Hoe de film 'Bob's Burgers' anders zal zijn dan de tv-show

Inhoudsopgave:

Hoe de film 'Bob's Burgers' anders zal zijn dan de tv-show
Hoe de film 'Bob's Burgers' anders zal zijn dan de tv-show
Anonim

De Bob's Burgers-film heeft fans van Bob's Burgers zowel extatisch als nerveus tegelijk. Terwijl de maker van de show en de regisseur van de film, Loren Bouchard, fans verzekeren dat de film "de serie niet zal breken", speculeren fans non-stop over wat er in de film zal zijn en wat niet.

Niet sinds The Simpsons Movie een van Fox' Animation Domination-series is verfilmd. Details zijn nog steeds minimaal en geheimen worden goed verborgen gehouden (het is tenslotte een Disney-project), maar er zijn enkele dingen die we kunnen achterhalen op basis van opmerkingen van Bouchard, de cast en andere producenten. Dankzij teasertrailers, filmposters en andere bronnen kunnen we ook een paar goed onderbouwde gissingen doen over wat we in de film kunnen verwachten. Dus, hoe zal The Bob's Burgers Movie anders zijn dan de show? Laten we het uitzoeken.

8 'The Bob's Burgers Movie' wordt gedetailleerder

Hoewel computergraphics en moderne technologie de productie van geanimeerde tv-shows hebben vereenvoudigd, blijft tijdsdruk een hindernis voor animators om te overwinnen. Het is moeilijk om één aflevering van een animatieserie in korte tijd om te draaien, aangezien animators de deadlines van een seizoen moeten halen. Het goede aan het maken van functies is dat, hoewel tijd geld is zoals in elke Hollywood-onderneming, de toegenomen hoeveelheid tijd de productiebeperkingen vermindert. Dit betekent dat de animators van de film meer tijd en flexibiliteit hebben dan degenen die aan de tv-serie werken. Dit betekent op zijn beurt dat fans kunnen verwachten dat de animatie van The Bob's Burgers Movie gedetailleerder en van een hogere kwaliteit is dan in de show.

7 gaststerren komen terug

De cast en crew doen er heel zwijgzaam over, maar Loren Bouchard en anderen hebben laten doorschemeren dat enkele van hun favoriete gaststerren uit de serie in de film zullen verschijnen. Bobs Burgers heeft veel grote namen die eerst als gasten verschenen, maar daarna terugkerende personages werden, zoals Kevin Kline als de huisbaas Mr. Fishoder, en Zach Galifianakis die zijn broer Felix speelt. Verschillende andere gaststerren keren vaak een of twee keer terug, zoals Rob Huebel die "The Prince of Persuasia" uitsprak en later terugkeerde als hetzelfde personage, maar met de naam "The Deuce of Diamonds". Terwijl de meeste gaststerren eenmalige personages zijn. De show heeft het geluk gehad Patton Osw alt, Wanda Sykes en vele andere grote namen in eenmalige rollen te pakken, en velen van hen zijn favoriet bij fans. We kunnen het nog niet met zekerheid zeggen, maar de producers plagen dat sommige gezichten en stemmen die al een tijdje niet meer gezien zijn misschien terugkomen.

6 'The Bob's Burgers Movie' wordt dramatischer

Hoewel Bouchard belooft dat de show de tv-serie niet zal "breken", moeten showrunners die hun programma's omzetten in speelfilms een interessante hindernis overwinnen die de meeste filmmakers niet doen. Die hindernis is uitzoeken hoe de show aantrekkelijker kan worden gemaakt voor een filmpubliek terwijl de aandacht van toegewijde fans behouden blijft. De sleutel om het publiek over de hele linie betrokken te houden, is door de inzet te verhogen en de personages een conflict te geven dat niet gemakkelijk in 20 minuten kan worden opgelost, zoals je doet bij het schrijven van de show. Dit betekent dat fans kunnen verwachten dat de plot van The Bob's Burgers Movie meer betrokken en dramatischer is dan wat ze normaal in de show zouden zien.

5 Het zal lukken om alle karakters (soort van) te hebben

Dit is pure speculatie, maar op basis van de afbeeldingen die reclame hebben gemaakt voor de film, de trailers en clips die hun ronde doen op internet, en de castlijsten op Wikipedia, IMDb en andere bronnen, kunnen fans waarschijnlijk verwachten om een klein beetje van elk terugkerend personage uit de serie in de film te zien. Tenminste, dat zijn de meeste. Fans zijn nog steeds aan het uitzoeken of er nog een personage te zien zal zijn.

4 'The Bob's Burgers Movie' zal geen Jimmy Pesto hebben (naar verluidt)

Jay Johnston was de stem van Bob's rivaal Jimmy Pesto tot 2021, toen bekend werd dat hij een van de relschoppers was bij de opstand van 6 januari in het gebouw van de Amerikaanse hoofdstad. Johnston werd prompt ontslagen en het lijkt erop dat hij vanuit Hollywood op de zwarte lijst is gezet vanwege zijn deelname aan de rellen. Zijn personage is sindsdien afwezig in de serie en zijn personage is niet opgenomen in het promotiemateriaal. Dit betekent niet dat we hem helemaal niet zullen zien, het is mogelijk dat Johnston lijnen voor het personage heeft opgenomen voordat onthullingen over zijn betrokkenheid op 6 januari aan het licht kwamen. Het lijkt er echter op dat Jimmy Pesto niet integraal deel uitmaakt van de plot, op basis van wat er al over de film is vrijgegeven. Het is dus ook voor de filmmakers nog steeds makkelijk om Pesto uit de film te schrijven en te monteren. De kans dat Pesto in de film zal verschijnen is op dit moment erg klein.

3 'The Bob's Burgers Movie' is een musical

Bob's Burgers heeft veel muzikale momenten, Bob's zoon Gene is een beetje een wanna-be popster en de show bevat vaak grappige muzieknummers, waarvan de meeste zijn geschreven door Loren Bouchard. Maar weinig mensen zouden Bob's Burgers kwalificeren als een muzikale show, maar eerder als een geanimeerde show met af en toe muziek. Volgens Bouchard doorkruist de film verschillende genres, actie, comedy, etc, maar het is ook een musical. In tegenstelling tot de tv-serie kan deze film worden gecategoriseerd als een musical. Gezien het trackrecord dat Disney heeft met musicals, hebben fans het recht om opgewonden te zijn.

2 It's A Mystery Movie

Aangezien de film volgens Bouchard een multi-genre film is, is een van de genres die hij kan kwalificeren een mysterie. Waarom? Nou, als we het al wisten, zou het geen mysterie zijn.

1 'The Bob's Burgers Movie' is Disney's eerste handgetekende animatie sinds 2011

Hoewel computers nog steeds een belangrijk onderdeel zijn van de productie van moderne animatiefilms of series, is Bob's Burgers een van de weinige shows die volledig met de hand zijn getekend, zij het met de hand getekend op computers en tablets. Ook al werd Disney de instelling die het is dankzij de handgetekende films van zijn oprichter W alt Disney (Sneeuwwitje, Assepoester, enz.) Disney heeft meer energie in hun Pixar-films gestoken dan in iets met de hand getekend. The Bob's Burgers Movie wordt de eerste met de hand getekende animatiefilm van het bedrijf sinds 2011, toen het bedrijf Winnie The Pooh opnieuw opstartte.

Aanbevolen: