivia Wilde zijn al meer dan een jaar aan het daten nadat ze een relatie ontwikkelden door te werken aan Wilde's film Don't Worry, Darling vanaf 2020. Styles werd in de film gegoten en de twee werden samen gespot. in januari 2021. In het afgelopen jaar zijn de twee blijven daten en zijn ze naar elkaar toe gegroeid terwijl Harry langzaamaan Olivia's kinderen leert kennen.

1 Harry Styles heeft momenteel een nettowaarde van $ 80 miljoen

In de loop van de jaren van zijn solocarrière is Harry Styles doorgegaan met zijn vertakkingen en het uitbrengen van muziek. Hij heeft momenteel twee albums uitgebracht in 2017 en 2019, respectievelijk Harry Styles en Fine Line. Styles heeft ook zijn best gedaan om te acteren, niet alleen met Olivia Wilde, maar in de MCU via de aftitelingscène van Eternals, wat erop duidt dat hij zich bij het filmische universum voegt. Hij heeft het hoogste vermogen van alle jongens met $ 80 miljoen.

Aanbevolen: