Wie is de zoon van 'Spider-Man'-acteur Willem Dafoe, Jack Dafoe?

Inhoudsopgave:

Wie is de zoon van 'Spider-Man'-acteur Willem Dafoe, Jack Dafoe?
Wie is de zoon van 'Spider-Man'-acteur Willem Dafoe, Jack Dafoe?
Anonim

Veel beroemde kinderen treden in de voetsporen van hun ouders, maar er zijn er ook die hun leven liever buiten de schijnwerpers leven. Acteur William James Dafoe, of zoals hij zichzelf liever noemt, Willem Dafoe, is een van de meest geprezen artiesten in Hollywood. De Spider-Man: No Way Home-acteur speelde in meer dan 100 films sinds het begin van zijn carrière, wat een indrukwekkend rapboek is voor elke entertainer.

Een van zijn meest beruchte en gewilde kwaliteiten is zijn uitgesproken schorre stem waar regisseurs blijkbaar geen genoeg van kunnen krijgen. De meeste mensen hadden misschien gedacht dat zijn enige zoon Jack Dafoe in de voetsporen van de grote acteur zou treden. De zoon van Dafoe koos echter voor een carrière die niets met kunst of Hollywood te maken heeft. Dat betekent echter niet dat Jack Dafoe er helemaal tegen is om van tijd tot tijd in de schijnwerpers te staan met zijn beroemde vader.

Bijgewerkt op 18 februari 2022: Willem Dafoe is al meer dan vier decennia een succesvol acteur, maar 2021 was misschien wel het grootste jaar van zijn carrière tot nu toe. Hij speelde niet alleen in de veelgeprezen films The French Dispatch en Nightmare Alley, maar hij verscheen ook in de meest winstgevende film van het jaar (en de zesde meest winstgevende film aller tijden) Spider-Man: No Way Home. Het enige kind van Willem Dafoe, een zoon genaamd Jack, wordt dit jaar 40, wat een schok kan zijn voor degenen die zich Jack Dafoe herinneren van zijn optredens op de rode loper met zijn vader toen hij nog maar een tiener was. Ondanks het grote jaar van zijn vader, is Jack de laatste tijd grotendeels uit het nieuws gebleven, en dat schijnt precies te zijn zoals hij het graag heeft.

Jack Dafoe is een milieuactivist

Net als elke ouder steunt Willem Dafoe de carrièrekeuze van zijn zoon. Jack Dafoe is misschien geen Hollywood-superster zoals zijn vader en moeder, een beroemde Amerikaanse regisseur van experimentele dans en theater. Hoewel hij zeker geld verdient als een opkomende Hollywood-ster. In plaats van acteerrollen op zich te nemen, is de 38-jarige bezig met het bestrijden van sociale problemen, het redden van het milieu en het onderzoeken van nieuwe manieren om de gezondheidszorg te verbeteren. Welke ouder zou hun kind kunnen ontmoedigen om zoveel goeds in de wereld te doen?

Het is duidelijk dat Jack Dafoe's ouders hem goed hebben opgevoed, zelfs met alle druk die gepaard gaat met verwantschap met twee megasterren. Bovendien is de 38-jarige de gastheer van de New York City Apollo Alliance, een organisatie die schone energie en betere banen promoot, twee aspecten die hem in de eerste plaats naar de functie trokken. Terwijl het helpt om gemeenschappen terug op te bouwen en een verschil te maken in de wereld, neemt Dafoe ook een aantal belangrijke inkomsten mee naar huis. De onderzoeker op het gebied van openbaar beleid heeft een gecombineerd vermogen van $ 600.000 van beide banen. Het is niet zoveel als zijn vader verdient, maar Jack Dafoe is financieel redelijk veilig.

Jack Dafoe gaat graag naar de rode loper met zijn vader Willem Dafoe

Alleen omdat Jack Dafoe de status van beroemdheid niet heeft bereikt zoals zijn vader, betekent niet dat hij niet over de rode loper kan lopen. De onderzoeker van het overheidsbeleid is gezien terwijl hij zijn vader vergezelde naar alle rode loper-evenementen. Het vader-zoon-duo is gespot op spraakmakende evenementen zoals de West Independent Spirit Awards en de Oscars. Wat moet dat gaaf zijn om met je ouders zulke grote Hollywood-evenementen bij te wonen. Bovendien plaatsen de twee graag hun favoriete momenten op rode loper-evenementen op sociale media. Jack Dafoe en zijn vader plaatsten een foto waarop ze de afterparty van de Closing Night Gala-presentatie en de Noord-Amerikaanse première van At Eternity's Gate bijwoonden. De vader en zoon poseerden met een glimlach voor de camera's, duidelijk met veel plezier. Jack Dafoe leeft absoluut het beste van twee werelden en lijkt zijn korte tijd in de schijnwerpers met grote kalmte door te brengen.

Het leukste vader-zoonduo ooit van beroemdheden

De meeste kinderen willen weg van hun ouders zodra ze 18 worden. Jack Dafoe heeft echter nooit de gevreesde tienerfase met zijn vader doorgemaakt. De onderzoeker van de openbare orde en zijn beroemde vader zijn onafscheidelijk sinds iedereen zich kan herinneren. Ondanks dat Jack Dafoe en zijn vader momenteel geen sociale media meer hebben, betekent dat niet dat internet niet al hun beste familiemomenten heeft gearchiveerd.

Op veel familiefoto's zie je de twee samen quality time doorbrengen, terwijl ze poseren voor de camera's. Op een ouderwetse foto is te zien hoe de Aquaman-acteur een veel jongere Jack Dafoe vasthoudt tijdens het bijwonen van de Disney-première van Oliver & Company op 13 november 1988. Getty Images toont verschillende van de beste momenten van het vader- en zoonduo tijdens de vertoning. Op andere foto's deelden de Spider-Man-acteur en zijn zoon nog een mooi moment op de rode loper in oktober 1996, toen de twee de NYC Prada Store Opening bijwoonden. Een puberende Jack Dafoe glimlacht verlegen als zijn vader hem op de wang kust. Deze twee vormen het beste vader-zoon-duo in Hollywood.

Hoewel er niet veel bekend is over de zoon van Willem Dafoe, kunnen fans zien hoe hecht de twee echt zijn. Het is duidelijk dat Jack een geweldige relatie heeft met zijn vader, ondanks dat zijn vader na 27 jaar samenzijn van zijn moeder is gescheiden. Interessant is dat zijn moeder Elizabeth LeCompte nergens te vinden is op een van zijn familiefoto's op Getty Images. Jack Dafoe en zijn vader vormen een team op zichzelf en brengen graag tijd samen door. Willem Dafoe zou de Vader van het Jaar-prijs moeten winnen, gezien de hechte band tussen hem en zijn zoon. Zelfs als een van de grootste sterren van Hollywood maakte hij nog steeds tijd voor zijn zoon en doet dat nog steeds.

Aanbevolen: