Katy Perry plaagt pensioen in outfit met voetb althema

Inhoudsopgave:

Katy Perry plaagt pensioen in outfit met voetb althema
Katy Perry plaagt pensioen in outfit met voetb althema
Anonim

Katy Perry liet fans bezorgd achter na het plaatsen van een Instagram-afbeelding bijschrift: 'Verdomme, moet ik met pensioen gaan?'

De 37-jarige popster stuurde social media gek met een NFL; thema outfit. Ze plaatste een snap naar haar 152 miljoen volgers, waar ze haar beroemde rondingen liet zien in een prachtige bruine jurk en een bedazzled Judith Leiber-strass-clutch in de vorm van een voetbal in haar hand hield.

Katy Perry brengt glamour naar NFL Honours

Fans hopen dat haar pensionering bijschrift verwijst naar Tom Brady's pensionering en niet haar eigen. De zangeres verscheen onlangs op Saturday Night Live en zong When I'm Gone and Never Really Over.

Ze verscheen als presentatrice bij de NFL Honours, naast J. J Watt, waar ze de Defensive Player of the Year onthulde, die naar Pittsburgh Steelers T. J Watt ging.

Perry was in 2015 de artiest bij de rust voor Super Bowl XLIX. De plek waar de iconische linkerhaai te zien was, werd de best bekeken show tijdens de rust in de geschiedenis van de Super Bowl.

De Amerikaanse popsensatie sprak over haar relatie met Orlando Bloom op woensdag Kyle And Jackie O Show, en vergeleek haar Britse acteurspartner.

'Je kunt die man geen heerschappij geven! Het is een wilde hengst, en zo hou ik ervan!' onthulde ze toen haar werd gevraagd naar de beruchte naakt-paddleboarding-afbeeldingen.

Orlando en Katy verwelkomden hun eerste kind samen, een dochter genaamd Daisy Dove, in augustus 2020.

Ciara maakt ook een glamoureuze verschijning

Perry was niet alleen de enige superster die een glamoureuze verschijning maakte op de rode loper van de NFL Honours. Ciara toonde haar lichaam in een nauwsluitende zwarte jurk terwijl ze haar quarterback-echtgenoot Russell Wilson steunde.

Op de rode loper verschenen ook NFL Honors-presentator Keegan Michael Key, actrice Rebel Wilson en Uncharted-acteur Mark Wahlberg, naast NFL-sterren zoals Aaron Rodgers en Rob Gronkowski.

Raplegendes Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar en Mary J. Blige zullen het podium betreden tijdens de halftime show van dit jaar op 13 februari. De vijf artiesten hebben samen 43 Grammy's gewonnen en hebben 22 No 1 Billboard-albums.

De Los Angeles Rams zullen het opnemen tegen de Cincinnati Bengals in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië - het thuisstadion van de Rams.

Aanbevolen: