De echte reden waarom Cameron Diaz Hollywood verliet

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Cameron Diaz Hollywood verliet
De echte reden waarom Cameron Diaz Hollywood verliet
Anonim

Van de jaren '90 tot 2014 was Cameron Diaz een kracht in de filmindustrie. Ze had verschillende gedenkwaardige filmrollen gedurende haar indrukwekkende carrière, waarbij ze komediefilms als There's Something About Mary aannam en drama's als My Sister's Keeper.

Diaz speelde ook in een reeks iconische films die haar een leger van fans opleverden, waaronder The Holiday in 2006 en Shrek in 2001.

Over het algemeen brachten haar films meer dan $ 7 miljard op aan de internationale kassa, waardoor ze een van de meest winstgevende actrices in Hollywood is. Maar na haar rol in de remake van Annie in 2014, verliet Diaz de showbusiness helemaal en heeft ze niet meer achterom gekeken.

Fans bleven zich afvragen waarom iemand met een carrière waar de meeste mensen van dromen deze zou achterlaten. Heeft ze een hekel aan acteren? Zet ze zichzelf eindelijk op de eerste plaats? En zal ze ooit terugkeren naar Hollywood? Blijf lezen om erachter te komen!

Cameron Diaz's filmcarrière

In 1994 kreeg Cameron Diaz haar grote doorbraak met in de hoofdrol in de Jim Carrey-komedie The Mask, waar ze liefdesinteresse Tina Carlyle speelde.

Ze bleef grote rollen spelen in blockbuster-films gedurende de rest van de jaren '90 en 2000, enkele van de meest opvallende, waaronder There's Something About Mary in 1998, Charlie's Angels in 2000, Shrek in 2001, Gangs of New York in 2002 en The Holiday in 2006.

Diaz' laatste grote rol kwam in 2014, waar ze de rol van Hannigan vertolkte in de remake van Annie. Sindsdien is ze slechts kort verschenen als "Cameron" in de korte video Boss B Fighting Challenge, die in 2020 werd uitgebracht.

Waarom Cameron Diaz Hollywood verliet

Nadat Cameron Diaz de filmbusiness had verlaten, vroegen veel fans zich af waarom. Diaz legde uit dat haar succesvolle carrière vereiste dat ze andere delen van haar leven verwaarloosde, en dat het tijd was om daar weer op te focussen.

"Als je iets op een heel hoog niveau doet voor een lange periode [andere delen van je hebben] om aan andere mensen te worden overgedragen", onthulde ze aan Vanity Fair, eraan toevoegend dat toen ze zich omdraaide Toen ze 40 was, realiseerde ze zich dat er "zoveel delen van mijn leven waren… die ik niet aanraakte en die ik niet aankon."

Heeft Cameron Diaz een hekel aan acteren?

Hoewel Diaz het acteren achter zich heeft gelaten, heeft ze nog steeds een passie voor het vak. "Het is leuk om te doen, ik vind het geweldig", merkte ze op in een interview met Vanity Fair. "Ik hou van acteren."

Haar beslissing om Hollywood te verlaten had weinig te maken met acteren niet meer leuk vinden. Het ging erom meer controle over haar leven te krijgen: "Voor mij wilde ik mijn leven gewoon beheersbaar maken door mij."

Cameron Diaz richt zich op familie

Een van de levensgebieden waar Diaz zich op heeft gefocust sinds hij Hollywood verliet, is familie. Ze woont samen met haar man Benji Madden, de leadgitarist van de band Good Charlotte, en de dochter van het stel, Raddix.

Diaz en Madden trouwden in 2015 in haar huis in Beverly Hills. Ze verwelkomden Raddix via surrogaat in 2019. De voormalige filmster houdt haar gezinsleven meestal privé, hoewel ze heeft onthuld dat ze van het moederschap houdt.

"Als echtgenote en moeder is het gewoon het meest, wat is het woord dat ik zoek? Belonend. Dank je. Ik had zoiets van, het bevestigt op geen enkele manier dat het bevredigend is. Dat is wat het is. Het is echt het meest bevredigende deel van mijn leven tot nu toe geweest, "zei ze (via Hallo).

Ze legde verder uit dat ze dankbaar is voor de mogelijkheid om haar dochter op te voeden zonder dat werk in de weg staat: "Ik voel mee met zoveel moeders die niet kunnen, die moeten gaan werken, wat ze ook zijn aan het doen. Ik voel zo veel voor hen en voor hun kinderen en voor dat alles, maar er is echt een dorp voor nodig."

Hoe voelt Cameron Diaz zich nu ze Hollywood achter zich laat?

Hoewel Diaz nog steeds een passie heeft voor acteren, lijkt het erop dat ze geen spijt heeft van haar vertrek uit Hollywood. Haar leven is nu gevuld met geluk.

Ze onthulde aan Vanity Fair dat ze zich nu "heel" voelt en waardeert dat ze tijd heeft voor "al die dingen waar ik eerder geen tijd voor had".

Cameron Diaz kan op een dag terugkeren naar acteren

Diaz is tevreden met haar leven zoals het is, maar ze sluit niet uit dat ze in de toekomst weer gaat acteren. Ze is niet van plan om terug te keren, maar ze zegt ook niet nooit.

“Zal ik ooit nog een film maken? Ik ben niet op zoek naar, maar zal ik? Ik weet het niet', onthulde ze in een interview met Radio Andy (via Cinema Blend).

“Ik heb geen idee. Misschien, zeg nooit nooit, maar ik kon me niet voorstellen een moeder te zijn waar ik nu ben als moeder met mijn kind in haar eerste jaar om op een filmset te moeten zijn die 14 uur, 16 uur van mijn dag in beslag neemt van mijn kind. Ik kon het gewoon niet.”

Aanbevolen: