Hoe Lisa Rinna in vorm blijft op 58-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

Hoe Lisa Rinna in vorm blijft op 58-jarige leeftijd
Hoe Lisa Rinna in vorm blijft op 58-jarige leeftijd
Anonim

Voor sommigen is Lisa Rinna vooral bekend als Billie Reed op Days Of Our Lives, terwijl andere fans haar het beste kennen van The Real Housewives Of Beverly Hills. Ze heeft haar fans in verschillende rollen vermaakt gedurende haar decennialange carrière, en ze is er op de een of andere manier in geslaagd om het verouderingsproces helemaal te trotseren. Rinna heeft altijd haar ultrafit figuur behouden, waardoor fans over de hele wereld zich afvragen wat haar geheim is om er altijd zo fit en fantastisch uit te zien.

Ze heeft zeker een paar trucjes in petto, maar voor het grootste deel beoefent Rinna routinematig alle basisdingen waarvan we al weten dat ze ze doen, met de toewijding en standvastige focus die de meeste mensen zouden willen hebben…

10 De dansende koningin zijn verbrandt veel calorieën

Lisa Rinna's Instagram-account wordt overspoeld met dansvideo's, en het is duidelijk dat ze niet alleen een ervaren danseres is, ze houdt er ook van om op de beat te bewegen. Rinna's dansvideo's zijn een enorme hit en fans kunnen maar geen genoeg krijgen van haar aanstekelijke vreugde terwijl ze door haar huis danst. Ze heeft echter niet alleen plezier - ze verbrandt toevallig veel calorieën tijdens haar beruchte dansfeesten!

9 Yoga is Lisa Rinna's consequente go-to

Lisa Rinna heeft zich uitgesproken over haar liefde voor yoga en wordt als volgt geciteerd; "Ik heb een heel sterke yogapraktijk. Voor mijn lichaamstype werkt dat echt, en dan doe ik een SoulCycle-les of een wandeling … Het is het meest nuttig geweest om mezelf geaard en enigszins gezond te houden." Ze heeft meer dan 26 jaar besteed aan het cultiveren van haar yogavaardigheden en neemt haar yogamat vaak mee naar buiten om haar oefeningen en rekoefeningen in de frisse lucht te oefenen.

8 Rinna is al jaren toegewijd aan haar fitnessroutine

Sommige beroemdheden nemen deel aan jojo-diëten en trainen voor een speciaal evenement of optreden, maar voor Lisa Rinna is haar trainingsroutine al enkele jaren een dagelijks ritueel. Ze noemt haar langdurige toewijding aan fitness als de belangrijkste reden waarom ze hetzelfde lichaamsgewicht en spiertonus blijft behouden als decennia geleden. Rinna neemt haar trainingsroutine zeer serieus en neemt niet veel vrije dagen.

7 Jazzercise is een leuke manier om cardio aan te pakken

Rinna is geen fan van naar de sportschool gaan, dus ze mixt dingen een beetje om haar trainingsroutine leuk en fris te houden. In plaats van op machines te trainen, wendt Lisa Rinna zich tot jazzercise als haar cardio-go-to. Ze ontdekte jazzercise voor het eerst toen ze nog maar 16 jaar oud was en is de oefeningen tot ver in haar volwassen leven blijven beoefenen. Ze onthulde ook dat ze nog steeds geïnspireerd is door de trainingstapes van Jane Fonda. In 2008 bracht Rinna ook haar eigen workoutvideo uit genaamd Dance Body Beautiful.

6 Lisa Rinna is een 'vuile veganist'

Lisa Rinna geeft haar eigen draai aan alles in haar leven, inclusief hoe ze haar eetgewoonten labelt. Ze noemt zichzelf een 'vuile veganist', verwijzend naar het feit dat ze een toegewijde veganist is… meestal. Ze staat zichzelf toe vlees te eten als ze voelt dat haar lichaam er naar hunkert, en ze schaamt zich er niet voor om af en toe vals te spelen met vlees.

5 Spinning is een 6-daags ritueel voor Lisa Rinna

Lisa doet graag mee aan spinlessen en doet dit meerdere dagen per week. Dit helpt haar extra calorieën te verbranden en houdt haar gefocust op haar cardio-routine. Ze neemt haar lessen serieus, in die zin dat ze consequent deelneemt en haar fysieke grenzen verlegt, maar als ze er is, heeft ze plezier en beschouwt ze dit niet als een karwei. Ze geniet enorm van deze lessen en is er trots op zichzelf fysiek uit te dagen.

4 Ze is buiten actief

Fysieke activiteiten in de buitenlucht zijn belangrijk voor Lisa Rinna, omdat ze het heerlijk vindt om te genieten van de prachtige uitzichten rondom haar huis. Ze houdt van lange wandelingen maken of tennissen met haar man of vrienden. Toen ze jong was, speelde Rinna competitief tennis, dus ze gaat graag terug naar haar roots en traint door te tennissen onder de hete zon. Ze is ook niet bang om wintersporten te proberen en geniet over het algemeen van alle fysieke activiteiten die in de frisse lucht plaatsvinden.

3 Juicen is een aanrader voor Rinna

Deze Real Housewives ster houdt van sap maken, en haar go-to is vers selderijsap. Dit is niet bepaald de zoetste soort sap, en het is even wennen, maar Rinna vindt het even verfrissend als gezond en ze denkt dat het een essentieel onderdeel is van haar gezonde levensstijl. Juicen helpt haar de vitamines en antioxidanten binnen te krijgen die haar lichaam nodig heeft, op de puurste, meest natuurlijke manier die mogelijk is. Hierdoor blijft Rinna er op haar best uitzien en voelen - en dat is te zien.

2 Lisa Rinna's dieet bestaat voornamelijk uit vers, biologisch voedsel

Lisa vermijdt niet alleen vlees waar mogelijk, ze mijdt ook de meeste andere voedingsmiddelen die niet gezond en voedzaam zijn voor haar lichaam. Ze probeert altijd lokaal, biologisch voedsel te kopen en vermijdt zo veel mogelijk geraffineerde suikers en bewerkte voedingsmiddelen. Ze gebruikt zoveel mogelijk verse, biologische ingrediënten en gelooft dat wat ze in haar lichaam stopt, is wat ze eruit kan halen - een denkproces dat haar aanmoedigt om bij elke stap goede keuzes te maken.

1 Lisa Rinna neemt haar vitamines

Lisa Rinna doet geweldig werk door elke dag voedzame voedselkeuzes te maken, maar hoewel ze al haar vitamines inpakt door middel van een juiste voedselconsumptie, volgt ze ook vitaminesupplementen op. Het is bekend dat ze vitamine C, vitamine B12, vitamine D en magnesium binnenkrijgt als onderdeel van haar dagelijkse supplementboost.

Aanbevolen: