Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 8 Review: 'Reaching Rock Bottom

Inhoudsopgave:

Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 8 Review: 'Reaching Rock Bottom
Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 8 Review: 'Reaching Rock Bottom
Anonim

Eerder op Too Hot to Handle meldde de onverschrokken leider van de villa, Lana, een virus en ging offline. Haar gasten weten niet dat dit Lana's grootste test tot nu toe is. Haar doel is om te bepalen of een 12 uur durende afwezigheid van haar aanwezigheid ertoe zal leiden dat de singles zich aan haar regels houden of niet gehoorzamen. Terwijl sommige groepsleden, zoals Georgia en Beaux, volhouden dat Lana nog steeds kijkt, zijn anderen, zoals Nathan en Izzy, vastbesloten om deze storing te gebruiken om met hun partners naar het volgende honk te gaan.

Patrick bereidt zich voor op een nacht met mogelijke regelovertredingen en neemt plaats in de privésuite, in de hoop gelukzoekers ervan te weerhouden in de problemen te komen. Hoewel moedig, blijft de vraag: zullen Patricks inspanningen vruchten afwerpen?

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Aflevering 8: 'Reaching Rock Bottom'

Harry, Nathan, Gerrie en Izzy proberen het hemelse team te beïnvloeden

Toen Lana uitviel, stelde verteller, Desiree Burch, vast dat er twee teams in het spel waren: Team Horny (Harry, Nathan, Gerrie en Izzy) en Team Heavenly (Beaux, Holly, Georgia en Jackson). De slag om de goede reeks te doorbreken is Izzy die met haar wimpers fladdert, een glimlach laat zien en Jackson naar zich toe trekt voor een kus, waarbij ze scoort.

Bij het zwembad besluiten hij en Beaux, ondanks Harry's frustratie, zich aan de regels te houden. Harry beweert echter dat hij een truc in petto heeft. Of in zijn broek? Een "brutale snot", zoals Beaux naar hem verwijst, Harry breekt een andere regel door zichzelf te plezieren onder de douche.

Quarterbacking voor Team Horny, Gerrie gaat zitten met Georgia in de hoop op meer dan alleen een kus. Tegen de camera's zeggend: "Ik ben een heel erg slimme man", graaft Gerrie in zijn trukendoos en ha alt de kaart "Ik kan niet wachten om me te settelen en kinderen te krijgen" tevoorschijn. Misschien had hij Stev moeten raadplegen die Georgia wegjaagde door het te dik op te leggen. Helaas voor Gerrie rijmt dikke rijm op ick, en Georgia heeft het weer betrapt.

De bende gaat naar de slaapkamer en Patrick kwispelt streng naar Izzy en Jackson, die besluiten dat één regelovertreding genoeg is voor de nacht. Als de lichten uitgaan, blijft een bed leeg en Nathan verleidt Holly naar de privésuite.

Lana komt weer online en de boetes blijven komen

Aan het einde van de 12 uur start Lana opnieuw op en maakt de villa wakker. Lana roept haar gasten naar de cabana en onthult haar teleurstelling gezien het feit dat "er verschillende overtredingen van de regels waren". De eersten die hun fout toegeven, zijn Izzy en Jackson, die de groep nog eens $ 6.000 kostten met hun kus. Vervolgens is het Harry's beurt om de bonen te morsen, nog eens $ 4.000 rond de doucheafvoer. Het prijzengeld staat nu op $ 36.000.

Terwijl Holly en Nathan zwijgen, zegt Lana tegen de groep: Er was nog een ernstige overtreding van de regels. Nathan en Holly geven toe dat ze hevig geaaid hebben… wat vakjes getikt… of zoals Lana het noemt: seks. Gezien de vele regelovertredingen van het paar, is het prijzengeld nu voor het eerst in de geschiedenis van Too Hot To Handle staat op een totaal van $0.

Patrick speelt zijn zwanenlied

Na het teleurstellende nieuws wendt Patrick zich tot meditatie om te proberen zijn gevoelens te doorgronden. Vervolgens roept hij de groep bijeen in de cabana om wat nieuws te delen.

De afgelopen dagen heeft hij besloten dat zijn reis naar de villa hem zo ver heeft gebracht als mogelijk was; het is tijd voor hem om een nieuwe weg in te slaan en zijn 'THTH'-familie te verlaten om verder te groeien. Terwijl een huilende knuffel Patrick op weg stuurt, zegt de villa Aloha tegen hun vriend.

Er wordt weer een single verzonden

Terwijl ze hun tranen wegveegt, herinnert Lana de groep eraan dat het prijzengeld momenteel $ 0 is. Ze verzekert hen echter dat er meer tests en mogelijkheden zullen zijn om het prijzengeld aan te vullen. Net als de glimlach van de groep terugkeert, draait Lana het mes en zegt: "maar niet voor jullie allemaal."

De robot vraagt Holly en Nathan om op te staan. Ze merkt op dat ze als koppel de meeste regels in de villa hebben overtreden. Maar in plaats van ze allebei in te pakken, heeft een van de twee bewezen meer minachting voor de regels te tonen dan de andere. Die iemand, kondigt Lana aan, is Nathan.

Gebroken door het verlies van haar partner, zakt Holly ineen in een plas van tranen terwijl Nathan de deur uitloopt. Buiten de villa ontmoet Nathan Lana opnieuw. Hij zet zich schrap en bereidt zich voor op nog een teleurstelling. Lana bekent aan Nathan dat dit de eerste keer sinds zijn aankomst is dat ze spijt heeft bespeurd, wat wijst op een schijn van emotionele volwassenheid. Daarom zegt ze tegen Nathan: "Je reis is misschien nog niet voorbij."

Zal Nathan zijn brood verdienen en terugkeren naar de villa om bij Holly te zijn? Stem af op Netflix om te zien wat er daarna gebeurt op Too Hot to Handle.

Aanbevolen: