Fans denken dat dit het slechtste personage is op 'It's Always Sunny

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het slechtste personage is op 'It's Always Sunny
Fans denken dat dit het slechtste personage is op 'It's Always Sunny
Anonim

Als je een fan bent van geweldige tv-programma's, dan heb je It's Always Sunny waarschijnlijk een kans gegeven. Natuurlijk is de donkere humor niet voor iedereen weggelegd, maar er is een reden waarom de serie een legioen fans heeft die er elk detail van weten. Het is de langstlopende sitcom geworden die er is en het heeft een hand gehad bij het vormgeven van het vermogen van de cast.

De personages van de show zijn de belangrijkste attractie, en ze hebben allemaal een ongelooflijk dieptepunt bereikt waar mensen in andere sitcoms niet van zouden dromen. Ze zijn allemaal verschrikkelijk, maar fans denken dat één personage het slechtste van het stel is.

Laten we eens horen wie de fans denken dat de bodem van het vat is!

'It's Always Sunny' heeft behoorlijk wat voeten in de aarde gehad

Augustus 2005 markeerde het begin van It's Always Sunny in Philadelphia, een sitcom die een van de meest succesvolle tv-shows aller tijden is geworden. Alleen al de previews maakten de mensen duidelijk dat dit geen gewone sitcom was, en het kwaliteitsniveau dat de show door de jaren heen heeft weten te behouden, is werkelijk opmerkelijk.

Met Rob McElhenney, Glenn Howerton, Charlie Day, Kaitlin Olson en de legendarische Danny DeVito, is de uitstekende cast van deze show de reden waarom de verhalen in elke aflevering leuk en fris aanvoelen. Het is alsof deze acteurs gemaakt zijn voor hun personages, en dat zie je elke week terug in hun collectieve uitvoering.

We hebben 15 seizoenen van deze geweldige show gekregen en gelukkig is deze verlengd tot en met seizoen 18. Er zijn niet veel shows die dit niveau van grootsheid kunnen bereiken, en het feit dat deze show show heeft gedaan door donkere humor te gebruiken wordt het nog indrukwekkender.

Er zijn een aantal dingen waar mensen van gaan houden aan deze serie, en de gebrekkige personages staan bovenaan de lijst. Velen geloven zelfs dat de personages het beste deel van de show zijn, wat echt iets zegt.

De personages maken de show

In tegenstelling tot de overgrote meerderheid van andere shows, heeft deze serie geen waanideeën als het gaat om zijn personages. Simpel gezegd, alle personages in de show zijn extreem gebrekkig en ze zijn allemaal verschrikkelijk op hun eigen manier. Hierdoor kunnen de mensen achter de schermen interessante verhalen vertellen die zich richten op de groep die onuitsprekelijke daden begaat.

Hoewel ze constant dwaasheid ervaren, leert of groeit de bende nooit helemaal, maar in plaats van de serie te belemmeren, is het een beetje een kenmerk geworden.

Kaitlin Olson, die Dee speelt in de show, gaf commentaar op het onvermogen van de groep om van hun laesies te leren.

"We willen dat ze hun les nooit leren en groeien en betere mensen worden", zei Olson.

Nogmaals, dit zijn zeer gebrekkige karakters, en fans denken dat een van hen de slechtste van de slechtste is.

Fans denken dat Dennis de slechtste is

Dus, wie is het slechtste personage in de show? Nou, elk personage is op zijn eigen manier behoorlijk afschuwelijk, maar het lijkt erop dat fans iets te zeggen hebben over Dennis Reynolds, AKA The Golden God.

"Ik ga Dennis zeggen, gebaseerd op het feit dat hij waarschijnlijk een verkrachter is, en op zijn minst een gewelddadige en mentaal onstabiele kerel met een messiascomplex. Maar Frank heeft waarschijnlijk dingen gedaan om dat alles te overtreffen, dus dat is een moeilijke beslissing, "schreef een Reddit-gebruiker.

In dezelfde thread vertelde een andere gebruiker waarom Dennis zich duidelijk onderscheidt van de rest als de slechtste van het stel.

"Dennis is de ergste. Alle andere leden hebben iets dat hen enigszins verlost (Charlie is een idioot, maar goedhartig, Mac en Frank geven tenminste om Charlie, Dee is niet zo idioot en krankzinnig als de anderen) Dennis niet. Er wordt zelfs gesuggereerd dat hij een seriemoordenaar is, en mogelijk ook een verkrachter, "schreven ze.

Dit zijn enkele sterke woorden, en veel fans hebben de neiging om zo te denken. Hoe vreselijk Dennis echter ook is, een ander personage dat vaak in deze discussie opdook, is ook een behoorlijke vuilzak.

"Met Frank meegaan. Hoewel er sterk wordt gesuggereerd dat Dennis een verkrachter is, hebben we daar niet echt enig bewijs van. Frank heeft eerlijk toegegeven dat hij in feite een werkkamp runt met vreselijke omstandigheden waar mensen vaak zouden sterven Frank zei ook dat hij dode mensen zou voeren aan degenen die nog aan het werk waren. Hij heeft een heleboel andere schetsmatige dingen gedaan die niet meteen in je opkomen, "postte een gebruiker.

Dennis is de slechtste van de slechtste in de ogen van fans, maar Frank loopt niet ver achter.

Aanbevolen: