Jennifer Garner onthult hoe Matthew McConaughey haar hielp om in 'Dallas Buyer's Club' te blijven

Jennifer Garner onthult hoe Matthew McConaughey haar hielp om in 'Dallas Buyer's Club' te blijven
Jennifer Garner onthult hoe Matthew McConaughey haar hielp om in 'Dallas Buyer's Club' te blijven
Anonim

Matthew McConaughey is al lang een van Hollywood's lievelingen. Zijn vlotte acteerwerk op het scherm en echtheid buiten het scherm hebben hem geliefd gemaakt bij menig fan, en blijkbaar is Jennifer Garner ook volledig in zijn hoek.

Volgens een artikel dat onlangs door Insider is gepubliceerd, was Garner bijna klaar om de film Dallas Buyer's Club te verlaten toen McConaughey tussenbeide kwam om haar om te praten.

Tijdens het filmen werd Garner, die net bevallen was van haar derde kind met haar nu ex-man, Ben Affleck, al snel overweldigd door de lange uren. Toen het filmen op een avond laat verliep en ze haar kans miste om haar moedermelk af te kolven, was het bijna de druppel die de emmer deed overlopen. Ze zei: "Ik moet stoppen. Ik moet naar huis en bij mijn kinderen zijn. Ik kan dit gewoon niet meer."

Garner zei verder: "Lieve Matthew McConaughey trok me opzij en zei: 'Wat is er met jou aan de hand?"

Na hun gesprek zou McConaughey tegen Garner hebben gezegd: "Je kunt beide doen. Je hebt het. Je kunt het." Het paar vestigde een "hoi teken" dat Garner haar partner op het scherm discreet kon geven wanneer ze een pauze nodig had of moest gaan pompen. Door samen te werken, waren de sterren in staat om met zeer weinig problemen betere voorwaarden voor Garner te bedingen.

McConaughey is niet de enige die vrouwelijke acteurs ondersteunt. Mensen als Harry Styles, Daniel Radcliffe, Will Smith, Daniel Craig Mark Ruffalo en meer hebben zich allemaal ingezet om de rechten en doelen van vrouwen te steunen ter ondersteuning van de gelijkheid van vrouwen op de werkplek, en volgens Wonderlist neemt de aanklacht toe.

Hopelijk zullen meer acteurs het voorbeeld van McConaughey blijven volgen en hun eigen kracht gebruiken om ervoor te zorgen dat vrouwen worden ondersteund en gelukkig zijn op hun werkplek.

Aanbevolen: