De meest populaire beroemdheden om lid te worden van YouTube

Inhoudsopgave:

De meest populaire beroemdheden om lid te worden van YouTube
De meest populaire beroemdheden om lid te worden van YouTube
Anonim

YouTube, een platform voor het delen van video's met meer dan 2 miljard gebruikers wereldwijd, heeft onze popcultuur enigszins gevormd, zowel ten goede als ten kwade. Voordat het bestond, of zelfs voordat internet een ding was, gingen veel talenten ongehoord omdat een acteur of zanger eerst ontdekt moest worden voordat er een buzz ontstond. Nu, met YouTube en vele andere sociale-mediaplatforms, is het gemakkelijker en competitiever geworden dan ooit, omdat mensen te allen tijde vrij zijn om hun talent aan de wereld te tonen.

Er zijn echter genoeg gevestigde, grote namen in Hollywood die zich ook bij YouTube hebben aangesloten. Het platform stelt hen immers in staat om hun bereik naar fans in hun eigen tempo uit te breiden, beter dan welke persrun of tijdschriftinterview dan ook. Op zoek naar YouTube-sterrendom plaatsen ze vaak video's achter de schermen van hun recente projecten of praten ze gewoon met hun fans en nemen ze hen mee in hun dagelijkse leven. Van de geweldige Will Smith tot de explosieve beroemde chef-kok Gordon Ramsay, hier zijn enkele Hollywood-beroemdheden die zich bij YouTube hebben aangesloten.

6 Will Smith

Ten eerste hebben we de legendarische acteur Will Smith op deze lijst, die in de winter van 2017 op het platform kwam, kort nadat zijn dure, met sterren bezaaide stadsfantasie Bright werd uitgezonden op NetflixHij is de nieuwste, "Freshest Prince" van YouTube voor zijn 9,8 miljoen abonnees, waar hij zijn fans meeneemt in zijn dagelijkse leven. Hij doet zelfs meer dan alleen dagelijkse vlogs en trailers van 5 minuten posten voor zijn aankomende projecten. Zijn YouTube-inhoud heeft een zeer hoge productiewaarde, waardoor hij zich onderscheidt van de rest van de beroemdheden op het platform. Zijn YouTube-origineel, Best Shape of My Life, werd vorig jaar uitgezonden.

5 Dwayne 'The Rock' Johnson

Ondanks zijn stoere persona op het scherm en in de worstelring, Dwayne 'The Rock' Johnson is in het echte leven een echte lieverd. Hij heeft een speciaal YouTube-kanaal waar hij zijn 6 miljoen abonnees meeneemt naar zijn dagelijkse reis, van zijn buitensporige toewijding in de sportschool tot zijn recente filmprojecten.

Dwayne maakt zich momenteel op om de titulaire held van DC Comics' Black Adam te spelen. De productie begon in april 2021 en kijkt naar een releaseperiode in de zomer van 2022.

4 Jack Zwart

Iedereen vindt het heerlijk om een charismatische maar hilarische artiest als Jack Black op hun scherm te zien, die zijn playthrough van populaire videogames en zijn dagelijkse vlogs vertelt. Onder de naam JablinksiGames reikt Jack sinds december 2018 vanuit het comfort van zijn eigen huis de hand aan zijn 4,87 miljoen abonnees. Daarnaast geeft hij fans ook een kijkje in zijn muzikale zakelijke kant, een komisch rockduo genaamd Tenacious D waarmee hij vormde. Kyle Grass in 1994.

"Nou, ik heb nog een Tenacious D-plaat die ik zou willen maken. Misschien nog een film. Ik geniet een beetje van het idee van vervroegd pensioen", liet de acteur doorschemeren met een idee van pensioen terug in 2019 na zijn eerste Jumanji-film, "Niet zo vroeg. Ik ben 50. Ik zeg al heel lang dat dit de laatste film is. We zullen zien. Ik kan niet echt zeggen wat mijn volgende ding is omdat het te vroeg is; het is een jinxer. Ik heb een paar trucjes in petto. Maar niet te veel. Ik ben van plan het snel af te ronden. Rijd de zonsondergang in."

3 Gordon Ramsay

Gordon Ramsay heeft meer gedaan in de televisiegeschiedenis dan alleen herinnerd worden als de explosieve chef-kok die elke 10 minuten 'idioot broodje' roept. Hij is een veelzijdige entertainer en jongleert de ene lijn van het werk naar de andere, variërend van een krachtige persoonlijkheid op het scherm tot een succesvolle restaurateur. In het bijzijn van zijn 18,8 miljoen abonnees deelt de Britse inwoner zijn gemakkelijk te bereiden recepten, het dagelijkse leven en zijn recente onderneming in Next Level Chef. Twee jaar geleden rangschikte Forbes hem onder de meest betaalde beroemdheden van het jaar, met meer dan $ 70 miljoen in de afgelopen 12 maanden.

2 Ryan Reynolds

Met de titel van een van Hollywood's grootste sterren, zou het geen verrassing moeten zijn dat een acteur van het kaliber van Ryan Reynolds op YouTube slaagt. Afgezien van zijn acteercarrière van een miljoen dollar, is de Canadees ook een ondernemer in hart en nieren. De zakelijke onderneming van de Deadpool-acteur varieert van zijn productiebedrijf Maximum Effort, zijn drankenlijn Aviation Gin en zijn Welshe voetbalclub Wrexham AFC. Hij geeft inzicht in zijn zakenimperium en plaatst vaak kwaliteitskomedies op zijn YouTube-kanaal voor zijn 3,5 miljoen abonnees.

1 Shay Mitchell

Shay Mitchell is een vrouw met veel karakters. Ze is vooral bekend om haar zeven jaar als Emily Fields in Pretty Little Liars, Peach in de liefdeszieke thriller You, Stella in Hulu's Dollface en vele andere iconische rollen. Voor haar 4,3 miljoen YouTube-abonnees is de schoonheidsgoeroe echter gewoon Shay Mitchell op een zeer openhartige manier die fans nergens anders zullen zien. Ze neemt ze vaak mee naar haar favoriete kookrecepten, video's achter de schermen van haar acteerprojecten of gewoon dagelijkse vlogs.

Aanbevolen: