Bridgerton' werd niet waardig geacht, fans geschokt door Golden Globe Snub

Inhoudsopgave:

Bridgerton' werd niet waardig geacht, fans geschokt door Golden Globe Snub
Bridgerton' werd niet waardig geacht, fans geschokt door Golden Globe Snub
Anonim

De fans die verwachtten dat het door Shonda Rhimes geproduceerde Regency-drama een paar nominaties zou scoren, waren erg teleurgesteld. Netflix-sekspositieve, inclusieve periodehitseries werden in feite uitgesloten van alle categorieën.

‘Bridgerton’ volledig afgewezen bij de Golden Globes

Om de genomineerden aan te kondigen in de categorieën gestemd door de Hollywood Foreign Press Association, Sex and the City-ster Sarah Jessica Parker en Empire-hoofdrolspeler Taraji P. Henson. Ondanks de positieve voorspellingen stond Bridgerton met lege handen.

Het door Chris Van Dusen gecreëerde periodedrama is zojuist uitgeroepen tot Netflix' grootste serie ooit, bekeken door meer dan 82 miljoen huishoudens sinds het vorig jaar op eerste kerstdag in première ging.

Bridgerton speelt zich af in het Londen van de jaren 1810 en ziet Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en Simon Bassett, Duke of Hastings (Regé-Jean Page) doen alsof ze het hof maken om hun zin te krijgen op de moordende huwelijksmarkt, en uiteindelijk vallen verliefd. In een commentaar op elk schandaal van de ton, een schrijver die bekend staat als Lady Whistledown.

De positieve weergave van POC leverde de serie drie nominaties op tijdens de komende NAACP Image Awards. Bridgerton werd genomineerd voor Outstanding Drama Series, terwijl protagonist Page en Adjoa Andoh aka Lady Danbury nominaties ontvingen voor respectievelijk Outstanding Actor en Outstanding Supporting Actress in een dramaserie.

'Emily In Paris' kreeg twee Golden Globe-knikken en 'Bridgerton'-fans kunnen er niet overheen komen

Sommigen waren verrast om te zien dat een van de meest besproken series van vorig jaar over het hoofd werd gezien door de Golden Globes.

“Alleen al het kostuum en de cinematografie van Bridgerton verdienen prijzen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Phoebe, Regé en Adjoa zich hebben uitgeleefd. Heeft Disney iets te maken met Golden Globes omdat ik deze enorme Shondaland-snuif niet begrijp', twitterde een fan van de show.

Voor sommigen prikte de Bridgerton nog meer, aangezien andere soortgelijke shows nominaties ontvingen.

Na woede van binnen- en buitenlandse critici, werd Emily in Parijs genomineerd voor Beste Televisieserie - Komedie of Musical. Bovendien kreeg hoofdrolspeler Lily Collins een knipoog voor Beste Actrice in een Televisieserie - Komedie of Musical.

"verbaasd dat de Golden Globes Emily in Parijs kozen als hun waardeloze tv-show-opname versus Bridgerton, " merkte een fan op.

“komt bridgerton in aanmerking voor de golden globes? dit jaar omdat ze MINSTENS een heleboel nominaties hadden kunnen uitdelen als Emily in Parijs één lmfao kreeg, was een andere opmerking.

Bridgerton en Emily in Parijs streamen op Netflix

Aanbevolen: