Love Is Blind' Stars' huidige relatiestatussen, onthuld

Inhoudsopgave:

Love Is Blind' Stars' huidige relatiestatussen, onthuld
Love Is Blind' Stars' huidige relatiestatussen, onthuld
Anonim

Love is Blind is een Amerikaanse realityshow geproduceerd door Netflix Het eerste seizoen van de hitserie ging in première vlak voor Valentijnsdag in 2020, en het tweede seizoen van Love is Blind is uitgezonden op 11 februari 2022. Deze realityshow verzamelde een grote groep meisjes en een grote groep jongens die in wezen op een blind date gingen … maar het was echt blind dankzij de pods die gesprekken mogelijk maakten maar geen beelden buiten zijn muren.

Om de pods te verlaten en het andere geslacht te zien, moest je er een kiezen om te trouwen en ten huwelijk te vragen. Als de andere helft ermee instemde, zouden ze bij elkaar worden gebracht en elkaar voor het eerst zien. Van daaruit volgde de show de stellen door zich aan te passen aan dit nieuwe leven door familie te ontmoeten, samen te leven en alle invloeden van buitenaf om mee om te gaan.

Aan het einde van de show zou het paar aangeven of ze bij elkaar wilden blijven of uit elkaar wilden. After the Altar was een aflevering die twee jaar na het filmen van seizoen 1 uitkwam en ons een update over de sterren gaf. Vanaf 2022 is hier de huidige status van de Love is Blind seizoen één realitysterren.

9 tortelduifjes Lauren & Cameron zijn nog steeds gelukkig getrouwd

Lauren Speed en Cameron Hamilton behoorden tot de eersten van de Love is Blind-koppels die zich verloofden. Deze twee, een favoriet bij fans, waren het minst problematisch en bleven steun genereren op sociale media. Het paar is doorgegaan met het delen van hun liefde en aanbidding voor elkaar op Instagram en lijkt net zo verliefd te blijven als in de show.

8 Giannina Gibelli leeft haar beste leven en is aan het daten

Giannina Milady Gibelli is een knaller die regelmatig de krantenkoppen haalde toen de show voor het eerst uitkwam. Ze draaide het script om over gendernormen, ging op haar knieën om Damian Powers door de muur ten huwelijk te vragen en werd uiteindelijk op het altaar gedumpt. Volgens al haar socials is Giannina nog steeds vrijgezel, maar laat dat haar er niet van weerhouden om van haar leven te genieten.

Veel fans speculeren echter sinds voor Kerstmis 2021 dat Giannina mogelijk een relatie zou hebben met Bachelor Nations Blake Horstmann, aangezien ze zijn geboorteplaats in Colorado meerdere keren heeft bezocht. Geen van beide partijen heeft echter een officiële relatieaankondiging of verklaring gedeeld.

7 Damian Powers is vrijgezel en worstelt met verlies van populariteit

Damian Powers, de ex-verloofde van Giannina, trok veel aandacht dankzij Love is Blind: After the Altar (Two Years Later). Deze aflevering onthulde dat hij en Giannina dingen hadden uitgewerkt in een datingrelatie, maar hij verpestte het koninklijk door zijn aantrekkelijke vriendin, Francesca Farago, uit te nodigen voor het feest. Deze stap maakte hem erg impopulair bij het publiek, en veel mensen wijzen daarop op zijn Instagram-berichten.

6 Diamond Jack is momenteel vrijgezel, maar staat open om iemand te ontmoeten

Love is Blind-ster Diamond Jack ging door een wervelwind van relaties. In de show kwamen zij en Carlton Morton dichtbij voordat hij de bom liet vallen dat hij biseksueel is. Emoties braken los tussen de twee en veroorzaakten een grote breuk. Voorafgaand aan After the Altar hielp haar vriend haar met een man genaamd Rumeal. De twee leken het goed te vinden, maar Diamond is momenteel nog vrijgezel.

5 Amber &Barnett's huwelijk bloeit

Amber Pike en Matt Barnett zijn het enige andere koppel dat samen blijft van de show. Hun relatie kreeg gemengde gevoelens van zowel het publiek als de mensen om hen heen, maar ze hebben laten zien dat hun liefde voor elkaar het enige is dat telt. Ze zijn nog steeds getrouwd en delen hun leven samen met fans op sociale media.

4 Jessica Batten is verloofd met een dokter genaamd Ben

Jessica Batten begon de show als een van de meest impopulaire sterren, die egocentrisch en veroordelend leek te zijn en altijd haar zin probeerde te krijgen. Toen After the Alter eenmaal in première ging, kreeg het publiek haar kant van het verhaal te zien en kreeg ze veel meer steun. Na een achtbaan van gevoelens over Matt Barnett en Mark Cuevas, is ze momenteel gelukkig verloofd met een dokter/chirurg genaamd Ben.

3 Mark Cuevas is nu een verloofde vader met nog een baby onderweg

Mark Anthony Cuevas vroeg Jessica Batten ten huwelijk tijdens de show en wilde bij het altaar trouwen. Nadat Jessica weigerde hun geloften te bezegelen, ging Mark met een gebroken hart op zoek naar iemand anders om van te houden. Hij was het gesprek van de dag in de vervolgaflevering van deze realityshow met geruchten die de ronde deden dat hij iemand zwanger had gemaakt. Hij is nu verloofd met zijn baby-mama met een tweede kind op komst.

2 Kelly Chase is vrijgezel en volgt haar passies

Hoewel Kelly Chase en Kenny Barnes verloofd waren, zijn ze uiteindelijk niet getrouwd tegen het einde van Love is Blind. Kelly werkt sinds de finale aan zichzelf en gebruikt haar stem en platform om mede-overlevenden aan te spreken via haar podcast en als ondernemer. Ze deelt niet veel persoonlijke details online, maar ze is momenteel single en probeert haar bucketlist af te vinken.

1 Kenny Barnes is verloofd met de bruiloft die snel nadert

Kenny Barnes was misschien niet klaar om met Kelly Chase te trouwen tijdens de opnames van Love is Blind, maar hij vond zijn wederhelft en vestigde zich kort daarna. Hij is nu meer dan een jaar verloofd en stelt in augustus 2020 voor, en zijn verloofde kan niet wachten om later dit jaar haar geloften af te leggen.

Aanbevolen: