Bling Empire': Praten Anna en Christine?

Inhoudsopgave:

Bling Empire': Praten Anna en Christine?
Bling Empire': Praten Anna en Christine?
Anonim

Netflix is zo consistent als het kan als het gaat om het maken van hitshows, en ze lijken er altijd een aan dek te hebben. Ongeacht het genre, ze lijken te gedijen, en fans van realityshows aten elke seconde van Bling Empire op toen het zijn officiële debuut maakte.

De cast van de show heeft hun vermogen vergroot sinds de show uitbrak, en dankzij hun hernieuwde bekendheid leren fans veel nieuwe details over hen.

Seizoen twee staat voor de deur en fans willen een kijkje nemen bij Christine en Anna Shay en kijken of ze een goede reputatie bij elkaar hebben. Laten we eens luisteren wat ze hebben gezegd!

'Bling Empire' is een schot in de roos

Bling Empire was een doorslaand succes bij zijn debuut en het werd een van de meest spraakmakende shows die er zijn. Netflix had opnieuw goud geslagen en het publiek had nieuwe persoonlijkheden om van te genieten op het kleine scherm.

De show stelde ons voor aan figuren als Kevin Kreisler, Christine Chiu, Kane Lim en Anna Shay, en benadrukte de ultrarijken van Zuid-Californië.

Zoals elke goede realityshow, trok Bling Empire geen klappen uit, en het ontblootte alles.

In een interview werd Kreisler gevraagd of er iets in de definitieve versie van de show was dat hem verraste.

"Nou, de therapiesessies waren zo rauw [en] de show moest licht zijn, toch? Mensen hun problemen laten vergeten. Maar dit was zo diep en emotioneel dat ze aarzelden om dat deel te laten zien. En weet je, ze ondervroegen me, zoals "Was dat echt?" En dat was het ook. Ik had niet verwacht dat dat zou gebeuren. Ik dacht dat ik dit moest faken of zoiets. Ik dacht niet dat regressietherapie deed iets. Ik wist niet eens echt wat het was. Ik ben in een ontspannen toestand op mijn rug, en al die dingen kwamen naar buiten, "zei hij.

De show echt noemen is een understatement, en veel van het drama dat zich ontvouwde, zorgde ervoor dat mensen terugkwamen voor meer.

De show heeft veel drama

Laten we eerlijk zijn, een van de beste aspecten van het kijken naar een realityshow is genieten van een hoop drama, en mensen die de tijd namen om het debuutseizoen van Bling Empire te bekijken, werden ingeruild voor een schat ervan.

Of het nu een relatiedrama was, drama dat voortkwam uit persoonlijke rivaliteit of iets daartussenin, de castleden van de show konden het niet helpen, maar raakten verwikkeld in wat er aan de hand was.

Gelukkig staat drama weer op het menu voor seizoen twee, volgens Christine.

"Ik ben eigenlijk heel drama-avers. Ik blijf graag uit de problemen", zei de moeder van de 2-jarige Baby G. "Als ik tussen vrienden betrapt zou worden, zou ik mijn oor lenen aan beide, maar ik ben niet het type dat zich er mee bemoeit. En over het algemeen geef ik mensen graag de tijd en de ruimte die voor hen goed voelt om dingen uit te werken. Dat is misschien niet de filosofie van anderen. En ik denk dat je dat in Season wel kunt zien. 2", zei ze.

Praten Christine en Anna nog steeds?

Dus, zijn Christine en Anna met elkaar in gesprek na de gang van zaken tijdens seizoen één van Bling Empire? Nou, ze zijn misschien geen vrienden, maar het lijkt alsof ze met elkaar hebben gesproken.

Op de vraag van People of zij en Christine na de show hechter waren, zei Anna: "Ik denk het niet. Ik heb niets tegen Christine. Ik kende Christine negen, tien jaar geleden toen ik naar Fashion Week ging. Ik kende toen een andere kant van Christine. Tijdens de show, hoe ze ook dingen wilde uitbeelden - ik ging gewoon mee met wat ze zei. Ik zou gewoon proberen te antwoorden en bepaalde dingen die zijn gebeurd te begrijpen, maar het is oké. einde van de dag, alles is in orde."

Christine verklaarde ondertussen dat zij en Anna elkaar hebben ontmoet en een ma altijd hebben gedeeld na het eerste seizoen van de show.

"Na het filmen nodigde ze me uit voor haar verjaardagsfeestje, met de juiste tijd natuurlijk, en ze trakteerde mezelf en een heel goede vriendin van mij op een heerlijk diner in Hotel Bel-Air", onthult Christine."Ik hoorde in een aantal van haar recente interviews dat ze zei: 'Ik heb Christine helemaal niet meer gesproken sinds het filmen.' Ik heb zoiets van: 'Wat? Anna?' Ze is het waarschijnlijk gewoon vergeten omdat ze zo overweldigd is door de populariteit, "zei Chiu.

Seizoen twee van Bling Empire staat voor de deur en fans kunnen niet wachten om hun favoriete persoonlijkheden bij te praten en te zien welk nieuw drama ons te wachten staat.

Aanbevolen: