Wat is er met Matty gebeurd van MTV's 'Awkward'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Matty gebeurd van MTV's 'Awkward'?
Wat is er met Matty gebeurd van MTV's 'Awkward'?
Anonim

Awkward was een tv-serie die grotendeels gericht was op Jenna van Ashley Rickards, die probeerde te navigeren op de middelbare school te midden van jongens, populariteit en een geruchtenpoging tot zelfmoord.

En hoewel het verhaal zich concentreert op dit personage, konden kijkers het niet helpen, maar bezwijmden over Jenna's liefdesbelang Matty McKibben.

Het personage werd gespeeld door Beau Mirchoff, die op dat moment nog maar een paar jaar professioneel acteerde. Na vijf seizoenen een hartenbreker te hebben gespeeld, heeft het echter zeker een blijvende indruk achtergelaten op zowel fans als castingagenten.

Zoals verwacht heeft een groot deel van de cast andere rollen gespeeld sinds Awkward in 2016 eindigde. Rickards heeft zelfs een aantal thrillers en tv-shows gedaan, waaronder de op DC Comics gebaseerde serie The Flash.

Wat Mirchoff betreft, de acteur heeft het druk gehad sinds Awkward eindigde. Het is zelfs mogelijk dat recenter werk zijn tijd in de MTV-show al heeft overschaduwd.

Na Awkward heeft Beau Mirchoff een paar films gemaakt

De meeste fans realiseren zich misschien niet dat Mirchoff films maakte lang voordat hij zijn onhandige rol kreeg. Een van zijn allereerste acteeroptredens was zelfs een rol in de komedie Scary Movie 4 uit 2006. Later speelde hij in The Grudge 3, I Am Number 4, The Secret Lives of Dorks, Poker Night, See You in Valhalla en The Murder Pact. En dus, na jarenlang aan de MTV-serie te hebben gewerkt, was het logisch dat Mirchoff zich opnieuw wilde wagen aan functies.

Kort na Awkward kreeg de acteur een rol in het romantische drama All Summers End. Afgezien hiervan werd Mirchoff gecast in de Flatliners-remake, waarin Keifer Sutherland zijn rol uit de originele film uit 1990 opnieuw vertolkt. Deze keer worden de mannen echter ook vergezeld door Diego Luna, Nina Dobrev en Elliot Page.

Het bleek dat Mirchoff al lang van de film afwist voordat hij meedeed aan de remake.

"Ik keek naar [het origineel] toen ik nog vrij jong was, dus ik zag het met mijn broer toen ik 7 was, en ik herinner me dat het me doodsbang maakte", vertelde de acteur aan ET. "En toen keek ik het nog een keer als voorbereiding om dit te doen, en het maakte me weer bang, omdat we niet weten wat er gebeurt als de lichten uitgaan."

Om zich voor te bereiden op het portretteren van een geneeskundestudent, wist Mirchoff dat hij vooraf wat onderzoek moest doen. "Ik heb veel Grey's Anatomy gekeken. Ik maak een grapje", vertelde de acteur aan VULKAN. "Ik kwam in contact met een student geneeskunde aan de UCLA en bracht tijd met hem door."

Mirchoff zei dat het maken van de film nogal "zenuwslopend" was vanwege al het talent dat erbij betrokken was. Desalniettemin was de ervaring over het algemeen "fantastisch". "Als je met echt fantastische acteurs werkt, wordt het gewoon makkelijker, dus het is geweldig", merkte hij op.

Mirchoff werd later ook herenigd met Awkward co-ster Brett Davern voor de komedie Party Boat.“Hoe cool is het dat beste vrienden samen een film mogen opnemen in een andere staat aan een prachtig meer? Het is ongelooflijk', zei Mirchoff over hun filmproject tijdens een interview met Social.

“We hebben ook een goede chemie, we werken goed samen, we ontleden scènes samen en we spreken dezelfde taal. Acteertaal…maar we spreken ook samen Engels.”

Beau Mirchoff speelde verschillende tv-rollen na 'Awkward'

Aangezien Awkward een behoorlijk succes was, was het voor Mirchoff zeker logisch om het televisielandschap opnieuw te verkennen. Aanvankelijk kreeg de acteur een gastrol in het romantische drama The Fosters. In de serie werd Mirchoff geïntroduceerd als de broer van Eliza Hunter (Abigail Cowen), Jamie.

Hij zou het personage ook opnieuw opnemen in de spin-off Good Trouble. Aanvankelijk trad de acteur op als gastster. Voorafgaand aan het derde seizoen van de show werd Mirchoff echter gepromoveerd tot een reguliere serie.

Naast het universum van The Fosters speelde Mirchoff in de kortstondige serie Now Apocalypse met Avan Jogia en Kelli Berglund. De komedie streeft zowel liefde, seks als roem na met evenveel passie en dat is precies waarom de acteur het behoorlijk "angstaanjagend" vond.

“Een keer per jaar vind je een script als dit. Dus ik was er klaar voor en ze zeiden: 'Zorg ervoor dat je deze tien afleveringen leest voordat je ermee instemt, want het is behoorlijk gewaagd en daarbuiten',' zei hij tegen AOL. “Ik had zoiets van, ‘Oh, kom op.’ Toen begon ik te lezen en ik bloosde, en ik wist niet of ik het wilde doen. Ik dacht: ‘Dit is angstaanjagend.’”

Niet lang daarna voegde Mirchoff zich tijdens het derde seizoen bij de cast van de Netflix-serie Narcos: Mexico. In de show speelde de acteur DEA-agent Steve Sheridan. Hij bleef maar vijf afleveringen.

Beyond Good Trouble, het lijkt er niet op dat Mirchoff andere projecten op stapel heeft staan. Gezien het feit dat de serie werd verlengd voor een vierde seizoen, lijkt het erop dat de acteur er nog een tijdje zal zijn.

Aanbevolen: