Hoe David Schwimmer zijn kolossale vermogen echt uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe David Schwimmer zijn kolossale vermogen echt uitgeeft
Hoe David Schwimmer zijn kolossale vermogen echt uitgeeft
Anonim

Op het hoogtepunt van de populariteit van Friends was het de meest populaire sitcom op televisie. Je zou zelfs kunnen stellen dat Friends de meest geliefde sitcom in de hele televisiegeschiedenis was. Of iemand het daar wel of niet mee eens is, het feit blijft dat NBC wist dat ze een melkkoe in handen hadden toen ze nog Friends produceerden.

Als gevolg van het succes van Friends was NBC wanhopig om zoveel mogelijk afleveringen van de show te produceren en de cast van de sitcom wist dat. Het resultaat was dat de sterren van Friends de slagkracht en het vertrouwen hadden om samen te werken en ongelooflijke contracten voor zichzelf te onderhandelen. In feite blijven de Friends-sterren tot op de dag van vandaag veel geld verdienen aan de show. Als gevolg hiervan is bekend dat Matt LeBlanc van $ 11 naar stinkend rijk ging dankzij Friends. Bovendien is David Schwimmer volgens celebritynetworth.com $ 100 miljoen waard. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op, hoe besteedt Schwimmer al dat geld?

David Schwimmer leidt een luxe leven, inclusief zijn waanzinnige onroerend goed

Op veel te veel plaatsen in de wereld is onroerend goed tegenwoordig zo duur geworden dat veel jonge mensen zich zorgen maken dat ze nooit in staat zullen zijn om een huis te kopen. Met dat in gedachten zou je kunnen denken dat sterren als David Schwimmer tevreden moeten zijn met een extreem duur huis. Het bleek echter dat, nadat Schwimmer een waanzinnig duur herenhuis in New York City in East Village had gekocht, hij besloot een aantal grote veranderingen aan te brengen die veel mensen van streek maakten.

Volgens Business Insider betaalde David Schwimmer in 2011 4,1 miljoen dollar voor zijn herenhuis in New York City. het gebouw had kunnen veranderen. Niet blij met die mogelijkheid, nam Schwimmer de schokkende beslissing om het herenhuis volledig te slopen en een nieuwe te laten bouwen. Het is niet verwonderlijk dat veel lokale bewoners boos waren op de constante bouw op het huis van Schwimmer en het feit dat een historisch gebouw was afgebroken. Uiteindelijk liet Schwimmer een herenhuis van zes verdiepingen met een dakterras bouwen voor hemzelf en zijn gezin.

Naast het controversiële huis van David Schwimmer in New York City, is het bekend dat de acteur een appartement van 2300 vierkante meter in Chicago kocht. Hij bracht het echter in 2019 op de markt voor $ 1,15 miljoen. Schwimmer bezat ook een herenhuis met negen slaapkamers en 11, 336 vierkante meter in Los Angeles, maar hij verkocht het in 2012 voor $ 8,9 miljoen.

Aangezien David Schwimmer in de loop der jaren een fortuin aan huizen heeft uitgegeven, zou het voor niemand een verrassing moeten zijn dat de acteur graag pronkt als het om zijn auto's gaat. Hotcars.com meldt immers dat Schwimmer in een Jaguar XK en een Ford GT Mustang rijdt. Hoewel die twee auto's misschien niet zo opzichtig zijn als sommige van de voertuigen die andere sterren van het kaliber van Schwimmer rijden, zijn ze nog steeds een stuk duurder dan de auto's die de meeste mensen zich kunnen veroorloven.

David Schwimmer gebruikt zijn geld en tijd om iets terug te geven

Aangezien veel beroemdheden in de loop der jaren rijk zijn geworden, hebben veel sterren de middelen om iets terug te geven aan mensen die niet zo gelukkig zijn geweest als zij. Desondanks leken sommige beroemdheden nooit veel interesse te hebben in het ondersteunen van goede doelen. Aan de andere kant zijn er enkele oorzaken die David Schwimmer achter heeft gelopen door zijn tijd in de publieke belangstelling.

Enkele jaren geleden ging David Schwimmer verder met Today om een reeks door hem geproduceerde video's van openbare dienstaankondigingen te promoten die bedoeld waren om seksuele intimidatie aan te pakken. Naast het werken achter de schermen aan de video's, speelde Schwimmer ook in één. Op het moment van schrijven is het niet bekend of Schwimmer de video's persoonlijk heeft gefinancierd. Maar zelfs als hij geen geld uit zijn zak betaalde om de video's te produceren, schonk hij op dat moment op zijn minst zijn tijd. Aangezien Schwimmer nog steeds veel gevraagd is als acteur en regisseur en hij veel betaald krijgt voor zijn werk, is dat een andere vorm van geld doneren.

Bij andere gelegenheden heeft David Schwimmer zeker zijn geld op zijn plaats gezet als het gaat om liefdadigheid. Schwimmer is bijvoorbeeld een bekende supporter van liefdadigheidsinstellingen die kinderen in nood helpen, waaronder de SickKids Foundation en Small Steps Project. Als het gaat om de laatste van die twee goede doelen, is het "gewijd aan het ondersteunen van kinderen over de hele wereld die op vuilnisbelten leven en overleven van het opruimen". Schwimmer heeft in het verleden ook met name de Rape Foundation gesteund.

Aanbevolen: