Hoe Tamika Smith van Method Man's assistent naar zijn vrouw ging

Inhoudsopgave:

Hoe Tamika Smith van Method Man's assistent naar zijn vrouw ging
Hoe Tamika Smith van Method Man's assistent naar zijn vrouw ging
Anonim

Je herinnert je misschien Method Man van zijn recente Verzuz-gevecht met Redman, maar de rapper is vooral bekend als lid van de sensationele East Coast-hiphopgroep Wu-Tang Clan. Met de groep bracht Method Man vier gouden albums en vier platina albums uit. Als soloartiest won hij ook een Grammy voor Best Rap Performance By A Duo voor "I'll Be There For You/You're All I Need", zijn samenwerking in 1995 met Mary J Blige.

Momenteel zijn Mary J Blige en Method Man weer samen te zien in de Starz-spin-offserie Power Book II: Ghost, waar ze respectievelijk als Monet Stewart en Davis Maclean optreden. Dit brengt ons bij een ander aspect van het leven van de rapper waar hij het goed heeft gedaan voor zichzelf… acteren.

In de loop der jaren is Method Man in een aantal shows verschenen, waaronder Law and Order: SVU en de 2020-horrorserie Vampire vs. The Bronx. Maar naast zijn succesvolle veelzijdige carrière, heeft Method Man ook een prachtig huwelijk met Tamika Smith, zijn vrouw van meer dan twee decennia. Hoewel Method Man en Tamika gelukkig zijn samen, is hun vakbond in de loop der jaren verwikkeld in meerdere controverses. Nog interessanter is hoe hun liefdesverhaal begon en hoe het zich heeft ontwikkeld. Meer weten? Lees verder voor alle details!

Bijgewerkt op 18 februari 2022: Method Man en Tamika Smith houden hun relatie graag privé. Ze gaan zelden samen naar openbare evenementen of posten over elkaar op sociale media. Method Man heeft echter onlangs over hun relatie gesproken tijdens zijn optreden op Red Table Talk, de originele talkshow van Facebook Watch, gehost door Jada Pinkett-Smith, Willow Smith en Adrienne Banfield-Norris. Hij vertelde de gastheren dat hij sinds 2001 gelukkig getrouwd is, maar hij voegde eraan toe dat het huwelijk nog steeds hard werken is. Toen hem werd gevraagd welk advies hij anderen zou geven over het huwelijk, was zijn antwoord eenvoudig: "Respect is eerst en vooral."

8 Tamika Smith en Method Man ontmoetten elkaar in de jaren '90

Hoe of wanneer Method Man en Tamika elkaar precies hebben ontmoet, blijft onbekend. Er wordt echter aangenomen dat het paar elkaar ergens in de vroege jaren '90 ontmoette. Tamika en Method Man kregen naar verluidt een relatie kort nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten, en het duurde niet lang voordat hun leven voor altijd veranderde.

7 Het is een jongen voor Tamika Smith en Method Man

Kort nadat ze hun relatie begonnen, begonnen Method Man en Tamika een nieuwe reis en werden ze voor het eerst ouders. In 1996 verwelkomde het paar hun zoon, Sha Smith, en vanaf dat moment veranderde hun leven voor altijd.

6 Tamika Smith begon te werken als assistent

Hoewel ze getrouwd is met een van de meest getalenteerde rappers en acteurs in de industrie, is Tamika erin geslaagd een zeer privéleven te leiden. Tot op heden blijven verschillende details over haar leven een mysterie. Tamika's LinkedIn geeft echter een beetje informatie over sommige delen van haar leven. Daar heeft ze haar werkervaring opgesomd en onthuld dat ze tussen 1997 en 2002 vijf jaar als persoonlijke assistent van Method Man heeft gewerkt. De moeder van drie merkte ook op dat ze ondernemerschap studeerde aan het College of Staten Island en zichzelf beschreef als eigenaar van een klein bedrijf die houdt van eten, dansen en lachen.

5 Tamika Smith is een moeder van drie

In 1997, slechts een jaar nadat ze hun eerste zoon hadden verwelkomd, breidden Method Man en Tamika hun gezin uit toen ze een tweeling verwelkomden: zoon Raekwon Smith en dochter Cheyenne Smith. Sinds ze ouders zijn geworden, is het paar trots opgewarmd voor hun rol als ouders. Aangezien Method Man en Tamika een zeer privéleven leiden, is het geen verrassing dat ze hun kinderen door de jaren heen buiten de schijnwerpers hebben gehouden.

4 Tamika Smith werd de verloofde van Method Man

Tegen de tijd dat het tijdperk van de jaren 90 ten einde liep, bloeide Method Man zowel in zijn carrière als in zijn persoonlijke leven. Hij had zich gevestigd als een kracht om rekening mee te houden in de industrie, was de vader van drie prachtige kinderen, en het belangrijkste was dat hij en Tamika stapelverliefd waren. Het was tijd om dingen naar een hoger niveau te tillen en dat deed hij ook. In 1999 stelde Method Man Tamika ten huwelijk en zo ging ze van vriendin naar verloofde.

3 Tamika Smith en Method Man's Wedding

Verschillende paren geven er de voorkeur aan om een paar maanden na hun verloving in het huwelijksbootje te stappen, maar dit was niet het geval voor Method Man en Tamika. Het paar bleef twee jaar verloofd voordat ze uiteindelijk in 2001 trouwden. Sindsdien zijn ze samen gebleven.

2 Tamika Smith's Cancer Battle

Na hun huwelijk bleef Tamika uit de buurt van het publieke oog. Helaas duurde het niet lang voordat ze een voorproefje kreeg van hoe het leven van beroemdheden eruit ziet. In 2006 werd ze plotseling in de schijnwerpers gezet nadat Wendy Williams onthulde dat Tamika tegen kanker vocht. Dit was echter niet de eerste of laatste keer dat Wendy een beetje overboord ging met haar roddels over het leven van anderen en fans hebben sindsdien opgeroepen om haar show te annuleren. De televisiepresentator beweerde ook dat Method Man Tamika bedroog met haar dokter. Dit viel naar verwachting niet in goede aarde bij de rapper, die alle aantijgingen ontkende en Wendy opriep voor het blootleggen van de ziekte van zijn vrouw, een stukje informatie dat ze liever binnen de familie hadden gehouden.

1 Tamika Smith verdraagt geruchten over ontrouw

Nadat het nieuws over Tamika's kankerdiagnose naar buiten was gebracht, begonnen er geruchten de ronde te doen dat Method Man een affaire had met Wendy en dat dit de manier was waarop ze de ziekte in de eerste plaats had leren kennen. In de loop van de tijd werd Method Man beschuldigd van nog een paar keer vals spelen met meerdere vrouwen die beweerden dat hij een aantal kinderen verwekte buiten zijn huwelijk. Method Man heeft deze geruchten echter nooit bevestigd of ontkend, dus het is moeilijk om te weten of ze waar zijn of niet.

Begin 2021 was Wendy Williams er weer bij met de Smiths. Ze gaf toe dat ze ooit een one-night-stand had met Method Man bij haar thuis nadat ze samen een feestje hadden verlaten. Deze keer zweeg Tamika niet. De moeder van drie bracht een lange verklaring uit waarin ze suggereerde dat Wendy geobsedeerd was door haar familie. Ze noemde de televisiepresentator verder "lelijk van binnen en van buiten", eraan toevoegend dat ze "een van de meest ellendige btches ter wereld" is. Het lijkt erop dat er toch wat brand is in mevrouw Smith. Wendy Williams kan maar beter op haar letten!

Aanbevolen: