Fans vergeten dat Johnny Depp en Willem Dafoe samen in deze film verschenen

Inhoudsopgave:

Fans vergeten dat Johnny Depp en Willem Dafoe samen in deze film verschenen
Fans vergeten dat Johnny Depp en Willem Dafoe samen in deze film verschenen
Anonim

Johnny Depp is een van de meest populaire namen in acteren, en de man heeft een behoorlijke carrière achter de rug. Depp heeft niet altijd grote hits gehad, maar hij belandde in een franchise van meerdere miljarden dollars en had tal van andere hitfilms.

Willem Dafoe is ondertussen een van de beste in de branche en hij heeft ook talloze hits gehad. Onlangs trad hij toe tot de MCU en had hij een hand in het vormgeven van een van de grootste kaskrakers van de afgelopen jaren.

Depp en Dafoe zijn allebei geweldige artiesten en jaren geleden verschenen ze samen in dezelfde film. Laten we eens kijken in welke cultklassieker ze allebei verschenen!

Johnny Depp is een geweldige acteur

Tijdens de topjaren van zijn illustere carrière was Johnny Depp een van de grootste acteurs ter wereld. Hij was een onstuitbare kracht aan de kassa die grotendeels verantwoordelijk was voor het stimuleren van een van de meest populaire filmfranchises van de 21e eeuw.

Depp had aanvankelijk een prominente rol op het kleine scherm toen hij speelde in 21 Jump Street, maar toen hij eenmaal overging op het maken van films, zou hij verschillende projecten op zich nemen en uiteindelijk iemand worden die mensen naar de theaters haastten om te gaan kijken.

Enkele van Johnny Depps meest opvallende filmprojecten zijn A Nightmare on Elm Street, Platoon, Edward Scissorhands, What's Eating Gilbert Grape, Fear and Loathing in Las Vegas, Choclat en de Pirates of the Caribbean-franchise. Geloof ons als we zeggen dat er nog veel meer opmerkelijke hits zijn om uit te kiezen

Johnny Depp is misschien een grote ster op de A-lijst, maar een voormalige co-ster van hem is vooral bekend als een van de beste acteurs die er zijn.

Willem Dafoe is een enorm talent

Niet te verslaan door Johnny Depp is Willem Dafoe, een van de meest gerespecteerde acteurs ter wereld. Simpel gezegd, deze man levert al tientallen jaren uitstekend werk, en hoewel hij misschien geen grote ster op de A-lijst is die regelmatig de krantenkoppen steelt, is Dafoe al lang een van de beste in de branche.

Willem Dafoe is een van die acteurs die geweldig is in alles waar hij in zit, en ongeacht het genre, hij kan dingen in bedwang houden en zijn collega's overtreffen.

De acteur is verschenen in grote films zoals To Live and Die in L. A., The Last Temptation of Christ, Spider-Man uit 2002, Boondock Saints, American Psycho, Finding Nemo, The Aviator en nog veel meer.

Vorig jaar ging Dafoe de MCU binnen toen hij zijn Green Goblin-rol uit Sam Raimi's Spider-Man hernam. Houd er rekening mee dat dit kwam nadat hij enige tijd met DC had doorgebracht als het personage Vulko in Aquaman.

Dafoe's aanwezigheid in No Way Home was een enorm geheim, en de studio deed er alles aan om hem geheim te houden.

"Als ik naar de set ging, stopten ze me in een zwarte mantel en hadden ze me altijd in een auto met donkere ramen en ze wilden niet dat ik ergens rondhing omdat ze dat niet wilden iedereen die weet dat ik in de stad een film aan het maken was, "zei de acteur.

Willem Dafoe en Johnny Depp hebben geweldige carrières gehad en de meeste fans hebben geen idee dat ze tientallen jaren geleden samen in een film verschenen.

Ze verschenen samen in 'Cry-Baby'

Dus, in welke film speelden Johnny Depp en Willem Dafoe jaren geleden? Buiten medeweten van de meesten, verscheen het duo daadwerkelijk in de film Cry-Baby met elkaar, en als je niet weet wat Cry-Baby is, dan mis je iets!

In de muzikale romantische komedie voor tieners uit 1990 speelde Johnny Depp de hoofdrol, en dit was lang voordat hij een grootmacht aan de kassa werd. Dat gezegd hebbende, heeft Cry-Baby tot op de dag van vandaag een enorme aanhang, en het is een gecertificeerde cultklassieker die alle filmfans zouden moeten bekijken.

Depp was de ster van de film en Willem Dafoe had een zeer kleine rol als Hateful Guard, volgens IMDb. Tenzij je actief naar hem op zoek was, heb je Dafoe waarschijnlijk niet opgemerkt in de film. Dat gezegd hebbende, zijn aanwezigheid in Cry-Baby maakt dit een van de vreemdste stukjes trivia rond de cultklassieker.

Dafoe was niet de enige opmerkelijke persoon die een rol in de film kreeg. Legendarische punkrocker Iggy Pop zit erin, en hij steelt eigenlijk elke scène waarin hij zich bevindt.

Of je nu voor het eerst naar Cry-Baby kijkt of voor de 50e keer, doe jezelf een plezier en pas op voor een jonge Willem Dafoe die de correctieofficier speelt. Het maakt de cultklassieker eerlijk gezegd net een beetje beter.

Aanbevolen: