Queer Eye' Fab 5: Nettowaarde en huidige relatiestatussen, onthuld

Inhoudsopgave:

Queer Eye' Fab 5: Nettowaarde en huidige relatiestatussen, onthuld
Queer Eye' Fab 5: Nettowaarde en huidige relatiestatussen, onthuld
Anonim

Queer Eye is een populaire Netflix-serie die in première ging in 2018. Het is een reboot van de Bravo-show met dezelfde naam, nu met een nieuwe Fab Five. Met een groep gepassioneerde jongens die experts zijn in eten, mode, interieurontwerp, haar/make-up en lifestyle-cultuur, is deze realityshow anders dan alle andere.

Jonathan Van Ness, Tan France, Antoni Porowski, Bobby Berk en Karamo Brown wilden levens veranderen. De mensen die genomineerd zijn voor de hulp van de Fab Five worden 'helden' genoemd, wat hen en het publiek geruststelt dat er niets negatiefs is aan wat extra steun.

Tussen de realityshow, die nu in zijn zesde seizoen is, boeken die zijn uitgebracht, acteercredits en andere inspanningen die de jongens hebben nagestreefd, zijn er veel bronnen van inkomsten geweest. Dit heeft de Fab Five ook geïntroduceerd bij potentiële nieuwe partners, dus hier zijn de huidige relatiestatussen en vermogenswaarden van de Queer Eye-jongens.

10 Jonathan Van Ness is getrouwd met beste vriend Mark Peacock

Jonathan Van Ness is de schoonheidsspecialist van de Fab 5. Hij had het publiek doen geloven dat hij al enkele jaren vrijgezel was en nooit enige informatie over een significant ander op sociale media had gepost. Via een Instagram-bericht dat zijn hoogtepunten van 2020 samenvatte, vertelde Jonathan dat hij een geheime bruiloft had waar hij trouwde met Mark Peacock, die bekend staat om zijn aardewerk en keramiek.

9 Jonathan Van Ness heeft een nettowaarde van $5 miljoen

Als schoonheidsspecialist heeft Jonathan Van Ness honderden uren besteed aan het knippen, verven en stylen van haar. Hij treedt ook op als schoonheidsspecialiste en leert de Queer Eye-helden hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen en zichzelf kunnen omarmen met behulp van schoonheidsproducten en gezichtsverzorging. Vanwege zijn uitgebreide kennis is zijn vermogen momenteel $ 5 miljoen.

8 Tan France Getrouwd Partner Rob France In 2007

Tan France is een mode-icoon, daarom werd hij aangenomen als de mode-expert van de Fab 5. Hij is het langst getrouwd geweest van alle Queer Eye-jongens, en trouwde in 2007 met zijn partner. Rob France is een professionele kunstenaar en verkoopt zijn stukken op zijn online galerij. De twee hebben nu samen een baby dankzij een draagmoeder en houden absoluut van het gezinsleven.

7 Het huidige vermogen van Tan France is $ 6 miljoen

Tan France bereikte grote modeprestaties lang voordat hij deelnam aan de show in 2018. Hij is een gerenommeerd modeontwerper, een auteur van drie boeken en, natuurlijk, een tv-persoonlijkheid hier in Amerika. Dankzij zijn uitgebreide werk in de mode-industrie heeft Tan een nettowaarde van $ 6 miljoen opgebouwd.

6 Karamo Brown heeft een nieuwe vriend nadat een relatie van 10 jaar is beëindigd

Karamo Brown wordt aangeduid als de "cultuurexpert" op Queer Eye. Hij is onlangs een nieuwe relatie aangegaan na een splitsing van een samenwerking met Ian Jordan die meerdere jaren duurde. De twee hebben nog steeds een gezonde vriendschap, aangezien Karamo een romantische relatie is aangegaan met fotograaf Carlos Medel. Ze zijn nu meer dan een jaar samen, waardoor het in 2020 officieel Instagram is.

5 Karamo Brown heeft een nettowaarde van $4 miljoen

Als cultuurexpert behandelt Karamo Brown de diepe gedachten, gevoelens en uitdagingen die de Queer Eye-helden moeten doorstaan. Hij is nauw betrokken geweest bij de media dankzij zijn tijd op reality-tv, de drie boeken die hij heeft gepubliceerd, acteren in films en tv-shows en zijn sociale activisme. Met al deze ondernemingen is zijn vermogen gestegen tot $ 4 miljoen.

4 Antoni Porowski is momenteel aan het daten met Kevin Harrington

Antoni Porowski staat bekend om zijn expertise op het gebied van eten en wijn. Hij heeft een partner gevonden in Kevin Harrington, een Creative Strategy Director in marketing en reclame in New York City. De twee zijn behoorlijk hecht geworden tijdens de pandemie, reizen samen en gaan op nieuwe avonturen.

3 Antoni Porowski heeft een nettowaarde van $4 miljoen

Om de voedsel- en wijnexpert te zijn, heeft Antoni de taak om mensen eenvoudige maar zinvolle gerechten te leren koken om hen te helpen liefde te vinden door voor zichzelf te zorgen door middel van voedsel. Hij heeft zijn eigen restaurant in New York, heeft twee kookboeken uitgebracht, heeft als model gewerkt en is in enkele films en tv-shows gecast. Al deze prestaties leiden zijn vermogen tot $ 4 miljoen.

2 Bobby Berk trouwde met partner Dewey Do in 2012

Bobby Berk is een ontwerpexpert en helpt de woonruimtes van de Queer Eye-helden te hervormen. Hij is al jaren samen met partner Dewey Do voordat hij trouwde, maar trouwde officieel in 2012. Dewey ging naar school om een medische graad te behalen en is een gecertificeerde chirurg, waardoor beide echtgenoten volbracht en druk zijn, maar nog steeds waanzinnig verliefd op elkaar. ander.

1 Bobby Berk's netto waarde is momenteel $ 6 miljoen

Bobby Berk werkt hard als interieur- en woonontwerper. Hij helpt bij het maken van items vanaf het begin en bij het organiseren van alles binnenin. Met zijn oog voor schoonheid heeft hij zijn eigen meubellijnen en woondecoraties uitgebracht. Tussen dat, zijn baan bij Queer Eye en zijn bijdrage aan het boek van de show, is zijn nettowaarde momenteel $ 6 miljoen.

Aanbevolen: