Hier is waarom Kristen Stewart niet lid wordt van Instagram

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Kristen Stewart niet lid wordt van Instagram
Hier is waarom Kristen Stewart niet lid wordt van Instagram
Anonim

Social-mediaplatforms zoals Instagram en Twitter zijn een andere lucratieve manier geworden waarop beroemdheden een andere bron van inkomsten hebben opgebouwd, naast het kunnen communiceren met hun fans en het delen van hun dagelijkse leven met volgers. Hoe je het ook bekijkt, sociale media hebben de manier veranderd waarop we onze favoriete beroemdheden bijhouden.

Zelfs beroemdheden, zoals Angelina Jolie en Beyonce, die ooit zeiden dat ze niet dol waren op het idee van een sociale-mediapagina, leken van gedachten te zijn veranderd, waarbij beide beroemdheden niet alleen een account, maar hebben daarbij ook een enorme aanhang opgebouwd.

Beroemdheden blijven zich aanpassen aan de wereld van sociale media, maar niet elke actrice in Hollywood is zo overtuigd dat ze zich bij een van deze platforms moeten aansluiten - en dat zou Kristen Stewart ook zijn. De Catch That Kid-ster heeft, ondanks dat ze een van de meest succesvolle actrices in La la Land is, nog steeds geen social media-pagina, en dit is waarom.

Waarom heeft Kristen Stewart geen sociale media gebruikt?

Stewart heeft niet bepaald een positieve houding op Instagram en/of Twitter, daarom heeft ze zich bij geen van beide platforms aangesloten. En als fans hoopten dat ze uiteindelijk van gedachten zou kunnen veranderen, volgens wat ze tegen verslaggevers zei tijdens het filmfestival van Venetië in 2019, zou ze niet snel van gedachten veranderen.

Natuurlijk heeft sociale media wonderen gedaan voor beroemdheden zoals de Kardashians of zelfs Kylie Jenner, die haar hele Kylie Cosmetics-bedrijf heeft opgebouwd met behulp van Instagram. De moeder van twee wordt nu geschat op bijna $ 1.5 miljard terwijl haar bedrijf blijft groeien en alleen sociale media gebruikt om haar productassortiment op de markt te brengen.

Dus, ja, het gebruik van Instagram kan een aantal grote voordelen hebben als de beroemdheid in kwestie een sterke aanhang heeft en zakelijk onderlegd is. Maar in het geval van Stewart kan ze zichzelf niet op een sociale-mediasite krijgen omdat ze om te beginnen al niet de meest 'betrokken' persoon is.

"Ik ben niet helemaal sociaal betrokken", vertelde ze een verslaggever op het filmevenement. "Maar ik heb het gevoel dat ik me niet verstop."

Nadat ze wereldwijd beroemd was geworden met haar hoofdrol als Bella Swan in de Twilight-saga, was Stewart niet voorbereid op alle aandacht die gepaard ging met het ondertekenen van wat een van de grootste blockbuster-franchises in de geschiedenis zou worden.

En vanwege alle aandacht die gepaard ging met haar hernieuwde roem, werd ze altijd zo privé en wilde ze nog steeds het idee koesteren om haar persoonlijke leven te scheiden van haar Hollywood-carrière, wat ze moeiteloos goed heeft gedaan, hoewel Stewart wil zich wel wat meer openstellen voor de wereld.

“Een paar jaar geleden had ik even het gevoel dat ik mezelf zo moest beschermen. En nu ben ik totaal onbewaakt, en het is een prachtig gevoel, vervolgde ze.

“Het speelde een beetje met me toen ik jonger was en een beetje onzekerder. Nu is het geweldig dat ik deze functie heb waar ik me echt open kan voelen over het communiceren met zoveel mogelijk mensen.

“Ik heb geen sociale media, maar er is een interactie die ik erken en soms begeer ik.”

Wanneer gaat Kristen Stewart trouwen?

Stewart heeft nog geen officiële datum gedeeld waarop ze van plan is in het huwelijksbootje te stappen met haar verloofde Dylan Meyer.

De Spencer-ster onthulde haar verloving in een interview met Howard Stern in november, waar ze liet merken dat zij en haar partner binnenkort in het huwelijksbootje stappen.

“Ik wilde voorgesteld worden, dus ik denk dat ik heel duidelijk heb uitgehouwen wat ik wilde en ze heeft het gehaald. We gaan trouwen, het gebeurt,' gutste ze.

Het paar is al meer dan twee jaar samen, en Stewart had eerder verteld dat ze wist dat ze met Meyer wilde trouwen, slechts drie maanden na hun relatie.

In 2019 onthulde ze: “Ik wil er een beetje redelijk over zijn, maar ik denk dat goede dingen snel gebeuren

“Ik kan het nu niet zeggen, want ze zal erachter komen. Ik heb een paar plannen die gewoon de coolste dingen zijn om te doen. Ik ben echt impulsief. Ik weet niet wanneer het zal zijn."

Stewart en Meyer kennen elkaar al ongeveer zeven jaar, nadat ze elkaar op de set van een film hadden ontmoet, maar hun paden kruisten elkaar pas in 2019, ondanks dat ze naar verluidt slechts een paar straten van elkaar in Los woonden Angeles.

Stewart heeft een ongelooflijke nettowaarde van $ 70 miljoen vergaard sinds ze beroemd werd.

Aanbevolen: