10 Interessante feiten over de vriend van Winona Ryder, Scott Mackinlay Hahn

Inhoudsopgave:

10 Interessante feiten over de vriend van Winona Ryder, Scott Mackinlay Hahn
10 Interessante feiten over de vriend van Winona Ryder, Scott Mackinlay Hahn
Anonim

Winona Ryder is door de jaren heen in verband gebracht met een aantal hartenbrekers uit Hollywood. Het beeld van haar en Johnny Depp, beiden gekleed in het zwart, is het toonbeeld van chic uit de jaren 90 geworden. Ondertussen zijn veel mensen nog steeds Winona en Keanu Reeves en hoewel de twee nooit meer dan vrienden waren, waren fans verheugd te horen dat Winona en Keanu misschien echt getrouwd zijn. Nou ja, soort van.

Maar tegenwoordig heeft de actrice afstand genomen van haar vroegere, cooler-dan-thou-persona en leidt ze een relatief normaal leven, of zo normaal als je kunt krijgen als een Hollywood-superster. Vervolgens heeft ze zich gesetteld met Scott Mackinlay Hahn, die al een tijdje haar liefje is. Maar wat weten we over haar zilverharige significante andere? Het blijkt dat hij een behoorlijk fascinerend leven leidt!

Bijgewerkt op 19 oktober 2021, door Michael Chaar: Winona Ryder en Scott Mackinlay Hahn zijn samen sinds 2011 en fans vragen zich af of de twee ooit een gelijkspel zullen hebben de knoop. Scott, die een duurzame modeontwerper is, heeft zich vrij uitgesproken over zijn standpunt over klimaatverandering, feminisme en het uitroeien van fast fashion. Hoewel de twee misschien een behoorlijk privéleven leiden, zonder aanwezigheid op sociale media, hebben ze zich vaak samen op de rode loper gewaagd. Ondanks dat ze al meer dan tien jaar samen zijn, lijkt het erop dat Scott de vraag zou stellen, aangezien bronnen in de buurt van Winona Ryder beweren dat ze eindelijk klaar is om te trouwen.

11 Bono kan Scott en Winona hebben geëvenaard

Er zijn veel voordelen om een beroemdheid te zijn, een daarvan is de omgang met wereldberoemde rocksterren. In het geval van Ryder is ze sinds de jaren '90 goede vrienden met U2-frontman Bono en het is heel goed mogelijk dat hij het koppel aan elkaar heeft gehaakt. Hahn werkte eerder met Bono, dus het is waarschijnlijk dat ze elkaar hebben leren kennen via de Ierse rocker.

10 Hij is een modeontwerper

Het is duidelijk dat Hahn een druk bezet man is. Hij is de eigenaar van niet één, maar twee, in New York gevestigde modemerken, ROGAN en Loomstate. Het lijkt alsof ROGAN sinds 2013 inactief is, waarbij Hahn zijn tijd besteedt aan Loomstate, dat minimalistische, monochrome kleding voor zowel mannen als vrouwen verkoopt.

Een van die redenen voor ROGAN's ontbinding lijkt het gebrek aan duurzaamheid te zijn. Zoals Hahn Fashion Etc vertelde: "De esthetische resultaten waren op kunst gebaseerd en sculpturaal, hoewel de milieu- en zakelijke aspecten niet duurzaam waren."

9 Hij voert campagne tegen snelle mode

De afgelopen jaren is men zich meer bewust geworden van de ethische zorgen met betrekking tot fast fashion. Met name de arbeid in sweatshops en de weigering van multinationale merken om hun werknemers een leefbaar loon te betalen, stonden centraal in campagnes voor duurzame mode.

Hahn is zo'n persoon die langzame, duurzame mode promoot en snelle mode veroordeelt. Op Good On You, een website gewijd aan merktransparantie, krijgt Loomstate de hoogst mogelijke beoordeling voor duurzaamheid. Bovendien was hij in 2011 een van de juryleden in de wedstrijd "Trim the Waste of Fashion" en besprak hij realistische doelen voor verandering binnen de modegemeenschap.

8 Zijn aanwezigheid op sociale media is klein

Hahn gebruikt sociale media wel, maar met mate, wat geschikt is voor iemand die toegewijd is aan een "less is more"-ethos. Hij is sinds 2017 niet meer actief op Twitter en het account heeft slechts 355 volgers. Ondertussen heeft het Instagram-account van Loomstate sinds 2018 geen actie meer gezien. We weten niet zeker waarom Hahn zo inactief is online, maar het draagt zeker bij aan zijn mysterieuze persoonlijkheid.

7 Hij pleit voor klimaatactie

Toen Hahn actief was op Twitter, gebruikte hij de tijd om aandacht te vragen voor oorzaken die hem nauw aan het hart liggen. Een groot deel van zijn verslag ging bijvoorbeeld over klimaatverandering. In 2017 tweette hij over het belang van schone lucht: "Schone stroom is de energie bij uitstek voor een veerkrachtig en succesvol bedrijf." Sommige beroemdheden gebruiken hun platform graag voorgoed, en klimaatverandering is een probleem waar een aantal beroemde mensen hun bezorgdheid over hebben geuit.

6 Hij houdt van surfen

Als hij geen campagne voert voor klimaatactie en duurzaamheid, ontspant Hahn graag met bodysurfen en bosbouw. Dit laatste is de praktijk van het behoud van bossen, dus zelfs in zijn vrije tijd zet hij zich in voor milieukwesties. Blijkbaar was zijn gevoelige en natuurminnende persoonlijkheid aantrekkelijk voor Ryder.

5 Hij is al een tijdje bij Ryder

Langdurige celeb-paren worden steeds schaarser in Hollywood. Gelukkig zijn Hahn en Ryder er niet bij. Het paar is eigenlijk al samen sinds 2011, hoewel ze hun romance nogal ingehouden hebben gehouden.

4 Hij is een zeer privépersoon

Sinds haar winkeldiefstalincident in 2001 haar op ongunstige wijze in de media heeft geplaatst, is Ryder een privépersoon gebleven en haar schoonheid is haar voorbeeld gevolgd. Het paar praat zelden over hun relatie. In interviews schuwt Hahn vragen over zijn privéleven om zijn missie te bespreken om een meer ethische mode-industrie te helpen creëren.

3 Hij promoot feminisme

Aangezien fast fashion voornamelijk vrouwen treft (80% van de kledingarbeiders zijn vrouwen), is het niet verwonderlijk dat Hahns geloofssysteem verweven is met feminisme. Hahn is een aanhanger van het feminisme en postte vaak over vrouwenrechten op zijn Twitter. In het bijzonder schreef hij vaak over de achtergestelde ervaringen van vrouwen en meisjes in ontwikkelingslanden.

2 Hij is eigenlijk jonger dan Winona

Met zijn grijze haar en bijpassende baard ziet Hahn er jaren ouder uit dan Ryder. Maar in werkelijkheid is hij bijna tien jaar jonger dan zijn jeugdig ogende vriendin. Volgens de website Married Biography werd hij geboren in oktober 1980, terwijl een artikel in Bustle uit september 2017 zijn leeftijd op 37 stelt. Hoewel Ryder er aanzienlijk jonger uitziet, is ze in feite 49 jaar oud.

1 Zal Scott ooit een aanzoek doen aan Winona?

Het stel is maar liefst 10 jaar samen, dus het is geen verrassing dat fans zich afvragen of Scott ooit de vraag zal stellen. Bronnen dicht bij Ryder vertelden dat de actrice zeker klaar is om te trouwen en aangezien zij en Scott het briljant met elkaar kunnen vinden, is het een goed idee dat het huwelijk uiteindelijk de volgende stap zou moeten zijn.

Aanbevolen: