Hebben Taylor Swift en Leonardo DiCaprio een geheime vete?

Inhoudsopgave:

Hebben Taylor Swift en Leonardo DiCaprio een geheime vete?
Hebben Taylor Swift en Leonardo DiCaprio een geheime vete?
Anonim

Beroemdheden van beroemdheden zijn al lang een hoofdbestanddeel van de krantenkoppen, omdat fans geen genoeg kunnen krijgen van beroemdheden die problemen hebben. Sterren als Diddy hebben veel vetes gehad en zelfs acteurs als Channing Tatum hebben problemen gehad met mensen op de set.

In wat voor sommigen misschien als een verrassing komt, is er enig bewijs dat suggereert dat niemand minder dan Leonardo DiCaprio en Taylor Swift misschien een geheime vete hebben. Dat klopt, de Don't Look Up-ster en de "Blank Space"-zanger kunnen wat problemen hebben tussen hen twee, en we hebben de details met betrekking tot de vermeende aanwijzingen hieronder.

Leonardo DiCaprio is een A-lijst acteur

Sinds hij in de jaren negentig als kind een begrip werd, is Leonardo DiCaprio een acteur waar filmfans over de hele wereld dol op zijn. DiCaprio begon eerder in zijn illustere carrière op het kleine scherm, maar toen hij zich eenmaal op films concentreerde, ontwikkelde hij zich tot een kracht en nam Hollywood over.

Tijdens zijn tijd in de film heeft Leonardo DiCaprio de meest prestigieuze prijzen op het gebied van entertainment verdiend, en zijn uitvoeringen hebben ertoe bijgedragen dat zijn films samen miljarden dollars hebben gegenereerd. Zijn lijst met credits is ongelooflijk, en in deze fase van zijn carrière heeft hij vrijwel niets meer te bereiken. Desalniettemin blijft hij grote projecten aanpakken en lijkt hij onvermurwbaar zijn talent te blijven bewijzen voor een bewonderend publiek over de hele wereld.

Natuurlijk vereisen vetes van beroemdheden meer dan één partij, wat betekent dat ons verhaal van de tape niet compleet zal zijn zonder een blik op het icoon zelf, Taylor Swift.

Taylor Swift is een titaan van muziek

In de muziekwereld is Taylor Swift al lang een van de meest succesvolle artiesten ter wereld. In tegenstelling tot DiCaprio veranderde Swift al op jonge leeftijd in een ster en domineert ze al jaren haar entertainmentgebied. Op dit moment is ze al een iconisch stuk muziekgeschiedenis.

Swift's vermogen om tijdens haar carrière van genre te veranderen, was echt indrukwekkend, toen haar country-roots plaatsmaakten voor haar pop-draai terwijl haar carrière zich ontwikkelde. De verandering in geluid was een briljante zet van Swift, wiens muziek fris en relevant is gebleven voor luisteraars van alle leeftijden.

Inmiddels heeft ze het allemaal gezien en gedaan in de muziekindustrie. In plaats van haar tempo te vertragen, heeft Swift de afgelopen jaren de zaken opgevoerd. Tussen 2017 en 2020 bracht ze vier studioalbums uit, waarvan er drie minstens een platina-certificering behaalden door de RIAA.

Nu we enige duidelijkheid hebben over beide sterren en hun prestaties, is het tijd om een graadmeter te krijgen voor hun potentiële vete. Om dit te doen, moeten we enkele vermeende aanwijzingen bekijken die zijn gevonden in een van Swift's populairste nummers, en meer te weten komen over een aantal indrukwekkende puntverbinding die is gedaan.

Taylor Swift heeft mogelijk een kans gemaakt op Leonardo DiCaprio in een nummer

Dus, waarom wordt er gespeculeerd dat Swift en DiCaprio wat problemen hebben op het laagste punt? Welnu, op ware Taylor Swift-manier zijn er enkele vermeende aanwijzingen in haar muziek die sommigen hebben opgevat als een knipoog naar DiCaprio.

Volgens Republic World is "Taylor Swift's The Man gebaseerd op het thema van dubbele standaarden die door de samenleving aan vrouwen worden opgelegd. play/I'd just like Leo/In Saint-Tropez". Dit lijkt een directe aanwijzing te zijn voor Leonardo DiCaprio die een paar keer werd gezien op vakantie in Saint Tropez met verschillende mensen."

Een andere aanwijzing ligt in de muziekvideo van het nummer.

"Als je de muziekvideo van The Man heel goed opmerkt, lijkt de openingsscène zelf een subtiele knipoog naar Leonardo DiCaprio-ster van The Wolf of Wall Street. De scène toont Taylor Swift gekleed als een man die naar buiten staart bij het stadsbeeld vergelijkbaar met het personage van Leo uit de film. Een andere nauwe verwijzing naar de film is waar Taylor gekleed als een man op een jacht zit omringd door veel vrouwen, voorafgegaan door een kantoorscène die ook gelijkenis vertoont met die uit The Wolf of Wall Street, "schrijft Republic World.

De muziekvideo en The Wolf of Wall Street delen ook een connectie met cameraman Rodrigo Prieto.

Nogmaals, er is niets openlijk gezegd door Swift, maar dit zijn enkele interessante parallellen die mensen niet anders konden dan opmerken.

Dus, is er ruzie tussen Leonardo DiCaprio en Taylor Swift? Het kan puur toeval zijn, maar de parallellen zijn onmiskenbaar.

Aanbevolen: