Scammys-trends na BTS Grammy Snub

Inhoudsopgave:

Scammys-trends na BTS Grammy Snub
Scammys-trends na BTS Grammy Snub
Anonim

Terwijl fans van veel artiesten die genomineerd waren tijdens de Grammy Awards van gisteravond (3 april) blij waren dat hun artiesten erkenning kregen, kon BTS Army de stomp van hun favoriete K-popgroep niet aan.

De ceremonie vond plaats in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas en zag de band, inclusief leden V, Jungkook, Jin, J-Hope, Suga, Jimin en RM, afgesnauwd worden. De groep had een nominatie verdiend in de categorie Best Pop Duo/Group Performance voor hun Engelse knaller 'Butter', maar verloor van Doja Cat en SZA voor 'Kiss Me More'.

BTS-leger kan Grammy's niet aan, start Twitter-protest

De fans van de Zuid-Koreaanse groep gingen naar Twitter en kregen de hashtag scammys populair na de nederlaag van de BTS.

Veel gedeelde memes op het sociale platform, waaronder enkele onverwachte crossover-afbeeldingen met het Oscars-klapincident van vorige week.

"Jullie maken ons trots, mijn mooie jongens. We staan vandaag en altijd vlak achter jullie", deelde een BTS op Twitter en voegde de hashtag boycottthegrammys toe.

"Jullie zijn allemaal zoveel meer dan een prijs. Jullie hebben allemaal gewonnen in mijn hart," was een andere opmerking.

BTS voor het tweede jaar op rij afgesnauwd

Velen konden niet vergeten dat BTS niet voor de tweede keer op rij een prijs mee naar huis nam. Vorig jaar werd de groep genomineerd in dezelfde categorie als dit jaar, met 'Dynamite', met name het eerste nummer van BTS dat volledig in het Engels is opgenomen. Net als dit jaar verloren ze van Lady Gaga en Ariana Grande met 'Rain on Me'.

"we zijn weer beroofd", twitterde een fan.

"2 jaar later geldt dit nog steeds voor de scammys lmaoo die echt wie nodig heeft", merkte een fan op.

"het is bijna alsof we wisten dat dit weer zou gebeuren… nog steeds trots op je bts!!" een andere tweet leest.

Ondertussen heeft het officiële sociale media-account van de band foto's opnieuw geplaatst van hen die er gisteravond scherp uitzagen op de rode loper, terwijl ze de tijd van hun leven hadden. Tot volgend jaar, jongens.

Aanbevolen: