Heeft Jennifer Aniston Angelina Jolie ooit persoonlijk ontmoet?

Inhoudsopgave:

Heeft Jennifer Aniston Angelina Jolie ooit persoonlijk ontmoet?
Heeft Jennifer Aniston Angelina Jolie ooit persoonlijk ontmoet?
Anonim

Dankzij hun afzonderlijke connecties met Brad Pitt, hebben Angelina Jolie en Jennifer Aniston veel gemeen. Maar ze zijn blijkbaar nooit dol op elkaar geweest, zoals fans al konden raden.

Als er niets anders is, heeft Jen genoeg reden om geen grote fan van Angelina te zijn. Toch vragen fans van beide helften van het paar Pitt-exen zich af: hebben Jennifer en Angelina elkaar ooit ontmoet? Wilde Jennifer Angie ooit confronteren na alle geruchten over haar vermeende affaire met Brad?

Jennifer Aniston en Angelina Jolie gaven allebei interviews over elkaar

Het interessante aan Angelina en Jennifer's gedachten over elkaar is dat ze allebei bij verschillende gelegenheden de bonen naar Vogue hebben gemorst. Angelina sprak als eerste over verliefd worden op Brad, maar de tijdlijnen waren het belangrijkste waar Jennifer het over had.

Tenslotte, 'Mr. & Mrs. Smith' begonnen met filmen toen Jen nog met Brad getrouwd was. Maar toen Angie later sprak, beweerde ze dat er nooit iets ongewoons met Brad was gebeurd terwijl hij nog getrouwd was. Ook al, gaf ze toe, "wist ze niet veel over waar Brad precies was in zijn persoonlijke leven."

Jennifer, van haar kant, zei dat het 'uncool' was van Angelina om zich op die manier uit te spreken. En toch heeft ze nooit iets specifieks gezegd over Angie. Ze verwees vager naar Jolie's interview en zei dat het "een beetje gepast" was.

Maar hebben de twee elkaar ooit buiten de schijnwerpers ontmoet om hun meningsverschillen op te lossen?

Hebben Angelina Jolie en Jennifer Aniston elkaar ooit persoonlijk ontmoet?

Hoewel sommigen zeggen dat ze het leven van een andere acteur op de set moeilijk heeft gemaakt, zijn de meeste mensen het erover eens dat Jennifer Aniston over het algemeen een heel aardig persoon is. Tenminste, in het openbaar. Dus fans vragen zich af of Jen het echt zou opnemen tegen Angelina, zelfs als ze elkaar per ongeluk zouden kruisen.

Maar het blijkt dat ze elkaar ooit hebben ontmoet lang voor het drama met Brad. In feite benaderde Jennifer Angelina, zeggen bronnen. Maar in een interview gaf Jennifer toe dat ze Angelina een keer op het terrein van 'Friends' had gezien en stopte om gedag te zeggen.

Dat, merkte ze op, was in 2006, en blijkbaar stelde ze zichzelf terloops voor aan Angie. Dat was natuurlijk voordat de film begon te filmen. En wat zei Aniston tegen Jolie?

Ze beweerde te hebben gezegd: "Brad is zo enthousiast om met jullie samen te werken. Ik hoop dat jullie het heel leuk hebben."

Dat zijn enkele interessante ontmoetings- en afscheidswoorden voor het paar. Daarna suggereren bronnen dat ze nooit meer hebben gesproken. En waarom zouden ze?

Afgezien van hun respectieve en rommelige connecties met Brad, hadden geen van beiden veel gemeen met de ander. Nou ja, behalve hun Hollywood-roem en fortuin natuurlijk. Aan de andere kant zeggen sommigen dat Angie tegenwoordig moeite heeft om relevant te blijven, en daarom, redeneren ze, ze is verbonden met The Weeknd.

De tijd zal het leren!

Aanbevolen: