Harry Styles is headliner op Coachella en fans willen hem 'bewaken' van 'influencers

Inhoudsopgave:

Harry Styles is headliner op Coachella en fans willen hem 'bewaken' van 'influencers
Harry Styles is headliner op Coachella en fans willen hem 'bewaken' van 'influencers
Anonim

Na 42 nachten Love On Tour in Amerika te hebben voltooid, is Harry Styles helemaal klaar om op te treden op het Coachella-festival in 2022. Styles zou samen met Billie Eilish en Kanye West de headliner van het festival zijn.

Helaas werd het festival in 2020 geannuleerd vanwege de COVID-19-pandemie. Zelfs te midden van de dreiging van de nieuwe variant, is Coachella terug met een nieuwe editie, waarmee Harry Styles voor het eerst op de artiestenlijst komt te staan.

Hoewel sommige fans enthousiast zijn over de nieuwe toevoeging aan de checklist van Harry's carrière, zijn veel van de Harry's er niet blij mee.

Maar waarom? Waarom zijn ze zo overstuur dat ze Harry willen vasthouden?

Harry Styles-fans houden niet van Coachella's organisator

Philip Anschutz, de organisator en mede-oprichter van het Coachella Festival, is om de verkeerde redenen in het nieuws geweest. Hij heeft de inkomsten van het festival gedoneerd aan anti-LHBTQ+-organisaties, onder andere aan controversiële instanties.

Volgens Fader is Anschutz een Republikein die tijdens de verkiezingen van 2016 meer dan $ 1 miljoen schonk aan conservatieve doelen. Hij heeft ook $ 5.400 gegeven aan een van de meest pro-gun senatoren, Cory Gardner. Anschutz gaf Scott Tipton ook $2.700. De Amerikaanse vertegenwoordiger Tipton is tegen abortus en het homohuwelijk.

Dat is niet het enige dat de meest vocale fans van Harry Styles dwarszit: Anschutz heeft nog meer geld gedoneerd aan conservatieve en anti-LHBTQ+-organisaties.

Nadat de beweringen waren gedaan, ontkende Philip ze en zei: "Ik steun ondubbelzinnig de rechten van alle mensen, ongeacht seksuele geaardheid."

Hij vertelde Rolling Stone dat hij en de stichting, nadat hij hoorde over de donaties, "onmiddellijk stopten met alle bijdragen aan dergelijke groepen."

Coachella gaat in tegen de overtuigingen van Harry Styles

Harry Styles heeft de LGBTQ+-gemeenschap vocaal en actief ondersteund. Bij bijna al zijn concerten zwaait hij met een Pride-vlag. Styles heeft zich ook uitgesproken over zijn anti-wapengeweld en het steunen van de rechten van vrouwen op reproductieve keuze.

Optreden in Coachella, wiens organisatoren actief zijn tegen alles wat Styles ondersteunt, past niet in het verhaal van de fans.

Een fan merkte op Twitter op dat "Harry zich moet concentreren op zijn FANS en niet op Coachella. Coachella is tegen alles waar hij voor staat. Ik hou van hem, maar ik begin me echt af te vragen waar hij echt over gaat met alle problematische mensen/dingen die hij de laatste tijd ondersteunt:/."

Waarom zijn de fans van Harry Styles zo overstuur?

Omdat ze vinden dat Coachella in het algemeen problematisch is en georganiseerd werd door mensen die tegen alles zijn waar Styles in gelooft, hebben de Harries veel redenen om boos te zijn over het optreden van Harry op het festival. En zijn fandom heeft een grote groep leden van de LGBTQ+-gemeenschap.

Styles zelf heeft er een paar geholpen om naar hun ouders en de wereld te komen tijdens zijn concerten. Veel Harries hebben hun teleurstelling getoond nadat ze hoorden dat het geld dat via Coachella wordt verdiend naar anti-LHBTQ+-organisaties gaat.

Dat is echter niet de enige reden waarom Harry's fans boos zijn.

Toen de line-up van Coachella werd uitgebracht, had Harry geen datums aangekondigd voor zijn tour in andere continenten. Vandaar dat een hele etappe van de Amerikaanse tour, plus Coachella, fans bozer maakte voordat ze door het VK, Australië en de rest van Europa toerden. Een paar dagen later kondigde Harry echter de data aan voor het VK, Europa en Zuid-Amerika van zijn Love on Tour.

Een andere belangrijke reden waarom de meeste Harries overstuur zijn, is dat ze verwachten dat zijn derde studioalbum zal worden uitgebracht rond de tijd dat Coachella wordt gehouden. Fans zijn niet erg blij met de mogelijkheid dat de influencers en de lokale bevolking nieuwe muziek voor zich krijgen.

Harry's fans bestormden sociale media, maar niet allemaal eens

Veel fans bespraken de gatekeeping op sociale media, en niet iedereen zit op dezelfde lijn.

Meestal zijn ze woedend over het feit dat het grote publiek hem verkeerd zal begrijpen. Ze willen niet dat mensen denken dat Harry problematisch is, wat een volkomen geldige reden is om boos te zijn. Niet alleen dat, fans willen hem redden van de influencers en YouTubers die niets weten over zijn muziek of stijl, maar zich toch gedragen alsof ze altijd al zijn fans zijn geweest.

Natuurlijk, hoe boos of boos de fans ook zijn, hun liefde en steun voor Harry zal altijd ongeëvenaard zijn.

Als we de geschiedenis van het festival buiten beschouwing laten, zijn fans ongelooflijk trots op hoe ver de zestienjarige jongen uit Holmes Chapel is gekomen!

2022 brengt Harry een wereldtournee, twee langverwachte films (niet te vergeten zijn MCU-debuut als Eros in Eternals) en optredens op twee geweldige muziekfestivals, zodat fans misschien voorbij het Coachella-drama kunnen kijken.

Aanbevolen: