Dit zijn de meest bekende exen van Taylor Swift ooit gedateerd

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest bekende exen van Taylor Swift ooit gedateerd
Dit zijn de meest bekende exen van Taylor Swift ooit gedateerd
Anonim

Taylor Swift staat in de loop der jaren bekend om het uitgaan met meerdere jongens en het schrijven van hit na hit liefdesliedjes over elk van de relaties. De afgelopen vijf jaar is Taylor echter met Joe Alwyn aan het daten geweest en het paar heeft hun relatie relatief privé gehouden.

Voordat ze met Joe uitging, was Taylor beroemd in verband met een assortiment van zeer opmerkelijke mannen, waarvan vele behoorlijk lang waren om bij haar lengte te passen. Maar ook zij zijn in verband gebracht met beroemde mensen. Dit zijn de beroemdste vrouwen die de exen van Taylor Swift voor of na haar hebben gedateerd.

6 Joe Jonas had een date met Demi Lovato

De eerste op de lijst is Joe Jonas die in 2008 met Taylor Swift uitging en een behoorlijke wervelwind van relaties had. Hun relatie eindigde toen Joe het binnen 25 seconden via de telefoon met Taylor verbrak, zoals vermeld in de Ellen DeGeneres-show, en hij ging snel verder met iemand anders te daten.

Flash vooruit naar 2010 en Joe Jonas ontmoette mede-Disney Channel-ster Demi Lovato tijdens het filmen van hun verhuizing Camp Rock. Net zoals Joe's personage Shane en Demi's personage Mitchie verliefd werden op het scherm, voelen Joe en Demi verliefd buiten het scherm. Ze hadden een paar maanden een date kort nadat ze klaar waren met het filmen van de film voordat ze uit elkaar gingen omdat ze beter af waren als vrienden. Joe Jonas is nu gelukkig getrouwd met Sophie Turner en Demi Lovato heeft de tijd genomen om zich op haar muziek te concentreren.

5 Lucas Till Date Miley Cyrus

Tweede op de lijst is Lucas Till die Miley Cyrus op de set ontmoette tijdens het filmen van Hannah Montana: The Movie. Het paar speelde liefdesbelangen Miley en Travis in de film en nam die chemie en romantiek snel van het scherm. Lucas en Miley hadden twee maanden een korte date terwijl ze de film aan het filmen waren. De relatie tussen Lucas en Miley duurde echter niet lang nadat de film was afgelopen, en ze liepen uit elkaar en toen kwam Taylor Swift in beeld.

Lucas Till ontmoette Taylor Swift ook tijdens het filmen van Hannah Montana: The Movie omdat Taylor een heel korte cameo in de film had. Net als de relatie van Lucas met Miley, duurde zijn relatie met Taylor in 2009 maar een paar maanden omdat ze beter waren dan vrienden. We kunnen ons tenminste altijd hun kortstondige romance herinneren in de videoclip van Taylor Swift voor You Belong with Me (waarvan wordt gespeculeerd dat het over hem ging).

4 Taylor Lautner heeft een relatie met Lily Collins

Tijdens de herfst van 2009 gingen Taylor Swift en Taylor Lautner vele maanden met elkaar uit nadat ze elkaar hadden ontmoet op de set van hun film Valentijnsdag. Niet lang nadat de film klaar was met filmen, besloten ze echter in december ermee te stoppen. Volgens een bron was het gemorste wederzijds omdat de twee beseften dat ze misschien beter af waren als vrienden. Er is echter ook naar voren gebracht dat Taylor Lautner misschien meer van Taylor Swift hield dan van hem. Ondanks hoe het misschien is geëindigd, hebben we de Back To December eruit gehaald, wat een van Taylor's zeldzaamste verontschuldigingsnummers is aan iemand met wie ze uitging.

Net als veel van de exen van Taylor Swift, ging Taylor Lautner ook uit met actrice Lily Collins na een ontmoeting op de set van hun film Abduction. Taylor en Lily's romance duurde een paar maanden en splitste zich rond dezelfde tijd dat hun film in september 2011 uitkwam. Zowel Lily als Taylor hebben liefde gevonden met andere mensen, Taylor Lautner is nu verloofd met Taylor Dome (en speelde in veel Adam Sandler-films) en Lily Collins is nu verloofd met Charlie McDowell.

3 John Mayor had een relatie met Katy Perry

De volgende op de lijst is John Mayor die tussen 2009 en 2010 kort met Taylor Swift uitging nadat John contact had opgenomen met Taylor via Twitter DM's. Het paar was schijnbaar uit en aan tussen het tijdsbestek waarin ze aan het daten waren, zoals gezongen in Taylor's nummer The Story of Us. Het paar ging uiteindelijk echter uit elkaar en John Mayor ging door met het daten van Taylor's voormalige vriend (destijds) Katy Perry.

Katy Perry en John Mayor dateerden tussen de jaren 2012 en 2015. Veel fans van Taylor's vragen zich af of Katy met John de reden is waarom Katy en Taylor ruzie hadden. John kreeg de kans om Katy's plus-one te zijn toen Katy optrad bij zowel de inauguratie van president Barack Obama in 2013 als bij de Super Bowl XLIX-rustshow in 2015.

2 Jake Gyllenhaal heeft een relatie met Reese Witherspoon

De volgende is waarschijnlijk een van Taylor Swift's meer opwindende relaties, omdat het uiteenvallen veel liefdesliedjes van haar bracht met Jake Gyllenhaal. Jake en Taylor ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens een opname van Saturday Night Live in oktober 2010 en het klikte tussen hen. Een nummer waar veel Taylor-fans door de jaren heen met veel plezier naar hebben geluisterd, is All Too Well. Toen Taylor haar 10-minutenversie van het nummer uitbracht, konden fans een volledig beeld krijgen van wat er tussen haar en Jake gebeurde, ondanks dat ze in 2010 slechts een paar maanden met elkaar waren uitgegaan.

Echter, voordat Jake Gyllenhaal met Taylor Swift ging daten en veel break-up-nummers over hem schreef, was Jake met iemand anders aan het daten. Tussen 2007 en 2009 had Jake een relatie met actrice Reese Witherspoon. Toen Reese haar scheiding doormaakte van haar man Ryan Philippe, herinnert ze zich dat Jake haar altijd erg steunde. In december 2010 brak Reese echter Jake's hart na hun wervelende relatie van drie jaar, waardoor Jake verliefd werd op ons meisje Taylor Swift.

1 Harry Styles gedateerd Kendall Jenner

Ten slotte op de lijst is een van Taylor Swift's liefste exen Harry Styles. Harry en Taylor ontmoetten elkaar voor het eerst backstage bij de 2012 Kids Choice Awards en begonnen kort met elkaar te daten tussen eind 2012 en begin 2013. Net als haar relatie met Taylor Lautner, schreef Taylor een aantal zeer hartverwarmende liedjes over Harry, zoals haar lied Style. Het lijkt erop dat Harry en Taylor goede tijden hebben doorgemaakt, gezien hun aanloop naar de Grammy's van 2021, het leek alsof ze geen harde gevoelens hadden tussen het paar.

Na zijn relatie met Taylor Swift, ging Harry Styles door met het uitgaan van Keeping Up With The Kardashians-ster Kendall Jenner. Harry en Kendall begonnen voor het eerst met daten in 2013 nadat ze door hun managers aan elkaar waren voorgesteld. Twee jaar later, in 2015 gingen de geruchten dat ze weer bij elkaar waren toen ze betrapt werden op gezellig samen zijn op een jacht in Anguilla. Hoewel hun relatie geen stand hield, zijn ze allebei overgestapt naar gelukkige relaties. Kendall Jenner is aan het daten geweest met NBA-ster Devin Booker wiens ouders ze echt leuk lijken te vinden samen. Harry Styles is sinds januari 2021 aan het daten met actrice Olivia Wilde.

Aanbevolen: