10 Disney-hondennamen om je favoriete personage tot leven te brengen

Inhoudsopgave:

10 Disney-hondennamen om je favoriete personage tot leven te brengen
10 Disney-hondennamen om je favoriete personage tot leven te brengen
Anonim

Disney zit vol met vele karakters, van inspirerende tot schattige tot grappige. Als u een nieuwe hond krijgt, of het nu een puppy is of een oudere hond die u adopteert, is het belangrijk om de perfecte naam te vinden. U wilt de naam vinden die bij uw hond en zijn persoonlijkheid past. Bij het vinden van die ideale naam, is het een geweldige plek om te beginnen met het kiezen van een Disney-personagenaam. Er zijn zoveel prachtige namen om uit te kiezen. Sommige zijn zelfs vernoemd naar Disney-honden.

Hier zijn 10 geweldige Disney-hondennamen die perfect zijn voor je nieuwe pup.

GERELATEERD: 15 honden die er hilarisch niet in slagen om honden te zijn

10 10. FLYNN

Afbeelding
Afbeelding

Flynn Rider is de zachte dief met een hart van goud uit Tangled. Hij is absoluut een knap en lief Disney Prince-personage waar veel mensen dol op zijn. Als je een hond hebt die heel schattig is maar ook graag te veel kattenkwaad uitha alt, is Flynn een goede keuze.

GERELATEERD: Good Boy Dog Beer is een alcoholvrij brouwsel voor uw hondengenoot

Flynn is misschien avontuurlijk en een beetje roekeloos, maar hij is ook het type personage dat altijd voor je klaar staat. Als dit klinkt als jouw hond, zou de naam perfect kunnen passen.

9 9. BOUT

Afbeelding
Afbeelding

Bolt is het schattige hondje en het titelpersonage van de film Bolt. Wanneer deze kleine witte Duitse herder zich realiseert dat hij niet echt de krachten heeft die hij dacht te hebben toen hij in een tv-show speelde, moet hij uiteindelijk door de straten van New York navigeren om zijn baasje te vinden. Als je een superschattige pup hebt die een avontuurlijke ziel heeft en een beetje gedurfd is, zou Bolt de perfecte naam kunnen zijn. Dit is de perfecte keuze voor een puppy van elk ras.

8 8. RUBY

Afbeelding
Afbeelding

Ruby is een meer obscure Disney-naam omdat het de naam is van een hond op Lady and the Tramp 2: Scamp's Adventure. Het is echter zo'n schattige naam voor een vrouwelijke hond dat het op de lijst moest worden opgenomen.

GERELATEERD: 10 voedselpuzzels die elke hond in zijn leven nodig heeft

Ruby past goed bij een hond die een element van klasse over zich heeft, maar toch een beetje onstuimig is. Ruby zou goed passen als naam voor een kleiner ras of eigenlijk elk ras.

7 7. BELLE

Afbeelding
Afbeelding

Belle is absoluut een favoriete Disney-prinses. Ze is slim en onafhankelijk, en dit maakt haar een favoriet bij de fans. Als je een vrouwelijke hond hebt die uitzonderlijk slim en ook mooi is (Belle betekent tenslotte schoonheid), dan zou deze naam de juiste naam kunnen zijn. Bovendien word je altijd herinnerd aan een van de klassieke Disney-prinsessen wanneer je de naam van je hond roept, wat het een perfecte manier maakt om je hond een geweldige naam te geven terwijl je pronkt met je liefde voor Disney.

6 6. DODGER

Afbeelding
Afbeelding

Dodger is de Jack Russell Terrier uit de film Oliver and Company. Deze vertederende film was een must-see voor veel kinderen uit de jaren 90, en Dodger is een straathond die ook super schattig is. Chris Evans heeft zelfs een hond genaamd Dodger, waardoor deze naam dubbel verbonden is met Disney sinds Evans Captain America speelt. Als je hond een beetje een houding heeft, maar diep van binnen een grote lieverd is, moet je zeker overwegen hem Dodger te noemen.

5 5. GELUKKIG

Afbeelding
Afbeelding

Lucky is de naam van een van de meest bekende puppy's van 101 Dalmatiërs. Deze super schattige kleine puppy krijgt zijn naam omdat hij echt geluk heeft. Als je een hond hebt die zijn leven begon met gezondheidsproblemen of andere problemen en je hebt hem nu een beter leven gegeven, dan is Lucky de perfecte naam. Het is ook een bijzonder goede naam voor je hond als je een Dalmatiër hebt, maar het is een vrij algemene naam, dus het zou een goede keuze zijn voor bijna elk hondenras.

4 4. PENNY

Afbeelding
Afbeelding

Penny is een andere naam van een van de Dalmatische puppy's van 101 Dalmatiërs, waardoor het een geweldige naam is voor een vrouwelijke Dalmation of een andere vrouwelijke hond.

GERELATEERD: Onderzoek toont aan dat vrouwen beter slapen als ze bij hun hond zijn, niet bij hun partner

Plus, Penny is ook de naam van Bolt's eigenaar uit de film Bolt, waardoor deze keuze dubbel representatief is voor Disney-huisdieren. Als je hondje lief en knuffelig is, zou Penny een heel passende naam zijn.

3 3. FELIX

Afbeelding
Afbeelding

Felix is de naam van een personage uit Wreck-It Ralph. Hoewel Felix misschien niet het beste personage uit die film is, is de naam zeker een geweldige. Felix is een perfecte naam voor een oudere reddingshond met een grappige persoonlijkheid en een wijze ziel.

GERELATEERD: Man redt zijn hond van brandend huis in dramatische reddingsvideo

Of, als je van die film houdt, maar je hond naar het titelpersonage wilt noemen, is Ralph ook een goede naam voor een hond van een groter ras. Als het gaat om het vernoemen van honden naar Disney-personages, is het altijd leuk om buiten de gebaande paden te denken en erachter te komen hoe je de persoonlijkheid van je hond kunt matchen met personages.

2 2. STEEK

Afbeelding
Afbeelding

Stitch, uit Disney's Lilo and Stitch, is zo'n perfect personage om een hond naar te vernoemen. Stitch begint heel wild en slecht en komt altijd in de problemen. Hij luistert helemaal niet en lijkt nogal gemeen te zijn, maar hij is eigenlijk gewoon op zoek naar een gezin en iemand die van hem houdt. Hij is super slim en loyaal aan Lilo. Als uw hond ongehoorzaam en brutaal is, maar echt veel liefde en zorg nodig heeft, is Stitch de perfecte naam. Sommige honden zijn wat moeilijker te trainen dan andere, maar ze verdienen net zo veel liefde.

1 1. PLUTO

Afbeelding
Afbeelding

Pluto is de typische Disney-hond. Als de hond van Mickey Mouse is Pluto al tientallen jaren in de Disney-wereld en is het de perfecte naam voor jou om te kiezen als je gewoon van Disney houdt en altijd al hebt gehad. Pluto is een heel slimme en trouwe hond. Hij kan hier en daar wat problemen krijgen, maar aan het eind van de dag is hij altijd op zoek naar Mickey. Als uw hond super toegewijd aan u is, en u aan hen, is Pluto de ideale naam.

Aanbevolen: