Hoe Drea De Matteo echt voelde over 'The Sopranos

Inhoudsopgave:

Hoe Drea De Matteo echt voelde over 'The Sopranos
Hoe Drea De Matteo echt voelde over 'The Sopranos
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Adriana's dood op The Sopranos een van de meest memorabele was. Het was ook een van de moeilijkste momenten om te schrijven voor schrijver Terry Winter, volgens een interview dat hij deed met Deadline. Stel je voor hoe uitdagend en emotioneel het voor Terry was, hoe de acteur die Adriana uitbeeldde zich voelde. Drea de Matteo bracht jaren door in de populaire HBO-show. Het was een ongelooflijk en stabiel salaris dat hielp bij het opbouwen van haar opmerkelijke vermogen. Het belangrijkste was dat het haar de kans gaf om te laten zien hoe getalenteerd ze werkelijk is. Het schrijven was tenslotte top.

Maar, zoals het geval is met veel series met hoge inzetten zoals The Sopranos, was de tijd van Drea de Matteo geteld. Terwijl Tony Soprano van James Gandolfini verschrikkelijke dingen deed in de show, is zijn betrokkenheid bij de dood van de liefde van Christophers leven een van de ergste. Maar het zorgde voor werkelijk spectaculaire televisie. Dit is iets wat Drea lijkt te geloven ondanks haar tegenstrijdige gevoelens over Adriana's dood en de finale van de show…

Waarom heeft Drea De Matteo de Sopranos verlaten?

Drea wilde niet per se The Sopranos verlaten. Al had ze wel de wens om zelf een film te regisseren. Maar ze had jaren toegewijd aan de show. En ze vond het geweldig. Dus haar gevoelens waren gemengd toen ze hoorde dat haar karakter beledigd zou zijn. Het was uiteindelijk de beslissing van maker David Chase om Adriana te vermoorden tegen het einde van seizoen vijf. Het was een onvermijdelijke conclusie voor haar, aangezien ze vastzat bij het werken met de FBI in een wereld die dergelijk gedrag met een snelle en strenge hand bestraft.

"David [Chase] hield me aan de kant van een stoeprand… Ik bedoel, het verhaal is dat hij meestal iedereen naar hun kantoor brengt om te gaan zitten en dan neemt hij ze mee uit eten. Dit gebeurde niet voor mij", beweerde Drea tijdens een interview met Deadline. Hij vertelde me terwijl ik de scène aan het filmen was waar ik in de nekbrace zat. Ik zat met hem op een stoeprand. Hij zei: 'We gaan schiet dit op twee manieren, en we weten niet of…' Kijk, ik was naar hem toe gegaan en had gevraagd… omdat ik wist dat de weg daarheen leidde, als ze me eenmaal met de FBI te maken hadden… zal ik hier de volgende zijn seizoen? Omdat ik een film wilde regisseren. Dat was op dat moment het belangrijkste wat op mijn agenda stond. Ik wilde heel graag een film maken; ik was naar de filmschool gegaan. Ik was niet echt een acteur. Dus dat doe ik niet weet of hij kwaad was dat ik het vroeg, want, weet je, David is een grappige kerel als het erom ging of hij dacht dat je misbruik maakte van je positie daar of of je daar wel of niet wilde zijn. zoiets. Iedereen was wegwerpbaar."

Drea de Matteo verscheen als Adriana in het eerste seizoen, maar werd een vaste waarde in het tweede en bleef het personage gedurende het grootste deel van het vijfde.

Op de vraag van Vulture of ze boos was dat Adriana in de aflevering van 2003 zou worden vermoord, zei Drea: "Het was verontrustend voor de fans, en het was net zo verontrustend voor mij. Het is echt, echt is triest als het voorbij is, man. Om die regelmaat, die vertrouwdheid niet te hebben. Ik werk daarom graag voor de televisie. Het is alsof je elke dag je familie gaat zien. Artistiek geen deel meer uitmaken van The Sopranos was s, maar ik wist dat we op het punt stonden te eindigen. Wanneer deze shows eindigen, is het moeilijk. Iedereen zal het voelen."

Hoewel haar vertrek uit The Sopranos moeilijk was omdat ze zo graag aan de show werkte, liet Drea dat haar niet in de weg staan om naar de rest van de serie te kijken. Drea raakte diep betrokken bij de andere personages, het verhaal en de mensen die aan de show werkten. Dus moest ze afstemmen op de laatste afleveringen, inclusief de fel bediscussieerde finale.

Wat vond Drea De Matteo van de Sopranos Finale?

Tijdens een interview in 2020 met TV Insider herinnerde Drea de Matteo zich de avond van de finale van The Sopranos.

"Ik herinner me die nacht nog levendig", zei ze. "Ik had thuis een 'Sopranos'-feestje en we kijken wat er uiteindelijk gebeurt. En ik dacht: 'Wacht even. Wat is er verdomme gebeurd?' Ik dacht dat mijn tv het begaf omdat we ernaar keken op een grote, gigantische, oude televisie."

Een vriend die nog steeds aan de show werkte, moest bevestigen dat The Sopranos echt eindigde met een smash-cut naar zwart zonder veel in de weg te staan van een oplossing. Althans, dit is wat veel critici van de finale geloven. Anderen zeggen dat het de perfecte manier was om de serie te beëindigen, aangezien de kijker, net als Tony, zonder pardon werd geslagen.

"Je zou zoveel verschillende foto's kunnen schilderen met dat lege canvas", zei Drea over de snede naar zwart. "Maar dan denk ik dat David Chase in andere interviews heeft gezegd, en ik kan het mis hebben, dat Tony inderdaad sterft. Er is zoveel onduidelijkheid rond de show, nooit perfecte antwoorden."

Aanbevolen: