De waarheid over het vermogen van Melissa Benoist sinds ze DC's Supergirl is geworden

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van Melissa Benoist sinds ze DC's Supergirl is geworden
De waarheid over het vermogen van Melissa Benoist sinds ze DC's Supergirl is geworden
Anonim

In de televisiewereld van DC Comics is één actrice er ongetwijfeld in geslaagd om boven de rest uit te steken. Dit is niemand minder dan Melissa Benoist die in 2015 aan fans werd voorgesteld als Kara Danvers/Supergirl in de CW-serie Supergirl. Sindsdien is de actrice ook verschenen in verschillende andere DC-shows, waaronder The Flash, DC's Legends of Tomorrow, Batwoman en Arrow.

Wat Supergirl betreft, de show werd in 2021 na zes seizoenen geannuleerd. Sindsdien is het onduidelijk wat Benoist nu gaat doen. Het is mogelijk dat de actrice momenteel een korte pauze neemt. Immers, gezien het vermogen dat ze tot nu toe heeft verzameld, kan de in Texas geboren ster het zich veroorloven.

In de loop der jaren jongleerde Melissa Benoist 'Supergirl' met andere rollen

Zelfs toen ze in Supergirl speelde, maakte Benoist haar sporen in de film wanneer ze maar kon. Zo trad de actrice toe tot het all-star ensemble van de biopic Danny Collins, met onder meer Al Pacino, Annette Bening, Jennifer Garner, Bobby Cannavale en wijlen Christopher Plummer.

Rond die tijd was Benoist net gecast als Supergirl en zelfs toen wist de schrijver en regisseur van de film, Dan Fogelman, dat de actrice ooit een ster zou worden.

"Ze heeft zo'n gezicht, ze wordt een gigantische ster", vertelde Fogelman aan Roger Ebert. “Elke jonge acteur in Hollywood kwam binnen om auditie te doen, en Melissa kwam en kreeg het. Ze wordt heel, heel beroemd.”

Kort daarna speelde Benoist de Boston Marathon-bommenwerper Tamerlan Tsaraev, Katherine Russell, in Peter Bergs drama Patriots Day uit 2016. En het blijkt dat de actrice altijd al interesse heeft gehad in het spelen van kleine filmrollen (zoals die ze speelde in de met een Oscar bekroonde film Whiplash). Dat gezegd hebbende, het uitbeelden van Russell was niet precies wat Benoist in gedachten had toen ze auditie deed.

“Ik was oorspronkelijk naar binnen gegaan om een van de slachtoffers en overlevenden van de bomaanslag (Jessica Kensky) te spelen, maar ze kwamen terug naar mij en mijn team en zeiden: 'We zijn eigenlijk geïnteresseerd in jou voor deze rol, en het is heel anders …,'” vertelde Benoist aan Denver Post.

“Ik las de scènes voor de auditie en werd er meteen door aangetrokken. (Katherine Russell) is extreem mysterieus voor mij, en ik denk voor veel mensen, dus ik was enthousiast over dat vooruitzicht.” Naast deze films speelde Benoist ook in films als The Longest Ride, Band of Robbers, Lowriders en Billy Boy.

Bovendien richtte Benoist haar aandacht op streaming, met in de hoofdrol de Paramount+ miniserie Waco, waarin de gebeurtenissen van de ATF-aanval op de Branch Davidians-cultus van David Koresh worden beschreven. In de serie speelde de actrice de vrouw van Koresh, Rachel.

Melissa Benoist is sindsdien ook auteur geworden

In de afgelopen jaren was Benoist niet alleen geïnteresseerd in rollen op het scherm. In plaats daarvan is de actrice druk bezig geweest met het schrijven van een boekenreeks met haar zus Jessica. In 2021 brachten de zussen eindelijk het eerste boek uit in hun Haven's Secret-serie getiteld The Powers. Het draait om twee zussen die in het reine moeten komen met hun bovennatuurlijke krachten.

“We werden zo sterk beïnvloed door de natuur en zijn opgegroeid met het bezoeken van alle nationale parken waar onze grootouders ons naartoe zouden brengen toen we jonger waren en dat is een enorm verhaalpunt voor het boek”, vertelde Benoist aan Entertainment Weekly.

“En het is zo leuk dat ze zussen zijn en dat was ook een enorm thema van Supergirl was zusterschap en relaties tussen vrouwen, of het nu romantisch of vriendschap of zusterschap is, dus om dat opnieuw te kunnen ontdekken voor jongere lezers was echt de moeite waard.”

Hier is het vermogen van Melissa Benoist vandaag de dag

Schattingen geven aan dat Benoist tussen de $ 3 en $ 4 miljoen waard is na haar periode als Supergirl. En aangezien ze het grootste deel van haar Hollywood-carrière de DC-superheld speelde, is het veilig om te zeggen dat haar salaris van $ 75.000 per aflevering van The CW-serie de actrice zeker heeft geholpen haar rijkdom aanzienlijk te verhogen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat haar andere rollen sinds ze Supergirl zijn geworden zeker ook hebben bijgedragen.

Ondertussen heeft Benoist, net als verschillende andere ervaren acteurs, besloten om onlangs zelf film te gaan maken. In 2021 werd zelfs aangekondigd dat de actrice haar eigen productiebedrijf heeft opgericht, Three Things Productions, wiens naam is geïnspireerd op het gedicht Three Things to Remember van Mary Oliver. Kort daarna tekende Benoist haar eerste algemene deal met Warner Bros.

"Ik heb de afgelopen zes jaar een geweldig ondersteunend huis gehad bij Warner Bros. en ik ben heel blij dat ik de kans krijg om een producentenhoed op te zetten en met hen te blijven werken", zei de actrice in een verklaring."Ik kan niet wachten om samen te werken met nieuwe stemmen en verhalen te vinden die het hart raken op die ondefinieerbare manier."

Tot nu toe heeft Benoist of Three Things nog geen titels aangekondigd voor productie. Misschien zullen fans snel genoeg ontdekken wat de toekomst biedt voor de actrice.

Aanbevolen: