Dit zijn Euphoria's best beoordeelde afleveringen (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

Dit zijn Euphoria's best beoordeelde afleveringen (tot nu toe)
Dit zijn Euphoria's best beoordeelde afleveringen (tot nu toe)
Anonim

Sinds het tienerdrama Euphoria in 2019 in première ging op HBO, is het een van de meest spraakmakende tv-shows. En hoewel sommige fans hebben toegegeven dat ze seizoen twee van de show niet zo leuk vinden, gingen de kijkcijfers omhoog en werd Euphoria verlengd voor een derde seizoen. Degenen die beide seizoenen goed hebben gevolgd, merkten ook dat de show er in seizoen twee heel anders uitziet.

Vandaag bekijken we de best beoordeelde afleveringen van Euphoria, volgens IMDd. Natuurlijk zijn er in seizoen twee nog een paar afleveringen te zien - maar als je je afvraagt of spot nummer één bij een aflevering van seizoen één of twee hoort, blijf dan scrollen!

10 "En zout de aarde achter je" - Beoordeling 8.4

De lijst aftrapt is de seizoensfinale van Euphoria getiteld "And S alt the Earth Behind You", die op 4 augustus 2019 op HBO werd uitgezonden. De aflevering, die eindigt in Rue's levendige, muzikale hallucinatie, is er zeker een die fans zich heel goed herinneren, omdat het hen met veel vragen achterliet. Momenteel heeft aflevering acht van seizoen één een 8,4 rating op IMDb.

9 "Made You Look" - Beoordeling 8.5

De volgende op de lijst is aflevering drie van seizoen één met de titel "Made You Look", die dieper ingaat op Kats kindertijd. De aflevering werd uitgezonden op 30 juni 2019 en heeft momenteel een 8,5 op IMDb. De naam van aflevering drie van seizoen één is een verwijzing naar het nummer 'Made You Look' van Nas uit 2002.

8 "Jij die niet kan zien, denk aan degenen die dat wel kunnen" - Beoordeling 8.6

Laten we verder gaan met aflevering vier van seizoen twee met de titel "You Who Cannot See, Think of These Who Can", die op 30 januari 2022 in première ging. De aflevering gaf fans zeker een aantal iconische scènes - maar dat willen we niet om veel te bederven voor iedereen die het niet heeft gezien.

De titel van de aflevering verwijst naar een zin die vaak wordt weergegeven op folders die door Franse surrealisten worden verspreid. Momenteel, seizoen twee, aflevering vier van Euphoria heeft een 8,6 rating op IMDb.

7 "De beproevingen en beproevingen van proberen te plassen terwijl je depressief bent" - Beoordeling 8.6

Aflevering zeven van seizoen één van het HBO-tienerdrama is de volgende. De aflevering is getiteld "The Trials and Tribulations of Trying to Pee While Depressed" en ging in première op 28 juli 2019. De aflevering geeft fans een kijkje in de vroegere jaren van Cassie en heeft momenteel ook een 8,6 rating op IMDb - wat betekent dat het deelt zijn plek met "Jij die niet kunt zien, denk aan degenen die dat kunnen."

6 "Fuk Everyone Who's Not A Sea Blob - Part 2: Jules" - Beoordeling 8.7

Volgende op de lijst is de tweede special van Euphoria getiteld "Fuk Everyone Who's Not A Sea Blob - Part 2: Jules." De aflevering werd uitgezonden op 24 januari 2021 en laat Jules zien terwijl ze terugdenkt aan haar afgelopen jaar. De aflevering is mede geschreven door Hunter Schafer, die Jules speelt, en heeft momenteel een 8,7 rating op IMDb.

5 "Ruminations: Big And Little Bully's" - Beoordeling: 8.9

De top vijf op de lijst van vandaag openen is aflevering drie van seizoen twee van Euphoria. De aflevering is getiteld "Ruminations: Big and Little Bullys" en ging in première op 23 januari 2022. Hierin leren fans Nate's vader Cal een beetje beter kennen en de aflevering heeft momenteel een 8,9 rating op IMDb.

4 "Problemen blijven niet altijd - Deel 1: Rue" - Beoordeling: 9.0

Laten we verder gaan met Euphoria's eerste special getiteld "Trouble Do not Last Always - Part 1: Rue." Het ging in première op 6 december 2020 en volgt Rue terwijl ze samen met Ali nadenkt over haar verslaving in een restaurant. Momenteel heeft de eerste special van HBO's tienerdrama een 9,0 rating op IMDb.

3 "Shook Ones Pt II" - Beoordeling: 9.2

De top drie van Euphoria's best beoordeelde afleveringen is aflevering vier van seizoen één. De aflevering heet "Shook Ones Pt. II" en geeft kijkers een kijkje in de kindertijd van Jules.

De titel van de aflevering is een verwijzing naar het nummer "Shook Ones (Part II)" van Mobb Deep uit 1995. Momenteel heeft de aflevering een 9,2 rating op IMDb.

2 "Proberen naar de hemel te gaan voordat ze de deur sluiten" - Beoordeling: 9.3

De nummer twee op de lijst van vandaag is de première van seizoen twee van Euphoria - "Trying to Get to Heaven Before They Close the Door." De aflevering werd uitgezonden op 9 januari 2022 en liet ons de gebeurtenissen zien die plaatsvonden op oudejaarsavond, terwijl het ons ook een kijkje gaf in de kindertijd van Fezco. Momenteel heeft aflevering één van seizoen twee van Euphoria een beoordeling van 9,3 op IMDb.

1 "Sta stil als de kolibrie" - Beoordeling: 9.6

En tot slot, het afronden van de lijst is de meest recente aflevering van Euphoria, op het moment van schrijven. Aflevering vijf van seizoen twee getiteld "Stand Still Like the Hummingbird" heeft momenteel een indrukwekkende 9,6-score op IMDb. De aflevering werd uitgezonden op 6 februari 2022 en het was zeker een van de meest emotionele afleveringen van de show tot nu toe. Er zijn echter nog drie afleveringen van seizoen twee van Euphoria die moeten worden uitgezonden - en misschien zal een daarvan deze plek nummer één overtreffen.

Aanbevolen: