De ineenstorting van de carrière van Wendy Williams, uitgelegd

Inhoudsopgave:

De ineenstorting van de carrière van Wendy Williams, uitgelegd
De ineenstorting van de carrière van Wendy Williams, uitgelegd
Anonim

De Wendy Williams Show brengt al 14 ongelooflijke seizoenen drama en controverse bij fans en ziet nu een grote verschuiving. Sherri Shepherd is tussenbeide gekomen om de al lang bestaande show over te nemen, en terwijl ze het podium overgaat en het in haar eigen leven verandert, hebben fans de gezondheid van Wendy Williams in de gaten gehouden en zijn ze bedroefd om haar te zien vervagen tot grijs.

De eens zo machtige presentator van een talkshow heeft de afgelopen jaren een aantal tegenslagen gehad, die allemaal lijken te zijn samengegaan met haar totale onvermogen om haar eigen programma te leiden. De ineenstorting van Wendy's carrière is een gevolg van haar slechte gezondheid, verslavingsproblemen, persoonlijke problemen en een hele reeks fans die werden uitgesteld toen haar uitspraken en gedrag op de set te controversieel werden.

10 Wendy Williams' carrière begon sterk

Wendy Williams begon haar carrière in de entertainmentwereld met een baan bij een radioprogramma en verdiende slechts $ 3,74 per uur, en sindsdien heeft ze zeker een lange weg afgelegd. Op het hoogtepunt van haar carrière als televisiepresentator verdiende Wendy $ 55.000 per aflevering van The Wendy Williams Show, wat haar een verbluffend salaris van $ 10 miljoen per seizoen opleverde - en dit is slechts een van haar vele inkomstenstromen. Ze begon sterk en vestigde al snel een enorme aanhang van fans, wat nog indrukwekkender was gezien het feit dat ze een aantal jaren uitstelde van deelname aan sociale media.

9 De verslavingsproblemen van Wendy Williams werden overweldigend

Wendy's fans hebben een diepe band met de ster gekregen dankzij haar no-nonsense houding en de zeer herkenbare manier waarop ze alles op tafel legt en haar persoonlijke verhalen deelt met haar publiek. Een van de meest baanbrekende momenten in de show kwam toen Williams onthulde dat ze was samengesteld om te werken, maar achter de schermen viel ze uit elkaar en als gevolg van haar ernstige drugs- en alcoholverslaving. Ze vertelde de fans dat ze in een sober huis woonde en dat haar leven volledig op zijn kop stond. Vanaf dat moment bleef ze haar verslavingsproblemen met fans delen.

8 Hoe de scheiding van Wendy Williams haar beïnvloedde

Wendy Williams' huwelijk met Kevin Hunter had behoorlijk wat rotsachtige momenten gekend, maar geen enkele was zo verontrustend als de tijdspanne waarin ze de details van hun scheiding verwerkten. Wendy ontdekte Hunters ontrouw en hoorde dat hij een liefdeskind had verwekt, wat een snel einde maakte aan hun toch al tumultueuze relatie.

Wendy moest meer dan $ 250.000 betalen voor Hunter om een nieuw huis te vinden, werd gedwongen haar huis in New Jersey te verkopen en zat vast voor $ 10.000 per maand voor alimentatie. De stress van de scheiding en de opschudding die dit in haar leven veroorzaakte, bleek te veel voor Williams en haar vermogen om zich te concentreren op het hosten van haar show werd ernstig belemmerd.

7 Wat de ziekte van Graves met Wendy Williams deed

De meest zichtbare hit in Wendy's carrière is haar ziekelijke gezondheid. Wendy leed aan de ziekte van Graves en lymfoedeem en nam weken achtereen vrij om zich op haar gezondheid te concentreren. Fans zagen hoe ze flauwviel en viel tijdens het opnemen van haar show en hebben haar zichtbaar zien worstelen om haar tijd op het werk door te komen. Haar diep verontrustende gezondheidsproblemen hebben geleid tot Wendy's langdurige afwezigheid van haar eigen show en hebben een grote invloed gehad op haar vermogen om zich te concentreren op het bevorderen van haar carrière.

6 Heeft COVID de carrière van Wendy Williams beïnvloed?

Net toen het erop leek dat Wendy Williams aan de beterende hand was en ze had aangekondigd dat ze terugkeerde naar haar show, kreeg ze weer een tegenslag te verwerken. Ze testte in september 2021 positief op het coronavirus en legde fans uit dat dit een schokkend geval was van een doorbraak van COVID. Nogmaals, haar gezondheid belemmerde haar vermogen om te werken, en ze werd gedwongen haar langverwachte terugkeer naar de set van de Wendy Williams Show uit te stellen. Haar verzuimpercentage begon problematisch te worden.

5 Het controversiële commentaar van Wendy Williams schrikt sommige fans af

Ondanks het feit dat ze werd betaald om drama en controverse naar de voorgrond van The Wendy Williams Show te brengen, ging Wendy te ver in een reeks onvergetelijke en vaak ronduit cringy momenten. Fans zullen de tijd niet snel vergeten dat ze de dood van zangsensatie Swavy bespotte door te suggereren dat niemand wist wie de vermoorde TikTok-ster was. Haar toondoof, grof commentaar leidde tot een enorm tumult van woede van fans. Ze heeft zelfs opzettelijk de spot gedreven met het litteken op de lip van Joaquin Phoenix, wat erg onaangenaam was voor fans. Haar controversiële commentaar leek geen filter te hebben, en als gevolg daarvan begonnen fans afstand te nemen van Williams.

4 Wendy Williams werd een te grote aansprakelijkheid

Tussen haar constante afwezigheid en haar ongelooflijk beledigende commentaar op de dagen dat ze daadwerkelijk in staat was om de show te halen, werd Wendy Williams al snel een te grote verplichting. De zendtijd moest worden ingevuld, de bemanning en het productiepersoneel vertrouwden op hun loon van de show en Williams was meer afwezig dan aanwezig op de set. Ze werd al snel een te grote aansprakelijkheid, en de producenten stonden te trappelen om betere kijkcijfers te zien en weer grip te krijgen op dit tijdslot voor overdag.

3 Wendy Williams' netto waarde

Tijdens het hoogtepunt van haar succes was Wendy Williams maar liefst $ 60 miljoen waard. Helaas is het grootste deel van haar financiën opgebruikt en heeft ze nu een nettowaarde van slechts $ 20 miljoen. De eens zo succesvolle ster heeft een dramatische daling van haar financiën gezien als gevolg van haar scheiding, en haar vaste inkomsten zijn sterk beïnvloed door haar onvermogen om The Wendy Williams Show te hosten. Toen haar carrière begon te dalen, begonnen haar financiën hetzelfde niveau van stress te weerspiegelen.

2 Haar voortdurende afwezigheid deed afbreuk aan het verloop van de show

De Wendy Williams Show trok miljoenen kijkers en hield fans betrokken. Dat wil zeggen, totdat Wendy niet meer op haar werk verscheen. Haar voortdurende afwezigheid was aanvankelijk beheersbaar, aangezien het hele team een paar weken vrij nam met de belofte om met een knal terug te komen. Helaas kwam die krachtige terugkeer niet uit.

In plaats daarvan zag de show een reeks opvullers die tussenbeide kwamen om de show te redden en dingen in beweging te houden. Gastgastheren waren Leah Remini, Sherri Shepherd, Whitney Cummings, Jerry Springer, Bill Bellamy, Fat Joe, Remy Ma en nog veel meer. Dit was een tijdje vermakelijk, maar de stroom en energie van de show veranderde met elke gastpresentator, en dit onderbrak de consistentie waartoe fans aangetrokken werden toen Wendy Williams degene was die de hot topics leidde.

1 Het netwerk zag een enorme boost in de beoordelingen toen Sherri Shepherd binnenstapte

Er was een bepaalde gastpresentator die interesse wekte bij fans. In feite stegen de beoordelingen van het netwerk en zagen ze niveaus die ze in meerdere jaren niet hadden gezien toen Sherri Shepherd binnenkwam. Fans vonden Shepherd meteen herkenbaar en sympathiek, en naarmate de beoordelingen stegen, nam ook de interesse van fans toe.

Nu Wendy's gezondheid nog steeds op het spel staat, heeft het netwerk de beslissing genomen dat ze niet langer op haar terugkeer kunnen wachten, en Sherri Shepherd heeft Williams officieel vervangen. Wendy's onvermogen om op het werk aanwezig te zijn, is verder uitgebreid dan het vermogen van het netwerk om in de pauze- en gast-hostingcrisismodus te blijven. Ze zijn nu verder gegaan met een frisse nieuwe look terwijl Shepherd de teugels overneemt en Wendy Williams effectief volledig buitensluit. De Wendy Williams Show wordt niet meer uitgezonden en haar meest lucratieve inkomstenstroom is net opgedroogd.

Aanbevolen: