Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 6 Review: 'Triple Threat

Inhoudsopgave:

Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 6 Review: 'Triple Threat
Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 6 Review: 'Triple Threat
Anonim

In de nieuwste aflevering van Too Hot To Handle is de seksuele frustratie reëel. Patrick vertelt de camera's dat hij elke nacht over meisjes heeft gedroomd - "Het is moeilijk geweest", zegt hij, "letterlijk." TMI, Pat. Terwijl Nathan, Stev en Obi ook toegeven dat ze het moeilijk hebben, blijven Harry en Beaux tevreden en glimlachen na hun eerste regelbreukvrije kus op het eiland.

In de hoop de verlangens van de mannen te onderdrukken, zet Lana nog een workshop op met goeroe Brenden Durell. Tijdens de workshop hoopt Brenden dat hij de jongens kan helpen om hun seksuele spanning en frustratie te kanaliseren in het leiden van hun emoties.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 6: 'Triple Threat'

Brenden's Workshop dwingt de jongens om dieper te graven

Om de jongens te helpen de spanning los te laten, vraagt Brenden hen iets geks te doen: een diepe keelkreet uiten. Hoewel een paar jongens de methoden van Brenden als enigszins willekeurig beschouwen, laten ze elk om de beurt het beest los.

Zodra het geschreeuw, gejoel en geschreeuw zijn bedaard, vraagt Brenden zijn aanwezigen om woorden op een canvas te schrijven die zouden kunnen uitdrukken hoe anderen ze zien. Door meer in contact te komen met hun emotionele kant, realiseren de mannen zich dat de manier waarop ze worden waargenomen niet noodzakelijk een weerspiegeling is van hoe ze werkelijk zijn.

Stev spreekt met zijn stoutmoedige houding en hoe vrouwen hem als controlerend kunnen beschouwen. Hij herkent dit gedrag echter en belooft een nieuwe weg in te slaan en de controle over zijn relaties los te laten om de banden te versterken. Harry richt zich tot zijn bewaakte kant en geeft toe dat Beaux de eerste persoon is in lange tijd om wie hij geeft.

Na de presentaties instrueert Brenden de jongens om met verf gevulde ballonnen naar hun doeken te gooien, deze negatieve woorden te bedekken en ruimte te laten voor het bouwen van nieuwe descriptoren, visies en attitudes.

Lana test relaties met drie nieuwkomers

Terug in de villa geeft Olga toe dat zij en Stev meer tijd samen nodig hebben om een betere band op te bouwen. Holly uit haar onbehagen dat Nathan misschien te "seksueel geladen" is om hun relatie serieus te nemen. Helaas voor Holly kan onbehagen als een nieuwe sexy dame de villa binnenkomt geen goed gevoel zijn.

Afkomstig uit Californië, betreedt het nieuwe meisje Brianna de villa, klaar om de regels te overtreden en plezier te hebben. Niet bang om haar ware kleuren te laten schijnen, geeft Bri toe: "Ik heb absoluut prachtige eigenschappen." Vertrouwen, ontmoet eigenwijsheid.

Brianna op sleeptouw zijn twee nieuwe heren - Gerrie en Jackson. Gerrie, een ex-rugbyspeler uit Johannesburg, Zuid-Afrika, trekt de aandacht van Georgië zodra hij de hoek omgaat. Modeontwerper Jackson, uit Londen, pakt op het vuur en brengt Izzy en Olga dichter bij het vuur. Zou er een nieuwe liefdesdriehoek kunnen ontstaan?

Wurzend voor persoonlijk gewin, vraagt Holly aan Brianna wat haar type op papier is. Wanneer Brianna Nathan een T beschrijft, gaat Holly in de verdedigingsmodus en probeert ze Brianna ervan te weerhouden te proberen het hoofd van haar man te draaien. Terwijl Nathan zweert dat zijn loyaliteit bij Holly ligt, geeft hij toe dat hij Brianna 'super knap' vond. Uh oh, Holly - het lijkt erop dat iemand nieuwe concurrentie heeft.

Na sluitingstijd kost een andere regelbreuk de groep

Na een lange dag met nieuwe gezichten en borstbeukende, gorilla-achtige kreten, trekt Jackson zowel Izzy als Olga mee voor een praatje - tegelijkertijd. In de hoop haar nieuwe verliefdheid te charmeren, legt Olga het op dik, pratend en pratend en pratend … en pratend. Arme Izzy, ze kon er geen woord tussen krijgen.

In de cabana lijken Gerrie en Georgia geslagen te zijn. Compliment na compliment gevend, dwingt de Zuid-Afrikaanse inboor Georgia om Lana's regels te overtreden en gaat voor de kus.

De nieuwkomers selecteren partners om mee op date te gaan

De gasten in de cabana bijeenroepen, kondigt Lana aan de groep aan dat ze een afspraak heeft gemaakt voor haar laatste gasten. Opgewonden door het vooruitzicht om Georgia uit te schakelen, worden Gerrie's dromen verstoord wanneer Lana onthult dat er opnieuw een overtreding van de regels is geweest. Gerrie en Georgia zijn er bijna onmiddellijk van overtuigd dat ze een date hebben en nog eens $ 6.000.

Vervolgens is het Jacksons beurt om een gelukkige dame te kiezen om hem te vergezellen op een romantische date aan het water. In de hoop dat ze een blijvende indruk heeft gemaakt, is Olga ervan overtuigd dat ze gevraagd zal worden. Helaas onthult Jackson dat hij Izzy liever meeneemt op de date.

Obi en Brianna in Cabana luisteren naar Lana 'THTH&39
Obi en Brianna in Cabana luisteren naar Lana 'THTH&39

Eindelijk landt de bal in het kamp van Brianna. Deze keer is het Obi die hoopt dat hij genoeg indruk heeft gemaakt om een date te verdienen met zijn nieuwe liefdesinteresse. Holly houdt haar adem in en hoopt dat ze gespaard blijft en dat Brianna Nathans naam niet zal zeggen. Brianna kijkt rond in de groep en erkent Obi, maar blijft trouw aan zichzelf en gaat voor wat ze wil. Ze kiest Nathan als haar date. Arme, Holly, ze kan geen pauze nemen. Maar, zoals ze zegt, "als Brianna problemen wil, kunnen we problemen hebben." Het lijkt erop dat er een kattengevecht aan de gang is in de 'Too Hot To Handle'-villa. Stem af op Netflix om erachter te komen wat er daarna gebeurt.

Aanbevolen: