Chanel Ayan's vetes over echte huisvrouwen van Dubai bewijst dat het misschien wel de beste in de serie is

Inhoudsopgave:

Chanel Ayan's vetes over echte huisvrouwen van Dubai bewijst dat het misschien wel de beste in de serie is
Chanel Ayan's vetes over echte huisvrouwen van Dubai bewijst dat het misschien wel de beste in de serie is
Anonim

Andy Cohen kwam in grote problemen toen hij aankondigde dat hij de eerste van zijn internationale Real Housewives-serie naar Dubai zou brengen.

Velen vroegen zich af waarom de Real Housewives om te beginnen in Dubai waren. Maar nadat de show was uitgezonden, heeft het ongetwijfeld veel fans gekregen. Dit is deels te wijten aan de vurige vetes op de show. De meeste zijn aangewakkerd door de doorbraakster van de realityserie, Chanel Ayan.

Elke realityshow heeft een "schurk" nodig en Chanel lijkt die rol heel goed te vervullen. Wat haar nog meer opv alt, is haar absoluut tragische verleden. Maar vooral het feit dat ze totaal niet bang is om haar mening te uiten.

In een interview met Vulture ging Ayan in op de reactie van het publiek op haar aanwezigheid in The Real Housewives of Dubai en op de grote conflicten die ze heeft met haar medesterren.

Denkt Chanel Ayan dat zij de schurk is van echte huisvrouwen van Dubai?

Zodra het publiek de slogan van Chanel Ayan hoorde: "Ze haten me niet omdat ik mooi ben, ze haten me omdat ze eenvoudig zijn", leken ze haar rol in de show te begrijpen.

Toen Chanel zelf de eerste aflevering bekeek, begreep ze waarom het publiek haar een 'schurk' noemde. Maar ze staat ook achter wat ze in de show heeft gezegd en gedaan.

"Toen ik de eerste aflevering bekeek, toen ik tegen [Caroline] Brooks zei: 'Kijk naar je gezicht, kijk naar mijn gezicht, bh' - zoals, meid, dat is veel. Maar er is niets dat ik heb gefilmd dat ik zou veranderen, "zei Chanel.

Chanel Ayan's vete met Caroline Stanbury

Het lijdt geen twijfel dat de grootste vetes van Chanel die zijn met Caroline Stanbury en Caroline Brooks.

Met betrekking tot de eerste Caroline vertelde Chanel aan Vulture dat ze het vanaf het begin voor haar had…

"Voordat we begonnen te filmen, belde Caroline Stanbury me een uur lang en zei: 'Dit is niet voor jou. Het is voor mij en mijn vrienden.' Ik en zij delen een beste vriend, dus ik denk dat ze wist dat ik erg openhartig was, dus probeerde ze me te ontmoedigen om deel uit te maken van de show, "vertelde Chanel aan Vulture.

"Dat is waar onze problemen begonnen. Ze heeft een ego - 'Ik ben in een show in Engeland geweest, ik ben beroemd, ik ben beter, ik ben dit en dat.' Maar ik ben een zwarte vrouw uit Afrika; het betekent niets voor mij. Ik voel me alleen krachtig, of ik nu op tv ben of niet."

Chanel zei verder dat ze niet gelooft dat de alumna van Ladies Of London haar ooit een kans heeft gegeven.

"Ik heb het gevoel dat Stanbury me geen kans heeft gegeven, maar er zijn veel dingen die ik leuk vind aan haar."

Bovendien beweerde Chanel dat Caroline's ego constant in de weg zat tijdens het filmen.

Ze wilde meestal niet met mij filmen. Ze wilde gewoon dat het allemaal over haar ging. Het lukte niet omdat ik graag meer met haar had willen filmen, en de momenten Ik heb met haar gefilmd, ik heb er echt van genoten, dus ik heb gewoon het gevoel dat er veel gemiste kansen waren, maar het ego nam haar over.

Ze probeert gewoon altijd een probleem met mij te vinden zonder reden."

Chanel Ayan's vete met Caroline Brooks

Hoewel Chanel's problemen met Caroline Stanbury slecht zijn, gelooft ze dat haar relatie met Caroline Brooks zoveel erger is.

"Brooks is een zeer trieste situatie omdat het zo moeilijk is als je een ander zwart meisje ziet proberen andere zwarte meisjes naar beneden te halen, alleen maar om zich geaccepteerd te voelen door de 'koningin van Engeland', in feite de minion van Stanbury."

"Ik en Lesa [Milan] hebben haar de afgelopen afleveringen echt enorm gesteund; we staan altijd aan haar kant om haar een goed gevoel te geven, maar ze steekt ons gewoon in de rug en zet me neer. Zo'n situatie maakt het zo moeilijk om haar te vertrouwen. En dan liegt ze gewoon veel. Letterlijk 95 procent van de dingen die ze in de show zei."

Hoewel Chanel's problemen met Caroline Brooks ernstig zijn, heeft ze een sterke relatie met Lesa Milan.

"Ik heb Lesa zes, zeven jaar geleden ontmoet en ik woon daar al 18 jaar. Ik heb nog nooit met een Black girl-ontwerper gewerkt, dus voor mij was het als, Whoa, wie ben jij? Laten we elkaar leren kennen. Ik dacht: laat me haar met de juiste mensen verbinden, maar dat heeft ze niet nodig omdat ze zo succesvol is op onze eigen manier. Ze is zo zelfverzekerd; ze verheft me veel als ik down ben en als ik mijn bedrijf start. Ze is erg loyaal en ondersteunt me enorm."

Aanbevolen: