Wil Shawn Mendes geen nieuwe vriendin?

Inhoudsopgave:

Wil Shawn Mendes geen nieuwe vriendin?
Wil Shawn Mendes geen nieuwe vriendin?
Anonim

Camila Cabello en Shawn Mendes gingen eind 2021 uit elkaar, en volgens fans heeft Shawn het heel moeilijk om verder te gaan! Zal hij ooit stoppen met van Camila te houden? En waarom geloven fans dat hij het misschien moeilijk heeft? Een bron vertelde E! Nieuws dat Shawn begin november het breukgesprek met Camila begon. Hoewel Camila erg overstuur was over de splitsing, was ze het ermee eens dat dit het beste was. De bron voegde er ook aan toe dat ze nog steeds aan het communiceren waren en vrienden wilden zijn. Sommige fans denken dat dit de reden is waarom Shawn is gezien met andere meisjes, maar hij heeft nog steeds geen relatie.

Shawn dropte een zeer emotioneel break-upnummer slechts twee weken na zijn breuk met Camila. Fans kwamen erachter dat It'll Be Okay zeker over zijn liefdesverdriet ging. Sommige mensen zeiden dat het zo snel uitbrengen van dat nummer betekende dat Shawn duidelijk niet verder was gegaan en dat hij Camila terug wilde. Hij voedde het verhaal zelfs nog verder op 13 januari 2022. Fans met arendsogen realiseerden zich dat de nieuwste videoclip van Shawn de bijpassende ring bevatte die hij met Camila had gekregen. Wil Shawn Mendes geen nieuwe vriendin? Hier zijn alle details.

Shawn Mendes heeft andere vrouwen gezien

Volgens een anonieme inzending op roddelaccount van beroemdheden DeuxMoi is Shawn Mendes naar verluidt "enthousiast" over een nieuwe dame in zijn leven. De inzending begint met te zeggen: "Zat een paar dagen geleden ongeveer 60 cm van Shawn Mendes bij Moonshadows in Malibu." Het ging uiteindelijk verder: "Ik kon zeker een beetje afluisteren omdat mijn vriendin en ik dicht bij zijn tafel zaten. Ik hoorde hem iets zeggen over iemand die Hollis heette en hoorde hem een paar keer haar naam zeggen. De persoon die de DM indiende, merkte ook op: de naam zou Hollis of Halle kunnen zijn omdat hun vriendin dacht dat ze Halle hoorden. De bron wist niet of de connectie van Shawn met zijn persoon een "bekend iets" was, maar nu fans denken dat Shawn mogelijk iemand ziet met een naam die begint met "H." De bron merkte op dat Shawn heel lief leek en de rekening betaalde voor zijn kleine groep in het restaurant.

Aan de andere kant denken sommige fans dat Shawn aan het daten is met een mysterieuze vrouw genaamd Olivia. Terwijl de artiest op vakantie was, leken fans te denken dat Shawn misschien een nieuw meisje had ontmoet en verliefd was geworden. TikTok-gebruiker @kerstin.hill merkte op dat Shawn en Olivia vergelijkbare foto's en video's plaatsten van een strand in Costa Rica waar de achtergrond er griezelig veel op leek. Olivia is een jonge vrouw die in Costa Rica woont en een veganistische bakkerij runt, dus het is mogelijk dat ze elkaar toevallig hebben ontmoet terwijl Shawn daar op vakantie was. Toch lijkt het erop dat Shawn die nog niet heeft gevonden.

Shawn Mendes draagt de bijpassende ring die hij met Camila Cabello kreeg in zijn 'It'll Be Okay'-muziekvideo

Op 13 januari 2022 dropte Shawn de bijbehorende videoclip van zijn nummer It'll Be Okay, waarop hij de nacht door slenterde in zijn geboortestad Toronto, Canada. Fans met arendsogen realiseerden zich dat er maar één klein detail was dat bewees dat hij nog niet over de breuk heen was: de muziekvideo bevatte de bijpassende ring die hij met Camila kreeg.

De muziekvideo begint met een close-up van Shawn terwijl de skyline van Toronto achter hem vervaagt, en hij zingt: "Gaan we het halen? Is dit gaat pijn doen?" Zodra de zanger klaar is met de lijn, draait de camera naar zijn handen, waar fans hem zien friemelen met twee ringen aan zijn linker middelvinger. Terwijl Shawn twee ringen aan dezelfde vinger draagt, is de ring met blauwe saffier ombré een duidelijke knipoog naar zijn relatie met Camila. Elliot Gaskin ontwierp die specifieke ring en hij ging zelfs naar Instagram om te bevestigen dat de ring in de video dezelfde is die hij in 2020 voor Shawn en Camila maakte.

Waarom heeft Shawn Mendes geen relatie?

Shawn plaagde een nieuw nummer op zijn Instagram-pagina en op basis van het fragment dat hij deelde; het was zeker een break-up nummer. Het eerste shot dat hij deelde, toonde hem terwijl hij in een auto zat te luisteren en te knikken naar de muziek tijdens een FaceTime-gesprek. Een andere afbeelding toonde de artiest in de studio die aan het nummer werkte terwijl hij gitaar speelde. De tekst was: "Move on / I don't wanna know what it's like when you're gone."

Fans zeiden dat hij nog steeds niet over Camila heen was in het commentaargedeelte. Verrassend genoeg trok zijn post ook de aandacht van Camila zelf. Ze reageerde op de post: "Je gekke wilde kat." Dat is een regel van High School Musical, en meer specifiek, het is een regel die Gabriella haar liefdesbelang Troy in de film vertelde. Hoewel het onduidelijk is wat ze bedoelde, bewees deze interactie dat ze in ieder geval met elkaar spraken. Sommige fans zijn het erover eens dat Shawn niet verder is gekomen omdat hij nog steeds contact heeft met Camila en nog steeds om haar gevoelens geeft.

Aanbevolen: